Προς το περιεχόμενο

PayPal to iban

Gparion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ίσως γράφω και σε λάθος τόπικ. Θέλω να μάθω πως μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το PayPal εννοείται ταυτοποιημένος ο λογαριασμός. Τι λογαριασμό μπορώ να φτιάξω απ’ αυτές τις online mobile bank τράπεζες για να την συνδέσω με το PayPal και να μπορέσω που να στείλω τα χρήματα σε ένα IBAN το οποίο θα έχει και μια φυσική κάρτα. Το leupay διάβασα σε ένα αρχαίο post εδώ μέσα αλλά δεν ξέρω αν μετανομάστηκε κιόλας σε leopay. Δεν θέλω τον τρόπο να στείλω σε άλλο PayPal οποίος είναι συνδεδεμένος με κάποια τράπεζα της Ελλάδος. Θέλουμε να ανοίξουμε ένα λογαριασμό όποιος να δέχεται τα χρήματα από το PayPal. 

Δημοσ.

δλδ μπορώ να φτιάξω μια revolut ή Ν26 ή monese ή κάτι άλλο και να την συνδέσω ; Κανείς λάθος φίλε μου. Προσπάθησα με όλες δεν το επιτρέπουν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gparion είπε

δλδ μπορώ να φτιάξω μια revolut ή Ν26 ή monese ή κάτι άλλο και να την συνδέσω ; Κανείς λάθος φίλε μου. Προσπάθησα με όλες δεν το επιτρέπουν. 

Ποια δεν το επιτρέπει; Εγώ τα βγάζω κανονικά στην N26.

Δημοσ.

Έχεις δλδ Ν26 και πετάς τα χρήματα από το PayPal σου απευθείας στην Ν26; Χωρίς να τα βάλεις σε ελληνική τράπεζα ; Δεν με αφήνει να συνδέσω Ν26 με PayPal. Πως το κανείς ;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Gparion είπε

Έχεις δλδ Ν26 και πετάς τα χρήματα από το PayPal σου απευθείας στην Ν26; Χωρίς να τα βάλεις σε ελληνική τράπεζα ; Δεν με αφήνει να συνδέσω Ν26 με PayPal. Πως το κανείς ;

Τι εννοείς δε σε αφήνει; Τι μήνυμα σου βγάζει;

Δημοσ.

Προσπαθώ να βρω στο PayPal την τράπεζα ν26 να την συνδέσω να Μου στείλει τις 2 χρεώσεις για ταυτοποίηση. Και δεν αποδέχεται καν το iban 

Δημοσ.

All our IBANs start with DE (Germany), IT (Italy), or ES (Spain) followed by the check digits (two numbers), then our bank code 10011001 and end with your 10-digit account number (start at 26).

Δημοσ.

Και εγώ με Revolut μια χαρά το δέχτηκε το IBAN και στέλνω χρήματα κάθε μήνα. Το όνομα στη N26 και στο PayPal είναι το ίδιο ακριβώς; Όλοι οι χαρακτήρες;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Gparion είπε

Δεν κάνω λάθος. 10 χρόνια έχω την Πειραιώς συνδεδεμενη και τραβαω χρήματα εκεί. Άνοιξε ticket με το support τους.

Δημοσ.

Ξέρετε πόση είναι η χρέωση οταν στέλνετε χρηματα απο το paypal balance στη revolut για παράδειγμα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Δεν κάνω λάθος. 10 χρόνια έχω την Πειραιώς συνδεδεμενη και τραβαω χρήματα εκεί. Άνοιξε ticket με το support τους.

Ρε μπαγάσα στην Πειραιώς στέλνω και γώ. Στην ρεβολυτ δεν μπορώ να στείλω. Δλδ ανοίγω νέο λογαριασμό στην PayPal και συνδέσω για ταυτοποίηση τον ρεβολουτ. Αυτό δεν γίνετε σε μένα. Πρέπει να προηγηθεί κάποια ελληνική ενδιάμεσα για ταυτοποίηση του Paypal 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Gparion είπε

Η monese υποστηρίζει ΡΡ μέσα απο την εφαρμογή της.

Eπίσης μέσα απο το PP υπάρχει και το XOOM. https://www.xoom.com/greece/send-money

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gparion είπε

Ρε μπαγάσα στην Πειραιώς στέλνω και γώ. Στην ρεβολυτ δεν μπορώ να στείλω. Δλδ ανοίγω νέο λογαριασμό στην PayPal και συνδέσω για ταυτοποίηση τον ρεβολουτ. Αυτό δεν γίνετε σε μένα. Πρέπει να προηγηθεί κάποια ελληνική ενδιάμεσα για ταυτοποίηση του Paypal 

Βάζεις δηλαδή το Iban της Ν26 και τι μήνυμα σου βγάζει; 

Δε χρειάζεται να κάνεις νέο PayPal. 

Δημοσ.

Δεν 

2 ώρες πριν, Greg9 είπε

Ξέρετε πόση είναι η χρέωση οταν στέλνετε χρηματα απο το paypal balance στη revolut για παράδειγμα?

Δεν συμφέρει ..Το spotify δεν κρατάει προμήθεια αλλά η τράπεζα εσωτερικού ( εθνική ) κρατάει..Εμένα μου κράτησε 3 ευρώ..Καλύτερα ξόδεψε τα απο το balance

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...