μαστερ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα. Ναι,καλα διαβασατε.... Εχω ενα PC με εναν i3 6100 επανω Και μου βγαζει το εξης προβλημα: Ενω μπουταρει κανονικα, μπαινει επιφανεια εργασιας και γενικα κανει ΟΛΕΣ τις λειτουργιες ..... ,οταν πατας να μπει πχ Μοζιλλα ,με το που ανοιγει η σελιδα , βγαινει αποτομα και βγαζει συννεφο που λεει "" ο μοζιλλα κατερρευσε..κανετε ριπορτ κλπ. Και στον chrome τα ιδια Τον εβαλα (τον 6100) και σε αλλα δυο PC και στα δυο το ιδιο προβλημα. Καμμια ιδεα παιδια;
Nik1239 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, μαστερ είπε Καλησπερα. Ναι,καλα διαβασατε.... Εχω ενα PC με εναν i3 6100 επανω Και μου βγαζει το εξης προβλημα: Ενω μπουταρει κανονικα, μπαινει επιφανεια εργασιας και γενικα κανει ΟΛΕΣ τις λειτουργιες ..... ,οταν πατας να μπει πχ Μοζιλλα ,με το που ανοιγει η σελιδα , βγαινει αποτομα και βγαζει συννεφο που λεει "" ο μοζιλλα κατερρευσε..κανετε ριπορτ κλπ. Και στον chrome τα ιδια Τον εβαλα (τον 6100) και σε αλλα δυο PC και στα δυο το ιδιο προβλημα. Καμμια ιδεα παιδια; Δεν παίζει να φταίει το cpu Τι έχεις για ίντερνετ κάρτα ή usb ή κάτι άλλο;
Nik1239 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, μαστερ είπε Την ον μπορντ Ποια μητρική έχεις;
μαστερ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Manufacturer MSI Model B150M MORTAR (MS-7972) (U3E1) Και εχω φρεσκους drivers
Nik1239 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, μαστερ είπε Manufacturer MSI Model B150M MORTAR (MS-7972) (U3E1) Και εχω φρεσκους drivers Φίλε η μητρική δεν έχει wifi που σημαίνει ότι για ίντερνετ πρέπει να συνδέσεις καλώδιο ίντερνετ από το ρούτερ στον υπολογιστή ή αλλιώς θες κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/2059241/TP-LINK-TL-WN725N-v1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αν έβαλες τον επεξεργαστή και σε άλλα 2 μηχανήματα και κάνει το ίδιο, τότε φυσικά και φταίει αυτός. Μάλλον προς memory controller το κόβω ... Αν εχει εγγύηση τον αλλάζεις αλλιώς πάς για άλλον μάλλον... Κατα τα άλλα λειτουργει οκ? Αν βάλεις κάποιο παιχνίδι δεν θα εχει θέμα? Πάντως σε θέματα μνήμης κτλ οι φυλλομετρητες τα βγάζουν κατευθειαν στην φόρα... Βέβαια απο την άλλη ούτε μια μπλε οθόνη... Πολύ περίεργο....
afm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν χρησιμοποιείς το lan (σύνδεση με καλώδιο ethernet) τότε πιθανόν όπως λέει ο ZELOMOTH το πρόβλημα είναι πιθανόν να είναι στον memory controller του επεξεργαστή i3 6100. Αν προσπαθείς να συνδεθείς με wifi αν δεν έχεις usb wifi stick είναι αδύνατον αφού η μητρική σου δεν έχει ενσωματωμένο wifi όπως πιθανότατα και οι άλλες δύο μητρικές που δοκίμασες. Το πρόβλημα υπάρχει από την πρώτη στιγμή ή ξεκίνησε ξαφνικά. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από afm
μαστερ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μα αυτό λέω και εγώ.... πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα. Για τον φίλο πιο πανω: δεν νομίζω αν βάλω tp link θα φτιάξει. Επαναλαμβάνω,το ίδιο έκανε ΚΑΙ σε άλλους δύο υπολογιστές,που όταν αμέσως τον βγάζαμε και βάζαμε άλλον... λειτουργούσαν κανονικά. 2 λεπτά πριν, afm είπε Αν χρησιμοποιείς το lan (σύνδεση με καλώδιο) ethernet τότε πιθανόν όπως λέει ο ZELOMOTH το πρόβλημα είναι πιθανόν να είναι στον memory controller του επεξεργαστή i3 6100. Αν προσπαθείς να συνδεθείς με wifi αν δεν έχεις usb wifi stick είναι αδύνατον αφού η μητρική σου δεν έχει ενσωματωμένο wifi όπως πιθανότατα και οι άλλες δύο μητρικές που δοκίμασες. Αυτό έχει μία λογική...θα το δοκιμάσω. Σόρρυ παιδιά,δεν έχω και τρομερές γνώσεις. Για αυτό μπορεί να πετάω και καμμία άσχετη κουβέντα.
Nik1239 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, μαστερ είπε Μα αυτό λέω και εγώ.... πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα. Για τον φίλο πιο πανω: δεν νομίζω αν βάλω tp link θα φτιάξει. Επαναλαμβάνω,το ίδιο έκανε ΚΑΙ σε άλλους δύο υπολογιστές,που όταν αμέσως τον βγάζαμε και βάζαμε άλλον... λειτουργούσαν κανονικά. Αυτό έχει μία λογική...θα το δοκιμάσω. Σόρρυ παιδιά,δεν έχω και τρομερές γνώσεις. Για αυτό μπορεί να πετάω και καμμία άσχετη κουβέντα. Μα δεν μας λες πως συνδέεις τους υπολογιστές με το ίντερνετ Ethernet ή WiFi; Αν είναι το πρώτο έχεις θέμα με cpu ίσως αν είναι το δεύτερο ΔΕΝ έχεις WiFi κάρτα - usb - ενσωματωμένα
μαστερ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Και στους τρεις υπολογιστές με την ον μπορντ. Σε όλους έκανε το ίδιο.... άνοιγε στιγμιαία ο Μοζιλλα και αμέσως έκλεινε. Όταν βάζαμε τον δικό τους επεξεργαστή,όλα ΟΚ. Λεπτομέρεια: οι τρεις αυτοί υπολογιστές ήταν σε διαφορετικά σπίτια.
Nik1239 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, μαστερ είπε Και στους τρεις υπολογιστές με την ον μπορντ. Σε όλους έκανε το ίδιο.... άνοιγε στιγμιαία ο Μοζιλλα και αμέσως έκλεινε. Όταν βάζαμε τον δικό τους επεξεργαστή,όλα ΟΚ. Λεπτομέρεια: οι τρεις αυτοί υπολογιστές ήταν σε διαφορετικά σπίτια Με καλώδιο το συνδέετε αυτό πες μου
dimitris1090t Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Αν μπεις με ασφαλή λειτουργία και υποστήριξη δικτύου ανοίγει ο mozilla ή σου πετάει πάλι error?
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, μαστερ είπε Εχω ενα PC με εναν i3 6100 επανω Πριν το πρόβλημα λειτουργούσε κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα