Προς το περιεχόμενο

galaxy core plus μπαταρια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το samsung galaxy core plus και θελω να του αλλαξω μπαταρια εχει τους κωδικους

B185BE

2014.12.03

AA1FC03bS/2-B

ποια μπαταρια μου προτεινεται?

Δημοσ.

Με ολο το σεβασμο κι αν δεν εχω κανει καποιο λαθος και μιλαμε για την ιδια συσκευη, για ποιο λογο θελεις να επενδυσεις πανω της, αγοραζοντας της καινουργια μπαταρια ;

Μιλαμε για μια πολυ παλια συσκευη που δεν ξερω αν μπορει να κανει ακομα και βασικα πραγματα πλεον (περα απο τηλεφωνο και μηνυματα).

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο κάνει η μπαταρία; Ακόμα και τα αλκατελ του 50αρικου πιο καλά θα είναι από κινητό του 2014

γύρω στο 12 αρικο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimis98 είπε

καλησπερα εχω το samsung galaxy core plus και θελω να του αλλαξω μπαταρια εχει τους κωδικους

B185BE

2014.12.03

AA1FC03bS/2-B

ποια μπαταρια μου προτεινεται?

Galaxy core. Τι μου θύμισες τώρα; τα νιάτα μου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πόσο κάνει η μπαταρία; Ακόμα και τα αλκατελ του 50αρικου πιο καλά θα είναι από κινητό του 2014

Το μόνο σίγουρο πύραυλος θα είναι μπροστά στο core. 

Αν είναι για 12€ άλλαξε την και βάλε στην πάντα χρήματα για αγορά νέας συσκευής, αυτή ανήκει στην κατηγορία του μουσείου. 

Το 14 πήρα το πρώτο μου xiaomi γύρο στα 170€ και ήταν 8 πύρινο με 2 ράμ για την εποχή του ήταν σφεντόνα, μέχρι φέτος δούλευε σαν mp3 player, ούτε μπαταρία δεν του άλλαξα. και η Samsung έβγαζε αυτές τις σαβούρες που τις πλήρωνες χρυσό. 

Επεξ/σία από chios
Δημοσ.

Και εγώ φίλε μου ήμουν στην θέση σου μέχρι πέρσι, με το galaxy s3 mini. Του είχα αλλάξει 3 φορές μπαταρία... Ο κωδικός της μπαταρίας σου δεν ταιριάζει με κάποια από τις μπαταρίες που μας λες? 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Και εγώ φίλε μου ήμουν στην θέση σου μέχρι πέρσι, με το galaxy s3 mini. Του είχα αλλάξει 3 φορές μπαταρία... Ο κωδικός της μπαταρίας σου δεν ταιριάζει με κάποια από τις μπαταρίες που μας λες? 

όχι δεν ταιριάζει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimis98 είπε

όχι δεν ταιριάζει

Κοίταξα και σε forum εξωτερικού και έλεγαν και εκεί πέρα για να πάρει νέο κινητό 😂

Όποια και να πάρεις θα κάνει την δουλειά της (το λέω επειδή και εγώ που έψαχνα κάτι είχα βρει πως δεν είχε και τόση σημασία το ποια θα πάρω). Μπορείς να googlάρεις το μοντέλο της μπαταρίας που θες να πάρεις και από δίπλα γράψε problem ή forum, για να δεις αν έχει αναφερθεί το μοντέλο κάποιας μπαταρίας (λίγο δύσκολο). Σε ένα forum βρήκα μόνο να μην προτιμήσεις την IMO καθώς χάνει γρήγορα τις επιδώσεις της... Δυστυχώς είναι λίγο στα τυφλά αυτά, εγώ 3 μπαταρίες άλλαξα, όλες διαφορετικές και όλες απέδιδαν το ίδιο. Βέβαια το S3 μου τότε κάτι έκανε και έτρωγε την μπαταρία πολύ γρήγορα (μέσα σε ένα χρόνο), και από τι είδα και πολλοί άλλοι χρήστες είχαν το ίδιο θέμα (οπότε στο λειτουργικό ήταν το θέμα).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και η μπαταρία σε τόσο παλιο μοντέλο πόσο καλή θα είναι;Θα είναι φρέσκια ή θα έχει μείνει στοκ κάπου;

stock δηλαδη?

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

θα έχει μείνει σε ένα ραφι απο το πχ 2016.

Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες.

Θυμάμαι πως είχα δει σε μια μπαταρία την χρονολογία που είχε βγει από την παραγωγή, και η ημερομηνία ήταν λίγοι μήνες. Την είχα πάρει το 2018.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες.

Θυμάμαι πως είχα δει σε μια μπαταρία την χρονολογία που είχε βγει από την παραγωγή, και η ημερομηνία ήταν λίγοι μήνες. Την είχα πάρει το 2018.

Ερώτηση έκανα 

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Και η μπαταρία σε τόσο παλιο μοντέλο πόσο καλή θα είναι;Θα είναι φρέσκια ή θα έχει μείνει στοκ κάπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...