DionGR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημερα μαγκες, θα ηθελα να αγορασω κατι απο την Nvidia.de που shipαρει μονο σε Γερμανια. Βρηκα το Eshopwedrop, αλλα μου βρομαει λιγο η υποθεση! Εχετε εμπειριες με το συγκεκριμενο η γνωριζετε καποιο καλυτερο reshipping service?
Hapatingo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, DionGR said: Καλημερα μαγκες, θα ηθελα να αγορασω κατι απο την Nvidia.de που shipαρει μονο σε Γερμανια. Βρηκα το Eshopwedrop, αλλα μου βρομαει λιγο η υποθεση! Εχετε εμπειριες με το συγκεκριμενο η γνωριζετε καποιο καλυτερο reshipping service? Ναι είναι πολύ καλό site, το χρησιμοποίησα πριν καιρό για κάτι μεγάλο κοντά στα 5 κιλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα περιμένω και κάτι άλλο. Το καλό με την εν λόγω εταιρία είναι πρώτον οι τιμές και δεύτερον οτι συνεργάζεται με μεταφορικές και όχι με courier. Ενώ ενδοχώρια στέλνει με ελτα courier. Παλιά χρησιμοποιούσα aramex μέχρι που έγινε ασύμφορη. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από Hapatingo
cinqo13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 11:30 ΠΜ, Hapatingo είπε Ναι είναι πολύ καλό site, το χρησιμοποίησα πριν καιρό για κάτι μεγάλο κοντά στα 5 κιλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα περιμένω και κάτι άλλο. Το καλό με την εν λόγω εταιρία είναι πρώτον οι τιμές και δεύτερον οτι συνεργάζεται με μεταφορικές και όχι με courier. Ενώ ενδοχώρια στέλνει με ελτα courier. Παλιά χρησιμοποιούσα aramex μέχρι που έγινε ασύμφορη. @Hapatingo Πως έκανες ταυτοποίηση; Με ταυτότητα; Και μετά πως πληρώνεις για τα μεταφορικά;
Hapatingo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 9 minutes ago, cinqo13 said: @Hapatingo Πως έκανες ταυτοποίηση; Με ταυτότητα; Και μετά πως πληρώνεις για τα μεταφορικά; Ταυτοποίηση έκανα με έμβασμα και πληρωμή μεταφορικών με paypal.
cinqo13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Ταυτοποίηση έκανα με έμβασμα και πληρωμή μεταφορικών με paypal. Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω..
Georgepap2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω δυο πραγματάκια από ένα κατάστημα της Αμερικής. Όταν επιλέγω shipping σε μια περιοχή της Αμερικής μου βγαίνει σύνολο μαζί με μεταφορικά 76$ εννοώ όταν επιλέγω για Ελλάδα να μου έρθει κατευθείαν σπίτι μου βγαίνει σύνολο 126$. Τι λέτε αξίζει να χρησιμοποιήσω το eshopwedrop θα αποφύγω τίποτα ? Κανένα τελωνείο η αν με χώσουν στο τελωνείο θα πληρώσω πολλά?
nkoumo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στην https://eshopwedrop.gr/ γράφει Αναφορά σε κείμενο Βρήκες αυτο που ήθελες? Στο τέλος της παραγγελίας, αντί της διεύθυνσης σου, χρησιμοποίησε την EshopWedrop διεύθυνση που θα βρείς στο profil σου! Αναφορά σε κείμενο Χρησιμοποίησες την EshopWedrop διεύθυνση? Τέλεια! Το δέμα σου θα φτάσει στην αποθήκη μας και η ομάδα μας θα στο μεταφέρει Ελλάδα! Και αν παραγγείλει κάποιος κατι από ΗΠΑ, που θα γινει ο εκτελωνισμός και ποιος πληρώνει? Δεν γράφουν τίποτα απολυτως !! Εγω πχ θέλω κάποιους μεταχειρισμένους φακους φωτογραφικής μηχανής απο ΗΠΑ. Θα δηλωσω οπως λεει δ/νση της EshopWedrop , θα πάει Γερμανία και μετά από εκεί Ελλάδα. Ελα ντε που κάποιος πρέπει να πληρώσει το τελωνείο στην Γερμανία
Hapatingo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nkoumo said: Στην https://eshopwedrop.gr/ γράφει Και αν παραγγείλει κάποιος κατι από ΗΠΑ, που θα γινει ο εκτελωνισμός και ποιος πληρώνει? Δεν γράφουν τίποτα απολυτως !! Εγω πχ θέλω κάποιους μεταχειρισμένους φακους φωτογραφικής μηχανής απο ΗΠΑ. Θα δηλωσω οπως λεει δ/νση της EshopWedrop , θα πάει Γερμανία και μετά από εκεί Ελλάδα. Ελα ντε που κάποιος πρέπει να πληρώσει το τελωνείο στην Γερμανία Βάζεις την τιμή και σου λέει ενδεικτικά το τελωνείο. Σου δίνει αμερικάνικη διεύθυνση και από εκεί έρχεται στην αποθήκη τους Ελλάδα. Πας εδώ στα μέσα της σελίδας και σου λέει το κόστος με το τελωνείο. Spoiler Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από Hapatingo
nkoumo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, Hapatingo είπε Βάζεις την τιμή και σου λέει ενδεικτικά το τελωνείο. Σου δίνει αμερικάνικη διεύθυνση και από εκεί έρχεται στην αποθήκη τους Ελλάδα. Πας εδώ στα μέσα της σελίδας και σου λέει το κόστος με το τελωνείο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν βλέπω καμια σχεση με το τελωνείο. Στο παραπάνω λινκ σου ζητάει μόνο διατσάσεις και βάρος και βγάζει κόστος μεταφοράς. Εγ΄ψ μέσα μπορεί να έχω μια θήκη των 10€ ή και ενα κινητό των 800€, δεν λαμβάνει την αξία πουθενά οπότε πως θα εκτελωνιστεί απο ΗΠΑ αν το παρω? Κατι δεν μου πάει καλά.
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 12 minutes ago, nkoumo said: Δεν βλέπω καμια σχεση με το τελωνείο. Στο παραπάνω λινκ σου ζητάει μόνο διατσάσεις και βάρος και βγάζει κόστος μεταφοράς. Εγ΄ψ μέσα μπορεί να έχω μια θήκη των 10€ ή και ενα κινητό των 800€, δεν λαμβάνει την αξία πουθενά οπότε πως θα εκτελωνιστεί απο ΗΠΑ αν το παρω? Κατι δεν μου πάει καλά. Άλλαξε το ως χώρα Αγγλία και μετά γύρισε το πάλι σε Αμερική.
Georgepap2002 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θέλω να πάρω δυο πραγματάκια από ένα κατάστημα της Αμερικής. Όταν επιλέγω shipping σε μια περιοχή της Αμερικής μου βγαίνει σύνολο μαζί με μεταφορικά 76$ εννοώ όταν επιλέγω για Ελλάδα να μου έρθει κατευθείαν σπίτι μου βγαίνει σύνολο 126$. Τι λέτε αξίζει να χρησιμοποιήσω το eshopwedrop θα αποφύγω τίποτα ? Κανένα τελωνείο η αν με χώσουν στο τελωνείο θα πληρώσω πολλά?
exitpc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Στις 7/1/2021 στις 4:05 ΜΜ, nkoumo είπε ι Και αν παραγγείλει κάποιος κατι από ΗΠΑ, που θα γινει ο εκτελωνισμός και ποιος πληρώνει? Δεν γράφουν τίποτα απολυτως !! Tελικα ξερουμε τι παιζει με το τελωνειο σε δεμα που θα ερθει απο Αμερικη?
cambo99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Καλησπέρα... έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την eshopwedrop για αγορά από Ευρώπη κάτι που να έχει μπαταρίες, όπως πχ κινητό ; Ρώτησα το κατάστημά τους στην Ελλάδα και σχεδόν με απέτρεψαν λέγοντας ότι αυτά δεν πρέπει να τα στέλνω μέσω αυτών... Καμία εμπειρία;
milio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα, κάποια άλλη πρόταση υπηρεσίας από Αγγλία; Το eshopwedrop είναι νομίζω το λιγότερο τραγικό. Από Γερμανία το mailboxde κορυφαίο, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο για Αγγλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα