vag2825 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα τι γνώμη σας για τις συγκεκριμένες συσκευές. Αυτό που κοιτάω είναι για τα ψυγεία της συγκεκριμένης εταιρείας.
Burgos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Παράλογα ακριβά ειδικά τα retro. Μιλάμε τώρα για 1000 ευρώ το ψυγειάκι του ενός μέτρου. Τα κοιτούσα πριν μερικούς μήνες που έψαχνα ψυγείο ντουλάπα και η διαφορά με το LG που τελικά πήρα ήταν κοντά στα 1600 ευρώ.
vag2825 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Έτσι είναι τουλάχιστον τα διπλά χρήματα, εγώ κοιτούσα το https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/diporta-psigeia/smeg-fab50lpb-diporto-psigeio-galazio_3111423 Πέρα από το design που φαίνεται πολύ ωραίο. Σαν διαφορά μου είπαν ότι τα lg συναρμολογουνται/κατασκευή στην Τουρκία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 29 minutes ago, KiriosMarios said: Με τόσα λεφτά έχεις ιδέα τι τούμπανο ψυγείο ντουλάπα αγοράζεις?? Και θες να δώσεις τα λεφτά σου γιαυτο??? Αν δε θες lg δες samsung Άρα τα smeg είναι φτου κακά επειδή είναι απλά ακριβά ε;
Burgos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, vag2825 είπε Έτσι είναι τουλάχιστον τα διπλά χρήματα, εγώ κοιτούσα το https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/psiksi-sintirisi/diporta-psigeia/smeg-fab50lpb-diporto-psigeio-galazio_3111423 Πέρα από το design που φαίνεται πολύ ωραίο. Σαν διαφορά μου είπαν ότι τα lg συναρμολογουνται/κατασκευή στην Τουρκία. Το δικό μου made in Korea γράφει πάντως.
vagos789 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 πληρωνεις το design, εχω ενα τετοιο στο νησι Σαν ψυγειο δεν αξιζει 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Ωραίο για κάνα μαγαζάκι για να δώσει και στην διακόσμηση, αλλά για σπίτι κοίτα κάτι σε lg/samsung
deesnider Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Πληρώνεις σε αρκετά μεγάλο βαθμό το «ιδιαίτερο» design, αλλά αυτό επηρεάζει το κόστος κάθε καταναλωτικού προϊόντος. Αν σ' ενδιαφέρει το συγκεκριμένο στυλ, προχωράς. Είναι υποκειμενικό το θέμα. Αν κάποιος ψάχνει το ...απόλυτο ποιοτικά ψυγείο - όπως και κάθε άλλη οικιακή συσκευή - μάλλον χάνει το χρόνο του. Αυτά υπήρχαν κάποτε, στα βάθη τού χρόνου και τής ιστορίας! Έχουν π.χ. οι δικοί μου δύο ίδια ψυγεία τής Amana, no frost, με «κλασσική» διάταξη χώρων (κατάψυξη επάνω, συντήρηση κάτω) made in U.S.A. , αγορασμένα μαζί το ...1989, από το πρώτο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που εργάστηκα, αμέσως μετά το στρατό. Δεν έχουν χρειαστεί/ζητήσει/πάθει το παραμικρό μέσα σε 31 χρόνια λειτουργίας. Ούτε μεντεσές πόρτας δεν έχει πάρει χαμπάρι... 2
vag2825 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Για τις συσκευές της Ariete έχετε άποψη;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν είναι γερμανικό δεν είναι καλό.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 9/9/2020 στις 4:55 ΜΜ, deesnider είπε Πληρώνεις σε αρκετά μεγάλο βαθμό το «ιδιαίτερο» design, αλλά αυτό επηρεάζει το κόστος κάθε καταναλωτικού προϊόντος. Αν σ' ενδιαφέρει το συγκεκριμένο στυλ, προχωράς. Είναι υποκειμενικό το θέμα. Αν κάποιος ψάχνει το ...απόλυτο ποιοτικά ψυγείο - όπως και κάθε άλλη οικιακή συσκευή - μάλλον χάνει το χρόνο του. Αυτά υπήρχαν κάποτε, στα βάθη τού χρόνου και τής ιστορίας! Έχουν π.χ. οι δικοί μου δύο ίδια ψυγεία τής Amana, no frost, με «κλασσική» διάταξη χώρων (κατάψυξη επάνω, συντήρηση κάτω) made in U.S.A. , αγορασμένα μαζί το ...1989, από το πρώτο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που εργάστηκα, αμέσως μετά το στρατό. Δεν έχουν χρειαστεί/ζητήσει/πάθει το παραμικρό μέσα σε 31 χρόνια λειτουργίας. Ούτε μεντεσές πόρτας δεν έχει πάρει χαμπάρι... Έχουμε Westinghouse ακόμα παλαιότερο από αυτά. Το μόνο αρνητικό του ότι θέλει συχνή απόψυξη και μια φορά χάλασε ένα μαραφέτι με ένα ροδακι στο οποίο μαγκωνει μια δαγκάνα από τον μηχανισμό της πόρτας για να κλείνει, το φτιάξαμε με δυσκολία και όλα οκ. 1
fredd0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 9/9/2020 στις 4:41 ΜΜ, KiriosMarios είπε Η σχέση ποιότητας/τιμής δεν είναι τίμια, πληρώνεις δίπλα και τριπλά ένα ψυγείο απλά και μόνο επειδή φτιάχτηκε στην Ιταλία. Μικρότερο σε μέγεθος και χωρίς τα πλεονεκτήματα που πλέον δίνουν οι ντουλάπες lg/samsung/siemens (knock to open, wifi etc) το βρισκω εξαιρετικα αστειο οτι απο τη μια μιλας για "τιμια σχεση ποιοτητας/τιμης" και απο την αλλη αναφερεις περιφανα τρομερα features οπως γυαλι που χτυπας και φωτιζεται, και wifi στο ψυγειο υγ αν σ'αρεσει το design το πληρωνεις και το παιρνεις, αν δε σ'αρεσεις παιρνεις οτι σ'αρεσει κι αν δε σε νοιαζει παιρνεις οτι σηκωνει το πορτφολι σου πιο αντετα. Τι σαχλαμαρες ειναι αυτες, καλη σχεση ποιοτητας/τιμης = wifi στο ψυγειο
fredd0 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, KiriosMarios είπε πολλα ειναι οχι μονο αυτο και λογικο στο κατω κατω οταν η samsung πουλαει εκατομμυρια ψυγεια να εχει αναπτυξει αρτιότερη τεχνολογια στα παντα και καλητερες τιμες δωσε εσυ 2,5 χιλιαρικα για ψυγειο με 1 πορτα....απλα θα σε πω κοροιδο γιατι πληρωνεις μονο την φινετσα. Δεν πληρωνεις για το βασικο, που ειναι το μεγεθος (χορους) και η καλη και οικονομικη ψυξη. Αν πχ βγαζει παγακια ειναι πολυ σημαντικό. Το αν η πορτα ειναι μπλε ή κοκκινη εχει 0 αξια. Και ειμαι σιγουρος οτι με τη λογικη σου οσοι αγοραζουν ας πουμε ρολλς ροις ειναι ηλιθιοι γιατι τα σκοντα πουλανε εκατομμυρια κομματια, σε σχεση με τις μολις μερικες εκατονταδες της ρολς, αρα εχουν αρτιοτερη τεχνολογια, καλυτερη τιμη και παιρνουν και σχαρα οροφης να βαζεις βαλιτσες. τα ψυγεια ειναι εξαιρετικα απλες συσκευες. Ενας συμπιεστης. Τωρα αν ο αλλος γουσταρει μπορντοροδοκικινη πορτα και συ νομιζεις οτι ψωνισες απο νασα γιατι εχει γουαι φαι το ψυγειο ειναι τελειως ασχετο. Θελω να πω ... καποια στιγμη βγαλε το κεφαλι σου απο οπου το χεις σφινωσει (δε το λεω) και νοιωσε οτι το ειναι σημαντικο για τον καθενα ειναι *υποκειμενικο* Αν θες *προσωπικη* αποψη, σκουπιδια ειναι τα κορεατικα που στα 3 χρονια ολα καινε πλακετα και τρεχεις. Ο ψυκτικος που μου κανει σερβις την αντλια θερμοτητας μου λεγε οτι τη χρονια την "εβγαλε" απο καμμενες πλακετες σε κορεατικα.Και οχι δεν εχω smeg ψυγειο. Δε μ'αρεσει το ρετρο design τους, ουτε ταιριαζει στο δικο μου σπιτι.
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτι Μ λέει ότι όσοι έχουν ψυγεία από το 80 90 τα χουν πληρώσει χρυσά στο ρεύμα...ακόμη και από τους άλλους με καμμενες πλακέτες από αυξομειώσεις ρευματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις