Προς το περιεχόμενο

Απάτη ή τελωνείο ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σάββατο παράγγειλα από Αγγλία προϊόν αξίας 10 μόνο ευρώ (άφαντο στην Ελλάδα φυσικά) και σήμερα, Δευτέρα πρωι πρωι εμφανίστηκε ο κούριερ ζητώντας επιπλέον 27 ευρώ . Ας σημειωθεί ότι αποστάλθηκε με dhl , προπληρωθηκαν κανονικα τα 10 ευρώ με κάρτα και δεν είναι από amazon αλλά από αγγλικό e shop μεγάλο θα έλεγα . 

Υπάρχει περίπτωση να είναι τελωνείο ? Σε άλλες περιπτώσεις διάβασα ότι επικοινωνούσε το τελωνείο και δεν ερχόταν κούριερ να ζητάει επιπρόσθετα έξοδα . 

Εκτός αυτού μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως 1) το δέμα ήρθε από Αγγλία σε ούτε μια εργάσιμη (!), 2) το κούριερ δεν φορούσε στολή , θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν εγώ να πηγαίνω ψώνια στην γειτόνισσα 3) για ένα προϊόν αξίας 10 ευρώ πως γίνεται να ζητείται τριπλάσια σχεδόν η αξία του ?

Όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει επειδή εννοείται δεν πλήρωσα τα επιπλέον και περιμένω να δω πως θα το διαχειριστώ . Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sybrien26 είπε

Το Σάββατο παράγγειλα από Αγγλία προϊόν αξίας 10 μόνο ευρώ (άφαντο στην Ελλάδα φυσικά) και σήμερα, Δευτέρα πρωι πρωι εμφανίστηκε ο κούριερ ζητώντας επιπλέον 27 ευρώ . Ας σημειωθεί ότι αποστάλθηκε με dhl , προπληρωθηκαν κανονικα τα 10 ευρώ με κάρτα και δεν είναι από amazon αλλά από αγγλικό e shop μεγάλο θα έλεγα . 

Υπάρχει περίπτωση να είναι τελωνείο ? Σε άλλες περιπτώσεις διάβασα ότι επικοινωνούσε το τελωνείο και δεν ερχόταν κούριερ να ζητάει επιπρόσθετα έξοδα . 

Εκτός αυτού μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως 1) το δέμα ήρθε από Αγγλία σε ούτε μια εργάσιμη (!), 2) το κούριερ δεν φορούσε στολή , θα μπορούσα κάλλιστα να ήμουν εγώ να πηγαίνω ψώνια στην γειτόνισσα 3) για ένα προϊόν αξίας 10 ευρώ πως γίνεται να ζητείται τριπλάσια σχεδόν η αξία του ?

Όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει επειδή εννοείται δεν πλήρωσα τα επιπλέον και περιμένω να δω πως θα το διαχειριστώ . Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Περα απο UPS και DHL δεν θα δεις πολλους να φορανε στολη.

Μηπως ηταν απο Αγγλικο καταστημα αλλα απο αποθηκη σε αλλη χωρα κοντα σε εμας αλλα οχι εντος της Ε.Ε;

Δημοσ.

Σίγουρα δεν έχεις παραγγείλει και τίποτε άλλο; Φαντάζομαι πήρες τον αριθμό φορτωτικής, έτσι; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sybrien26 είπε

Εχει γινει και σε μενα,παραγγελια απο αμαζον Σαββατο και να ερθει Δευτερα.Οσες φορες εχω παραλαβει απο dhl ολοι φορανε στολη.Τηλεφωνησε στη dhl με το tracking number και ρωτησε τους.

Δημοσ.

Από Αγγλία δεν έχει τελωνείο. Αλλά όπως και να χει είναι 10 ευρω το ποσό το οποίο είναι κάτω από την ατελεια των 22. Οποτε δεν θα περνουσε τελωνείο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, moutsa είπε

Οι  courier δεν περνανε τα πακετα απο τελωνειο χωρις να πρωτα να επικοινωνησουν με τον παραλήπτη. 

Δεν ισχυει παντα αυτο, εμενα εχουν περασει ανα καιρους πακετα που δεν με πηρε κανεις τηλεφωνο και εκτελωνιστηκαν κανονικα (3 φορες συγκεκριμενα στα 20 χρονια που παραγγελνω απεξω - δεν το λες μεγαλο ποσοστο αλλα εχει συμβει).

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, moutsa είπε

Οι  courier δεν περνανε τα πακετα απο τελωνειο χωρις να πρωτα να επικοινωνησουν με τον παραλήπτη. 

Δεν υπάρχει τελωνείο απο αγγλία.

Τελικά μεσω tracking είδες που είναι το δέμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...