Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε Ολους

Θα ήθελα να Κανω Μια Ερωτηση... Προχθες τελειωσε το ταμειο Ανεργιας  Μου και με εχει πιασει ενα αγχος για το πως θα βρω δουλειά... Σε Ιδιωτη δεν εχω ξαναδουλεψει εχω δουλεψει στο δημοσιο περιπου 4 χρονια απο Μια Σχολη οπου μας πληρωναν και μας Εβαζαν Ενσημα (εχω Δουλεψει 2 χρονια ως Τεχνικος Η/Υ και αλλα 2 χρονια ως Θερμουδραυλικος) και εχω δουλεψει και Μαζι με τον Πατερα μου Οπου ειχαμε παρει μια δουλειά και την τελειωσαμε Χθες!!! Εγω θελω να δουλεψω ως Τεχνικος Η/Υ γιατι ξερω καποια πραγματα και μου αρεσει η δουλειά αυτη Αλλα Αν δεν βρω δουλειά σε Αυτο το Αντικειμενο πρεπει να βρω κατι αλλο!!! 

Τι ειναι προτειμοτερο; Να Ψαξω δουλεια μεσω internet να στελνω βιογραφικα; να παιρνω εφημεριδες και να παιρνω τηλεφωνα; η να πηγαινω πορτα-πορτα και να ρωταω αν ζητανε κάποιο ατομο για δουλειά; 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως καταλαβαίνεις και μόνος σου, όσα περισσότερα κάνεις από αυτά που αναφέρεις, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις κάτι.

Επεξ/σία από katergaris79
  • Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mikel696 είπε

Τι ειναι προτειμοτερο; Να Ψαξω δουλεια μεσω internet να στελνω βιογραφικα; να παιρνω εφημεριδες και να παιρνω τηλεφωνα; η να πηγαινω πορτα-πορτα και να ρωταω αν ζητανε κάποιο ατομο για δουλειά; 

Όλα μαζί για να κάτσει κάτι αν πρέπει να βρεις δουλειά όσο πιο γρήγορα γινεται. Εσύ μόνο για τον εαυτό σου ξέρεις πόσο καιρό μπορείς να μείνεις χωρίς δουλειά. Ανάλογα τις ανάγκες σου βρίσκεις πρώτα ότι να ναι ή περιμένεις για κάτι πο σου αρέσει. Κανονικά δεν περιμένουμε να τελείωσει το ταμείο για να ψάξουμε .... ψάχνουμε συνέχεια και παράλληλα το ταμείο μας βοηθάει όσο δεν βρίσκουμε και οταν βρουμε το κόβουμε! Καλή τύχη. Όλα να πάνε καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σε πιούνε το αίμα Ελλάδα. 

12ωρα 800 ευρώ Μάξ. 

Γερμανία 12ωρα 2500 Μάξ. 

Αποφασισε γιατι σύντομα θα πέσουν και άλλο οι μισθοί στην Ελλαντα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Θα σε πιούνε το αίμα Ελλάδα. 

12ωρα 800 ευρώ Μάξ. 

Γερμανία 12ωρα 2500 Μάξ. 

Αποφασισε γιατι σύντομα θα πέσουν και άλλο οι μισθοί στην Ελλαντα. 

Στη Γερμανία το κόστος ζωής είναι μεγαλύτερο και επίσης ο μισθός δεν έχει καμία σημασία. Πολλοί το νομίζουν αυτό και μένουν άνεργοι. Θες δε θες θα υποφέρεις όταν μπεις σε μία αγορά από χαμηλά μέχρι να χτίσεις όνομα και να τραβήξεις πελάτες αποκλειστικά για εσένα ή μέχρι να μαζέψεις λεφτά και να μετεκπαιδευτείς σε κάτι με επιχειρηματικές δυνατότητες ή σε κάποια πολύ σπάνια και περιζήτητη δεξιότητα που θα σου εξασφάλιζε καλή θέση μισθωτού (ακόμη και στην Ελλάδα). Η εταιρία είναι απλά σαν μία διαφημιστική πλατφόρμα ειδικά για επαγγέλματα ελευθέρων δεξιοτήτων όπως ο τεχνικός Η/Υ. Εδώ που ζω τέτοιοι γενικά έχουν συνέχεια δουλειά ειδικά οι υδραυλικοί.

Γενικά είτε θα επιχειρήσεις είτε θα μπεις σε καμία μεγάλη εταιρία και θα ποντάρεις στο να ανέβεις στην ιεραρχία. Και τα δύο μπορούν να οδηγήσουν σε μία καλή ζωή. Αν περιμένεις στα χαμηλότερα στρώματα ώς μισθωτός άστα κλάυτα.

OP δεν θα πρότεινα να πας για ότι βρεις μπροστά σου. Εφόσον οι δεξιότητες σου επαρκούν για την αγορά τεχνικών τότε αποφάσισε σε τι εταιρίες θες να δουλέψεις με αυτό και απλά ψάξε για αυτές στο διαδίκτυο μετά μπορείς να στείλεις και βιογραφικά ή να πάρεις τηλέφωνα. Στην εποχή μας τα τηλέφωνα είναι καλύτερα. Δε θα πρότεινα να πας από κόντα. 

Έκανα τώρα ένα απλό google search "τεχνικός υπολογιστών πάτρα" και μετά πήγα στο "χάρτες" όπου εκεί σου βγάζει μια λίστα με εταιρίες και τους ιστότοπους. Μπήκα πειραματικά σε αυτή

https://device.gr/epikoinonia/

Δεν δείχνει να έχει αγγελία πουθενά αλλά δε χρειάζεται, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να δεις και ακόμη και αν δεν σε πάρουν θα σε θυμούνται σε περίπτωση που φύγει κάποιος. Κάντο αυτό με άλλες 100 εταιρίες και όλο και κάποια θα σου κάτσει. Μετά πήγαινε και γράψου σε όλα τα classifieds τύπου vrisko.gr και όπου αλλού γενικά μπορείς να βάλεις το όνομα σου με καλό SEO και όλο και κάτι θα βρεις και από εκεί. Ένας πελάτης να σου τύχει από όλο αυτό μετά θα το πει σε άλλον και θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται. 

Μη πάς απλά για σελίδες αγγελιών, εφημερίδες ή ότι κάτσει μπροστά σου. Ψάξε στοχευμένα και δούλεψε παραγωγικά. Τώρα το παράπανω είναι κατάστημα επισκευής υπολογιστών, αυτό βρήκα μπροστά μου, δε ξέρω πια είναι τα καλύτερα είδη εταιριών για να στοχεύσεις στην έρευνα σου ως τεχνικός, δεν είναι η αγορά μου.

Επεξ/σία από aizensama24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...