vassilis018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 54 minutes ago, Πέτρος said: Για τσεκαρετε τα email σας. Σε εμένα ήρθε σήμερα αυτό το email Hey Soldier, Your Battlefield Labs registration is complete. We appreciate your interest in joining our squad on the front lines. An email will be sent to this address if selected for testing, so keep sharp! - Battlefield Team 2
Πέτρος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Σε εμένα ήρθε σήμερα αυτό το email Hey Soldier, Your Battlefield Labs registration is complete. We appreciate your interest in joining our squad on the front lines. An email will be sent to this address if selected for testing, so keep sharp! - Battlefield Team Nαι, αυτό και σε εμένα. Για να δούμε αν και πότε. Κάποιος να ξεβαρεθεί να ανοίξει νέο θέμα! 1
cos_dr2 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Συνεχίζουμε να παίζουμε φανατικά Battlefield 2042! Δε θα το αφήσουμε να πεθάνει!!! Battlefield 2042 αναγεννησιακό, πανδημικό, reworked για πάντα. Εγώ και το ranger ο σκύλος μου, ο καλύτερος συναγωνιστής και φίλος μου.
SabotazNic Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ 1 ώρα πριν, cos_dr2 είπε Συνεχίζουμε να παίζουμε φανατικά Battlefield 2042! Δε θα το αφήσουμε να πεθάνει!!! Battlefield 2042 αναγεννησιακό, πανδημικό, reworked για πάντα. Εγώ και το ranger ο σκύλος μου, ο καλύτερος συναγωνιστής και φίλος μου. Έτσι σε βλέπω όταν βγει το 6 1 3
cos_dr2 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 μμ 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Έτσι σε βλέπω όταν βγει το 6 θα περιμένω να πέσει στα 29,99 τα χριστούγεννα στον ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ να το πάρω. Αν μείνω μόνος θα παίζω τα V και 1 που δεν πέφτουν. Εξάλλου έχει και τα AI 😃
cos_dr2 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) πάντως γύρισα από την Beta του 6 στο 2042 για μερικά rounds και το 2042 μου αρέσει περισσότερο, μπήκα στον γρήγορο ρυθμο και το σωστό πλέον optimization, τουλάχιστο για να είναι playable και enjoyable και την καταβρήκα. Και η νέα μου 7800ΧΤ το τρέχει φανταστικά. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για το 6 αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θυμάμαι πάραυτα ότι την beta του 2042 την είχα ευχαριστηθεί περισσότερο. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από cos_dr2
aetos1988 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 32 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε πάντως γύρισα από την Beta του 6 στο 2042 για μερικά rounds και το 2042 μου αρέσει περισσότερο, μπήκα στον γρήγορο ρυθμο και το σωστό πλέον optimization, τουλάχιστο για να είναι playable και enjoyable και την καταβρήκα. Και η νέα μου 7800ΧΤ το τρέχει φανταστικά. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για το 6 αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θυμάμαι πάραυτα ότι την beta του 2042 την είχα ευχαριστηθεί περισσότερο. Μπα εγώ θεωρώ το bf6 αρκετά καλύτερο! 3
panoskatos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Οποιοδήποτε battlefield είναι καλύτερο από το 2042. Αυτό που με χαλάει στο 6 είναι ότι έχει πολλά κοινά όσο αφορά το ui με το 2042 1
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 7 λεπτά πριν, panoskatos είπε Οποιοδήποτε battlefield είναι καλύτερο από το 2042. Εννοείται αυτό! Ίσως ότι χειρότερο έχει βγάλει η dice όλα αυτά τα χρόνια! 1
SabotazNic Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 ώρες πριν, cos_dr2 είπε Θυμάμαι πάραυτα ότι την beta του 2042 την είχα ευχαριστηθεί περισσότερο. Λογικο. Πλεον ειναι ενα χειροτερο cod. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα