hypaton434 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν γνωριζω πως μπορω αυτα τα λεφτα που εχω στο balance στο g2a.com να τα μεταφερω ειτε στο paypal αλλα και στην τραπεζα μου.. ειχα αγορασει κατι απο το g2a και βγηκε ελλατωματικο και μετα το g2a μου εδωσε πισω τα λεφτα αλλα μου τα εδωσε σαν BALANCE εχω αυτη την στιγμη 48.18 EUR EINAI TΟ BALANCE MOY STO G2A αλλα δεν γνωριζω πως μπορω να αγορασω μεσο g2a η να τα μεταφερω ειτε στο paypal αλλα και στην τραπεζα μου.. μπορειτε να με βοηθησετε; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από hypaton434
Hapatingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Θα κάνεις εγγραφή στο g2a pay και θα επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου, θα κάνεις δηλαδή ταυτοποίηση.
hypaton434 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Θα κάνεις εγγραφή στο g2a pay και θα επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου, θα κάνεις δηλαδή ταυτοποίηση. στο g2a ηδη εχω κανει την εγγραφη μου/. https://pay.g2a.com/panel/index φιλε δεν με καταλαβες//. δεν εχει επιλογη paypal:? πως μπορω αυτα τα λεφτα να τα βαλω στο πειπαλ, η πως μπορω με αυτα τα 50 ευρω να αγορασω κατι απο το g2a? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από hypaton434
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, hypaton434 είπε στο g2a ηδη εχω κανει την εγγραφη μου/. https://pay.g2a.com/panel/index φιλε δεν με καταλαβες//. δεν εχει επιλογη paypal:? πως μπορω αυτα τα λεφτα να τα βαλω στο πειπαλ, η πως μπορω με αυτα τα 50 ευρω να αγορασω κατι απο το g2a? Το παυπαλ οταν ειναι να στειλεις χρηματα σε αυτο δεν ειναι καπου επιλογη, ειναι απλα ενα bank account. Εκει γραφεις το ιβαν σου που εχεις στο παυπαλ και τα στέλνεις. . Μιλαω μονο για το παυπαλ, το σιτε αυτο δεν το γνωρίζω.
hypaton434 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το παυπαλ οταν ειναι να στειλεις χρηματα σε αυτο δεν ειναι καπου επιλογη, ειναι απλα ενα bank account. Εκει γραφεις το ιβαν σου που εχεις στο παυπαλ και τα στέλνεις. . Μιλαω μονο για το παυπαλ, το σιτε αυτο δεν το γνωρίζω. οταν παω να δωσω τα στοιχεια, μου για την τραπεζα στα ενδιαμεσα μου γραφει κατι αλλα δεν το καταλαβαινω και μου ζηταει ενα εγγραφο.. τι μου ζηταει ακριβως? θελει καπιο εγραφο απο την τραπεζα μου;
Hapatingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν γίνεται να τα στείλεις στο paypal. Υποτίθεται οτι το g2a pay είναι αυτόνομο σύστημα, προωθούν δηλαδή τους εαυτούς τους. Μπορείς να στα στείλεις σε τραπεζικό λογαριασμό αφού πρώτα έχεις προσθέσει και επιβεβαιώσει δίνοντας τους ένα statement του λογαριασμού. Εννοεί τις κινήσεις του λογαριασμού σου για έναν από τους τελευταίους μήνες.
hypaton434 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Δεν γίνεται να τα στείλεις στο paypal. Υποτίθεται οτι το g2a pay είναι αυτόνομο σύστημα, προωθούν δηλαδή τους εαυτούς τους. Μπορείς να στα στείλεις σε τραπεζικό λογαριασμό αφού πρώτα έχεις προσθέσει και επιβεβαιώσει δίνοντας τους ένα statement του λογαριασμού. Εννοεί τις κινήσεις του λογαριασμού σου για έναν από τους τελευταίους μήνες. μεσω screen shot δεν μπορω να τα βγαλω?
Hapatingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, hypaton434 said: μεσω screen shot δεν μπορω να τα βγαλω? Οχι, σε pdf και νομίζω πρέπει να είναι και αγγλικά. Εάν έχεις n26 στείλε απο εκεί.
hypaton434 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Οχι, σε pdf και νομίζω πρέπει να είναι και αγγλικά. Εάν έχεις n26 στείλε απο εκεί. τι ειναι το n26 ?? και πως θα το βγαλω σε pdf ? αφου δεν εχω εκτυπωτη,.πρεπει να παω στην τραπεζα; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από hypaton434
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα