Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Redmi Note 8 Pro 6/64 και έχω βάλει μέσα μια 64αρα SD. Εφόσον δεν έβρισκα κάποια default επιλογή για να τη μετατρέψω σε Inernal Storage, το έκανα μέσω του Activity Launcher από το Play store, αλλά δεν δούλεψε.

Έχετε κάποια λύση? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mitsuyoshi είπε

Έχω το Redmi Note 8 Pro 6/64 και έχω βάλει μέσα μια 64αρα SD. Εφόσον δεν έβρισκα κάποια default επιλογή για να τη μετατρέψω σε Inernal Storage, το έκανα μέσω του Activity Launcher από το Play store, αλλά δεν δούλεψε.

Έχετε κάποια λύση? 

Νομίζω αυτό γινόταν σε παλιές εκδόσεις android, δεν γίνεται εδώ και πολύ καιρό...

• Sad 1
Δημοσ.

Ότι χειρότερο είναι αυτό, για πιο λόγο να βάλεις εφαρμογές στην sd  και να σέρνεται τι κινητό. Αν δεν σε φτάνουν τα 64 καλύτερα πάρε 128αρι.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, chios είπε

Ότι χειρότερο είναι αυτό, για πιο λόγο να βάλεις εφαρμογές στην sd  και να σέρνεται τι κινητό. Αν δεν σε φτάνουν τα 64 καλύτερα πάρε 128αρι.

Σκόπευα να βαλω ελαφριές εφαρμογές που δε με πολύ νοιαζουν κιόλας κι επειδή το κινητό είναι μια χαρά σαν καινούριο, δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ακόμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mitsuyoshi είπε

Σκόπευα να βαλω ελαφριές εφαρμογές που δε με πολύ νοιαζουν κιόλας κι επειδή το κινητό είναι μια χαρά σαν καινούριο, δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία ακόμα. 

Τα 64mb  δεν υπάρχει περίπτωση να τα γεμίσεις εκτός και θες να βάλεις 500  εφαρμογές. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, chios είπε

Τα 64mb  δεν υπάρχει περίπτωση να τα γεμίσεις εκτός και θες να βάλεις 500  εφαρμογές. 

Δεν έχω τόσες πολλές, και όταν κοιτάω τί πιάνει τον περισσότερο χώρο, απλά μου λέει Other Files και είναι περίπου 30gb. Δεν ξέρω πως να τα βρω και να τα σβήσω ή ακόμα και ποια από αυτά μπορώ να σβήσω χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mitsuyoshi είπε

Δεν έχω τόσες πολλές, και όταν κοιτάω τί πιάνει τον περισσότερο χώρο, απλά μου λέει Other Files και είναι περίπου 30gb. Δεν ξέρω πως να τα βρω και να τα σβήσω ή ακόμα και ποια από αυτά μπορώ να σβήσω χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα. 

Δοκίμασε αυτό μήπως βοηθήσει:

https://www.solvemix.com/index.php/en/year-2019/perform-xiaomi-redmi-wipe-cache-partition-solution.html

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, stark είπε

Δεν ξέρω τι κάνει η Xiaomi, αλλά έχει πάρει όλη την πλάκα από το Android. Πολύπλοκα μενού με τις μισές επιλογές. Δείχνει μόνο επιλογή για ολικό wipe της συσκευής και όχι μόνο για cache. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...