Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω ένα Excel το οποίο θα έχει γραφικά και θα δείχνει το επίπεδο μόρφωσης σε σχέση με τους τομείς ενδιαφέροντος.

Η απορία είναι να κάνω τρία διαφορετικά γραφήματα που έχει κάθε επίπεδο μόρφωσης δε τε πε σε σχέση με τα ενδιαφέροντα η να τα βάλω όλα σε ένα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω ένα Excel το οποίο θα έχει γραφικά και θα δείχνει το επίπεδο μόρφωσης σε σχέση με τους τομείς ενδιαφέροντος.

Η απορία είναι να κάνω τρία διαφορετικά γραφήματα που έχει κάθε επίπεδο μόρφωσης δε τε πε σε σχέση με τα ενδιαφέροντα η να τα βάλω όλα σε ένα

Μπορεις να τα βαλεις και σε ενα γραφημα, με ξεχωριστα χρωματα για καθε κατηγορια

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Stacked Columns Chart

stacked-bar-example-1.png

ή

100% Stacked Column Chart

100%20stacked%20column%20chart.png?itok=

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια μέχρι τώρα επειδή έχω σκαλώσει λίγο θέλω το εξής θέλω να καταχωρώ τα άτομα ονομαστικά Γιώργος Κώστας Γιάννης κλπ για χωρίζω σε μορφωτικό επίπεδο και στα ενδιαφέρον τους. Δηλαδή ο Α του αρέσει το Β και έχει μόρφωση .

Στο τέλος όμως είμαι θέλω να βγάλω τη γραφική απεικόνιση να το κάνω σε τρεις ξεχωριστούς πίνακες ανάλογα με το επίπεδο μόρφωσης ξέρω πώς να το κάνω θα το κάνω όλο μαζί δεν μου βγαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...