Προς το περιεχόμενο

48.18 EUR EINAI TΟ BALANCE MOY STO G2A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας  αντιμετωπιζω ενα προβλημα και δεν  γνωριζω  πως  μπορω  αυτα  τα λεφτα  που εχω στο balance στο g2a.com να τα μεταφερω   ειτε στο paypal αλλα και στην τραπεζα  μου..

ειχα αγορασει κατι απο το g2a και βγηκε ελλατωματικο και μετα το g2a μου εδωσε  πισω τα λεφτα αλλα μου τα εδωσε σαν   BALANCE

εχω αυτη την στιγμη  48.18 EUR  EINAI TΟ  BALANCE MOY STO G2A αλλα δεν γνωριζω πως  μπορω να αγορασω  μεσο g2a η να τα μεταφερω   ειτε στο paypal αλλα και στην τραπεζα  μου..

μπορειτε να με βοηθησετε;

Επεξ/σία από hypaton434
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Untitled777777777777.jpg.79d9a5fceafa4c61a7373d6d0a9ffe21.jpg

18 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Θα κάνεις εγγραφή στο g2a pay και θα επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου, θα κάνεις δηλαδή ταυτοποίηση.

στο g2a ηδη εχω κανει την εγγραφη μου/.

https://pay.g2a.com/panel/index

φιλε δεν με καταλαβες//.

δεν εχει επιλογη paypal:? πως  μπορω αυτα τα λεφτα να τα  βαλω στο πειπαλ, η πως  μπορω με αυτα τα  50 ευρω να αγορασω κατι απο το g2a?

Untitled9999999999999999.jpg

Επεξ/σία από hypaton434
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, hypaton434 είπε

Untitled777777777777.jpg.79d9a5fceafa4c61a7373d6d0a9ffe21.jpg

στο g2a ηδη εχω κανει την εγγραφη μου/.

https://pay.g2a.com/panel/index

φιλε δεν με καταλαβες//.

δεν εχει επιλογη paypal:? πως  μπορω αυτα τα λεφτα να τα  βαλω στο πειπαλ, η πως  μπορω με αυτα τα  50 ευρω να αγορασω κατι απο το g2a?

Untitled9999999999999999.jpg

Το παυπαλ οταν ειναι να στειλεις χρηματα σε αυτο δεν ειναι καπου επιλογη, ειναι απλα ενα bank account.

Εκει γραφεις το ιβαν σου που εχεις στο παυπαλ και τα στέλνεις.

.

Μιλαω μονο για το παυπαλ, το σιτε αυτο δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το παυπαλ οταν ειναι να στειλεις χρηματα σε αυτο δεν ειναι καπου επιλογη, ειναι απλα ενα bank account.

Εκει γραφεις το ιβαν σου που εχεις στο παυπαλ και τα στέλνεις.

.

Μιλαω μονο για το παυπαλ, το σιτε αυτο δεν το γνωρίζω.

οταν παω να δωσω τα στοιχεια, μου  για την τραπεζα στα ενδιαμεσα  μου γραφει κατι αλλα δεν το καταλαβαινω  και μου  ζηταει ενα εγγραφο..

τι μου ζηταει ακριβως? θελει καπιο εγραφο απο την τραπεζα  μου;

Untitledθυθυθυθυθυθυθυθυ.jpg

Δημοσ.

Δεν γίνεται να τα στείλεις στο paypal. Υποτίθεται οτι το g2a pay είναι αυτόνομο σύστημα, προωθούν δηλαδή τους εαυτούς τους. Μπορείς να στα στείλεις σε τραπεζικό λογαριασμό αφού πρώτα έχεις προσθέσει και επιβεβαιώσει δίνοντας τους ένα statement του λογαριασμού. 

Εννοεί τις κινήσεις του λογαριασμού σου για έναν από τους τελευταίους μήνες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Δεν γίνεται να τα στείλεις στο paypal. Υποτίθεται οτι το g2a pay είναι αυτόνομο σύστημα, προωθούν δηλαδή τους εαυτούς τους. Μπορείς να στα στείλεις σε τραπεζικό λογαριασμό αφού πρώτα έχεις προσθέσει και επιβεβαιώσει δίνοντας τους ένα statement του λογαριασμού. 

Εννοεί τις κινήσεις του λογαριασμού σου για έναν από τους τελευταίους μήνες.

μεσω  screen shot δεν μπορω να τα  βγαλω?

Δημοσ.
1 minute ago, hypaton434 said:

μεσω  screen shot δεν μπορω να τα  βγαλω?

Οχι, σε pdf και νομίζω πρέπει να είναι και αγγλικά. Εάν έχεις n26 στείλε απο εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Οχι, σε pdf και νομίζω πρέπει να είναι και αγγλικά. Εάν έχεις n26 στείλε απο εκεί.

τι ειναι το  n26 ??

και πως θα το  βγαλω σε pdf ? αφου δεν εχω εκτυπωτη,.πρεπει να παω στην  τραπεζα;

Επεξ/σία από hypaton434

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...