Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga Slim 7 - Ryzen 7 / 16 GB RAM - Δικό μου review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά το βρήκα καταπληκτικό σαν μηχάνημα και έχει τα πάντα που θα χρειαστεί κάποιος για business και όχι μόνο χρήση.

Το Lenovo Yoga Slim 7 με Ryzen 7 4700U, 16 GB Ram, 1 TB SSD, οθόνη 14 ιντσών IPS και εκπληκτική αυτονομία είναι ένα πραγματικά πολύ γρήγορο και ποιοτικό laptop το οποίο μπορεί να φέρει εις πέρας σχεδόν κάθε εργασία. Άριστη ποιότητα κατασκευής. Είναι ένα ultrabook το οποίο δύσκολα θα αφήσει κάποιον δυσαρεστημένο.

Δικό μου review παρακάτω (like & subscribe ευπρόσδεκτα)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ZauZ είπε

Προσωπικά το βρήκα καταπληκτικό σαν μηχάνημα και έχει τα πάντα που θα χρειαστεί κάποιος για business και όχι μόνο χρήση.

Το Lenovo Yoga Slim 7 με Ryzen 7 4700U, 16 GB Ram, 1 TB SSD, οθόνη 14 ιντσών IPS και εκπληκτική αυτονομία είναι ένα πραγματικά πολύ γρήγορο και ποιοτικό laptop το οποίο μπορεί να φέρει εις πέρας σχεδόν κάθε εργασία. Άριστη ποιότητα κατασκευής. Είναι ένα ultrabook το οποίο δύσκολα θα αφήσει κάποιον δυσαρεστημένο.

Δικό μου review παρακάτω (like & subscribe ευπρόσδεκτα)

Για δοκιμή μόνο ή για προσωπική χρήση; Ο Κώτσος είχε την ίδια έκδοση με προσφορά ΦΠΑ στα 1200 ευρώ μέχρι λίγες μέρες πριν. Στα 1000 ευρώ από Γερμανία αν δεν χαλάει κάποιον το γερμανικό πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο τι αίσθηση έχει σε σχέση με το αντίστοιχο σειρών x , t  thinkpad αν τα έχεις δοκιμάσει; Καλό το βίντεό σου.

Επεξ/σία από tosser
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tosser είπε

Για δοκιμή μόνο ή για προσωπική χρήση; 

To laptop το αγόρασε φίλος και μου το έδωσε σχεδόν 15 ημέρες να το δουλέψω υπο κανονικές συνθήκες. Προσωπικά έχω το Mate D14 (το έχω κάνει και αυτό review).

Το πληκτρολόγιο του είναι πολύ καλό. Δεν είναι σειρά thinkpad αλλά είναι πολύ κοντά. Γενικά είναι από τα πολύ καλά πληκτρολόγια σε laptop.

Επεξ/σία από ZauZ
Δημοσ.

Πολύ ωραίο review. Προσωπικά κρατιέμαι να μην αγοράσω ακόμα λάπτοπ περιμένοντας το Asus zephyrus g14 σε λογική τιμή σε Ελλάδα .Ήμουν έτοιμος να πάρω και εγώ το D14 .  Οι 14 ίντσες είναι ιδανικές για εμένα σε λάπτοπ για να συνδυάζει υψηλή φορητότητα και χαμηλό βάρος με σχετικά άνετη οθόνη.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, warden είπε

Πολύ ωραίο review. Προσωπικά κρατιέμαι να μην αγοράσω ακόμα λάπτοπ περιμένοντας το Asus zephyrus g14 σε λογική τιμή σε Ελλάδα .Ήμουν έτοιμος να πάρω και εγώ το D14 .  Οι 14 ίντσες είναι ιδανικές για εμένα σε λάπτοπ για να συνδυάζει υψηλή φορητότητα και χαμηλό βάρος με σχετικά άνετη οθόνη.  

Αρκετοί νομίζω αυτο περιμένουμε Warden αλλα δεν το βλέπω να πέφτει η τίμη του στα κοντά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...