Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Είμαι Αθήνα κέντρο, που μπορώ να πάω για να κάνω αντικατάσταση της μπαταρίας με καινούργια γιατί δεν κρατάει πολύ (το έχω 2 χρόνια σχεδόν το κινητό) και γιατί κόστος μιλάμε.
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 θα σου προτεινα να πας σε καποιο καταστημα τυπου irepair,ired και τετοια. Υπαρχει επισης και η λυση των μικρων μαγαζιων στο κεντρο που τα εχουν συνηθως πακιστανοι. Η αληθεια ειναι πως ειναι καλοι σε αυτα πιανουν τα χερια τους και κανουν καλες τιμες αλλα για να εχεις και την εγγυηση σου πηγαινε σε κανα καταστημα. Τωρα θεμα τιμη δεν εχω ιδεα. Το ired εδω στην καλλιθεα μου πηρε 24,5 ευρω για αλλαγη μπαταριας σε htc u11. Πανω απο 30-40 νομιζω δε θα εχει.
chios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχει λόγος να πάει οπουδήποτε και όχι στο γνήσιο huawei service να είναι και σίγουρος ότι θα μπει αυθεντική μπαταρία;; Περίπου 15-20€ πάει η γνήσια μπαταρία. 3
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chios είπε Υπάρχει λόγος να πάει οπουδήποτε και όχι στο γνήσιο huawei service να είναι και σίγουρος ότι θα μπει αυθεντική μπαταρία;; Περίπου 15-20€ πάει η γνήσια μπαταρία. χαχα ελα ντε. Τα συνδυασα με xiaomi παραεισαγωγης που παιρνουν πολλοι απο εδω μεσα και νομιζα πως δεν εχει επισημο σερβις εδω. Γραψε λαθος. Αστειο ποσο αμα εχει τοσο στην επισημη αντιπροσωπεια οποτε συμφερει με χιλια. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Aristidis_Halkidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα