Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μπαταρίας σε Mate 20 Pro?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι Αθήνα κέντρο, που μπορώ να πάω για να κάνω αντικατάσταση της μπαταρίας με καινούργια γιατί δεν κρατάει πολύ (το έχω 2 χρόνια σχεδόν το κινητό) και γιατί κόστος μιλάμε. 

Δημοσ.

θα σου προτεινα να πας σε καποιο καταστημα τυπου irepair,ired και τετοια. Υπαρχει επισης και η λυση των μικρων μαγαζιων στο κεντρο που τα εχουν συνηθως πακιστανοι. Η αληθεια ειναι πως ειναι καλοι σε αυτα πιανουν τα χερια τους και κανουν καλες τιμες αλλα για να εχεις και την εγγυηση σου πηγαινε σε κανα καταστημα. Τωρα θεμα τιμη δεν εχω ιδεα. Το ired εδω στην καλλιθεα μου πηρε 24,5 ευρω για αλλαγη μπαταριας σε htc u11. Πανω απο 30-40 νομιζω δε θα εχει.

Δημοσ.

Υπάρχει λόγος να πάει οπουδήποτε και όχι στο γνήσιο  huawei service  να είναι και σίγουρος ότι θα μπει αυθεντική μπαταρία;;

Περίπου 15-20€ πάει η γνήσια μπαταρία. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, chios είπε

Υπάρχει λόγος να πάει οπουδήποτε και όχι στο γνήσιο  huawei service  να είναι και σίγουρος ότι θα μπει αυθεντική μπαταρία;;

Περίπου 15-20€ πάει η γνήσια μπαταρία. 

χαχα ελα ντε.

Τα συνδυασα με xiaomi παραεισαγωγης που παιρνουν πολλοι απο εδω μεσα και νομιζα πως δεν εχει επισημο σερβις εδω. Γραψε λαθος. Αστειο ποσο αμα εχει τοσο στην επισημη αντιπροσωπεια οποτε συμφερει με χιλια.

Επεξ/σία από Aristidis_Halkidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...