Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Theok1989 είπε Το πάρκινγκ με προβληματίζει λιγο αν και όσες φορές πηγα βρήκα σχετικά εύκολα Mε τιποτα δεν ειναι ευκολο το παρκινγκ μετα τις 9. Τσεκαρε το αλλα οχι ΣΚ. Ευτυχως εχω βρει και εχω νοικιασει παρκινγκ ακριβως απεναντι, αλλα δεν παιζει με τιποτα να βρισκεις μετα απο καποια ωρα σε νορμαλ ακτινα, πριν πετυχω την θεση απλα δεινοπαθουσα. Δεν ξερω πως ειναι εκει ακριβως, αλλα εδω στην Γκραβα ειναι προβλημα. Παραδοξως ομως, πριν τις 8-9 βρισκεις οντως σχετικα ευκολα, οποτε εχει να κανει και με τα ωραρια σου.
Theok1989 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Ωχ αυτό είναι ζόρι γιατί μένω Ζωγράφου που είναι αισχος στο θέμα πάρκινγκ και δε ψήνομαι τρελά να πάω πάλι σε παρόμοια φάση.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Theok1989 είπε Ωχ αυτό είναι ζόρι γιατί μένω Ζωγράφου που είναι αισχος στο θέμα πάρκινγκ και δε ψήνομαι τρελά να πάω πάλι σε παρόμοια φάση. Τωρα σε αυτο δεν ξερω να κανω την συγκριση, αλλα θα υπολογιζα ενα εξτρα εξοδο του να νοικιασω παρκινγκ και να ειμαι χαλαρος. Εχει επι της Πατησιων στον Βασιλοπουλο, καπου στα 80 θα υπολογισεις αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει, αλλα ειμαι σιγουρος πως ολο και σε κανενα στενο διπλα στη Σιφνου θα εχει παρκινγκ επι πληρωμη. 1
vamvakoolas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) οπως γραφουμε και οι 2: νοικιασε παρκιν! δεν εχει να κανει αν εχεις ακριβο η παλιο αυτοκινητο. Ο χρονος, η βενζινη και τα νευρα για να παρκαρεις στο δρομο δεν αξιζουν για 80-120 ευρ το μηνα... δε συζηταμε καν τι εχω δει απο "ατυχηματα": να γδερνουν με κλειδια, σπανε τζαμια αν τους φανει κατι υποπτο (πριν λιγες ωρες σπασαν ενα leon που ο ατυχος το παρκαρε εξω απο παρκιν για ασφαλεια) και τα μικροτρακαρισματα απο ασχετους κυριως σε σχεση με προφυλακτηρες να τα εχεις στο προγραμμα Πλ Αμερικης για παραδειγμα μονο Σ/Κ βρισκεις στο δρομο. Τις καθημερινες μονο σε ασχετες ωρες π.χ 2 το μεσημερι και αν εισαι και τυχερος. Υ.Γ Στο παρκιν επι πληρωμη που παω ειναι τοσο γεματο που πλεον δεχεται αποτι μου ειπε μονο καμια δεκαρια αυτοκινητα απο επισκεπτες! Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από vamvakoolas 1
sphinxgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Αν είναι καλό το σπίτι και φθηνό , μια χαρά θα είσαι. Μην ανησυχείς. Τώρα το κύριο αρνητικό είναι ότι δεν θα βρείς βραδυ παρκινγκ ΠΟΤΕ!!! Σχετικά με την εγκληματικότητα θεωρώ δεν είναι και φοβερή τόση ώστε να σε τρομάξει. Η αστυνόμευση τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί αρκετά ευτυχώς. Σχετικά με τις κλοπές σε σπίτια , ναι γίνονται σε όλα τα σπίτια, αν δεν έχεις πόρτα ασφαλείας με αφαλό νέου τύπου (όχι χρηματοκιβωτίου δηλαδή). 1
eidikos33 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Τι να πω εγώ που μένω στη Φυλής και όταν πάω Αχαρνών νομίζω ότι είμαι σε άλλη χώρα... 1
MariaLog Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 απο ζωγραφου σε κατω πατησια σιφνου? σαν να πηγαινεις απο τον παραδεισο στην κολαση
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, MariaLog είπε απο ζωγραφου σε κατω πατησια σιφνου? σαν να πηγαινεις απο τον παραδεισο στην κολαση Καλα Ζωγραφου ειπε, οχι Ανω Βουλα 1
deesnider Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, stormrain είπε Καλα Ζωγραφου ειπε, οχι Ανω Βουλα Ποια Άνω Βούλα και Κάτω Μαρίκα, ρε μπάρμπα; Δεν έχουμε πει ότι μετά από Γερανίου και Ζήνωνος είναι το χάος;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, deesnider είπε Ποια Άνω Βούλα και Κάτω Μαρίκα, ρε μπάρμπα; Δεν έχουμε πει ότι μετά από Γερανίου και Ζήνωνος είναι το χάος; Εκει ειπαμε ειναι grand estate
kormo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Η περιοχή είναι μια χαρά .Μένω στην περιοχή πάνω από 10 χρόνια(Πατμου) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .Τώρα για το παρκινκ θα διαφωνήσω ότι είναι δύσκολο σχεδόν πάντα βρίσκω σχετικά εύκολα. 1
Goriillaki5 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θετικα: Πολλα καταστηματα/περιπτερα,επι της πατησιων/χαζεμα/βολτα και αρκετα super m. γενικα. Συγκοινωνιες επι της πατησιων/(τρολει -λεωφορεια) ηλεκτρικος(αν και θελει -αναλογως-λιγο περπατημα) ---------------------------------------------- Αρνητικα: Πυκνοκατοικημενη περιοχη/ψηλα κτιρια,πολυ τσιμεντο Βρωμικα κτιρια εξωτερικα και παλια Ελλειψη πρασίνου Δυσκολια χωρου παρκαρισματος(εκτος αν εχεις..σμαρτακι αμαξι ή σε πυλωτη ή μηχανακι) Αρκετο Καυσαεριο Ολιγον σκουπιδια/βρωμια(στους καδους μπορεις να δεις και...επιπλακια,στρωματα ,μπαζα..) Θορυβος Εννοειται-μακρια απο θαλασσα Αφρικανοι αρκετοι(ειδικα στην Πατμου)- ξενοι και εχουν και...μικρομαγαζα!(πακιστανοι ,μπαγλαντες) Καποια επικινδυνοτητα κλοπων σε σπιτια *επι της πατησιων περπατημα εισαι ασφαλες(απο το υψος πλ.βικτωριας και κατω θελει προσοχη,οσο πας προς κεντρο)στα στενακια θελει προσοχη τη νυχτα.(αποφευγεις Αχαρνων) Σ.Σ αν θες ησυχια-καθαρο αερα-πρασινο-θαλασσα-προσβαση αμεσα σε μετρό-εμπορικο κεντρο,παρκαρισμα,καθολου επικινδυνοτητα,ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Goriillaki5
Προτεινόμενες αναρτήσεις