Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να κατεβάσω κάποια παιχνιδάκια από https://games.yahoo.co.jp αλλά θέλει γιαπωνέζικο yahoo.jp.co email και φυσικά για να φτιάξω ζητάει γιαπωνέζικο αριθμό τηλεφώνου  να λάβει το OTP με SMS. Ο αριθμός μάλιστα πρέπει να είναι τοπικός με 11 ψηφία που να ξεκινά από 070, 080, 090 χωρίς διεθνείς κωδικούς +xx στην αρχή κλπ.

Έψαξα στα ξνωστά site με τους ψεύτικους αριθμούς και φυσικά δεν δούλεψε τίποτα. Επίσης πίστευα μήπως υπάρχει κάποια υπηρεσία που πληρώνεις συνδρομή και σου δίνουν κάποιο εικονικό νούμερο για να λάβει το SMS. Δυστυχώς όλες οι υπηρεσίες αφορούν VOIP toll free αριθμούς που δεν λαμβάνουν καν SMS. Άσε που σου ζητάει ταυτότητα και ολόκληρη διαδικασία...

Το μόνο ψιλοενδιαφέρον που βρήκα είναι αυτό https://www.mobal.com που σου στέλνουν λεέι πραγματική sim στο σπίτι. Φυσικά θέλουν ταυτότητα και λογαριασμό ΔΕΗ κλπ που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές κάτι τέτοιο (μην με φακελώσουν οι ιάπωνες και η CIA και δεν ξέρω και εγώ τι xD Όχι ότι από τα Facebook και τα touch id κλπ δεν μας έχουν ήδη φακελωμένους, απλά τώρα μην με ρωτήσει και κανένας τι τον ήθελες τον γιαπωνέζικο αριθμό :p) . Επίσης η διεθνής νομοθεσία επιτρέπει κάποιος να έχει τηλεφωνικούς αριθμούς ξένων (μη ευρωπαικών) κρατών, χωρίς να είναι κάτοικος αυτών? (εννοείται να έχουν καταχωρηθεί με ταυτότητα)

Τέλος ας πούμε πως μου έρχεται η SIM και το τηλέφωνο ενοείται είναι ξεκλειδωμένο και την διαβάζει. Θα δέχεται τουλάχιστον SMS ή επειδή δεν μένω Ιαπωνία θα μπλοκάρονται τα πάντα από τα ελληνικά δίκτυα?

Έχει κανένας γνώση επί του θέματος? Ευχαριστώ!

• Confused 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Όλα αυτά για μερικά παιχνίδια; Αξίζει όταν έχεις όλες αυτές τις ανησυχίες;

Προφανώς και όχι. Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει καμιά πιο απλή λύση για να φτιάξει κάποιος γιαπωνέζικο yahoo mail ή αν κάποιος που έχει ήδη ξέρει να μας πει.

2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Ευχαριστώ, αλλά νομίζω πως είναι toll free (όχι κινητό) και επίσης δεν λαμβάνει SMS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Panos_31 said:

Προφανώς και όχι. Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει καμιά πιο απλή λύση για να φτιάξει κάποιος γιαπωνέζικο yahoo mail ή αν κάποιος που έχει ήδη ξέρει να μας πει.

Ευχαριστώ, αλλά νομίζω πως είναι toll free (όχι κινητό) και επίσης δεν λαμβάνει SMS.

Επέλεγε Τόκιο. Αγοράζεις τον πρώτο μήνα και με τα το καταργείς. Ναι sms δεν δέχεται.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.

Πρέπει να γίνει μια ταινία για την εξέλιξη των troll.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Πρέπει να γίνει μια ταινία για την εξέλιξη των troll.

Φιλε μου δεν ειχα τετοιο σκοπο. Εκανα μια ερωτηση μηπως και καποιος εχει αναλογη εμπειρια. Το αν μου αρεσουν τα γιαπωνεζικα παιχνιδια και θελω να κατεβασω απο το store τους ή οτιδηποτε αλλο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος. Εχω δει ανθρωπους πχ που ψαχνουν στο eBay skins για Fortnite (προσωπικα το θεωρω βλακεια, ειναι ομως σεβαστο). Οποιος δεν εχει να πει κατι ουσιαστικο καλυτερα ας μην σχολιαζει. Αυτα φιλικα παντα.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Μπες στο black hat world

Μπήκα φίλε εχτές και ρώτησα αλλά ο τύπος δεν φτιάχνει πια email για yahoo.jp.co . Έτσι και αλλιώς όλα τα PVA email γίνονται ban μέσα σε μερικές ώρες γιατί τα φτιάχνει μποτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...