Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μια φίλη μου έχει χάσει πρόσβαση στο Instagram καθώς έχει παλιό κινητο τηλεφώνο. Θέλει πάρα πολύ να το επαναφέρει, Είναι wind και λέμε σήμερα να πάμε από το κατάστημα, θα μας ξανά δώσουν τον παλιό αριθμό της; Πρέπει να πάει κάπου στον έναν χρόνο που έχει άλλο. Τον θέλουμε πραγματικά για να λάβουμε μόνο ένα σμσ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να πάτε. Γνωρίζεις άμα θα το ξανά δώσουν ή δεν θα γίνεται;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Χλωμό αν είναι πάνω από 13? μήνες. Άλλος τρόπος ανάκτησης δεν υπάρχει; Ας φτιάξει νέο ινσταγκραμ. Γιατί αν ήταν τόσο σημαντικό το παλιό δεν θα το παράταγε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν το έχουν δωσει σε κάποιον αλλο λογικά μπορούν να στο δώσουν. Φιλικη συμβουλή μη πολυσκας για "προβλήματα" που εχουν δημιουργησει μονες τους οι γυναίκες. Δεν πρόκειται να... με τίποτα.
SeNNinhA Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Υπαρχει περιπτωση να εχει δωθει το νούμερο αλλου. Δεν θα ελεγα οτι θα βρεις ευκολα λυση. Κανονικα το νουμερο δεν ανηκει σε καμια εταιρεια ασχετα εαν το εξεδωσε αυτη. Θα ειναι εξαιρετικα δυσκολη διαδικασια και θα πρεπει να ψαξεις να βρεις ατομα απο τα κεντρικα γιατι δεν προβλεπεται τετοια διαδικασια απο πουθενα. Μπορει να γινει αλλα θελει καποιος να ασχοληθει μαζι σου προσωπικα σαν χαρη. 1
gherudos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι γίνεται αν έχεις τα μέσα, αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμο για να το τσεκάρω και να σου πω αν μπορώ να στο εκδώσω.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκίμασες να το καλέσεις να δεις αν το έχουν ήδη δώσει;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και σάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να απαντήσουν τόσα άτομα. Τους κάλεσα και θα το κοιτάξουν σήμερα θα έχω νεώτερα, άμα είναι θα σας ενημερώσω με ότι νεότερο έχω αλλά ότι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε θα εκτιμηθεί 😀 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
koutsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, JohnyV είπε Καλησπέρα σας, Μια φίλη μου έχει χάσει πρόσβαση στο Instagram καθώς έχει παλιό κινητο τηλεφώνο. Θέλει πάρα πολύ να το επαναφέρει, Είναι wind και λέμε σήμερα να πάμε από το κατάστημα, θα μας ξανά δώσουν τον παλιό αριθμό της; Πρέπει να πάει κάπου στον έναν χρόνο που έχει άλλο. Τον θέλουμε πραγματικά για να λάβουμε μόνο ένα σμσ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης στο λογαριασμό της; Mail επαλήθευσης η κάτι τέτοιο; το SMS είναι ο μόνος τρόπος; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης στο λογαριασμό της; Mail επαλήθευσης η κάτι τέτοιο; το SMS είναι ο μόνος τρόπος; Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, ναι γιατί δεν θυμάται τον παλιό εμαιλ αλλά θα το κοιτάξω πολύ αυτό σε περίπτωση που έχουμε αρνητικό από την wind θα έχει ενδιαφέρον να δω άμα θα το δώσουν δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο... Ακόμα και άλλος να το είχε ένα σμσ θέλουμε να λάβουμε τίποτα παραπάνω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
koutsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, JohnyV είπε Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, ναι γιατί δεν θυμάται τον παλιό εμαιλ αλλά θα το κοιτάξω πολύ αυτό σε περίπτωση που έχουμε αρνητικό από την wind θα έχει ενδιαφέρον να δω άμα θα το δώσουν δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο... Ακόμα και άλλος να το είχε ένα σμσ θέλουμε να λάβουμε τίποτα παραπάνω. Από ότι κατάλαβα δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου τον λογαριασμό της Instagram τελευταία. Γιατί δεν φτιάχνει απλά καινούργιο;;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέχρι τον Ιούλιο γινότανε, λοιπόν μου είπανε να κάνω αίτηση για ανακύκλωση αριθμού, μου είπαν πως υπάρχουν πιθανότητες. Θα πάμε το βράδυ να κάνουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ενημέρωση: Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πήγα στην Wind. Γίνεται να συμβεί αυτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το μόνο κακό; Πρέπει να κάνεις δύο χρόνια συμβόλαιο και είναι 35 ανά μήνα. Οπότε υπάρχει η δυνατότητα ωστόσο είναι δαπανηρό και άμα είναι μόνο για ένα προφίλ δεν αξίζει. Μόνο άμα το κάναν καρτο-κινητο θα άξιζε αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Οπότε άμα έχετε κάτι να προτείνετε μπορείτε να μου πείτε 😀 άμα υπάρχει άλλη λύση κτλπ
Christos84# Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε τους απατεώνες τι σκαρφίστηκαν για να βγάλουν χρήματα. Μακράν η χειρότερη εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα