Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορειτε να τσεκαρετε εδω, βαζοντας το e-mail σας. Οριστε τι εβγαλε σε εμενα : Σε δευτερευοντα e-mail δεν εβγαζε τιποτα, ολα πρασινα. Βεβαια μου λεει 0 pastes, οποτε φανταζομαι ειμαι ασφαλης; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από Lazostat
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Lazostat είπε Μπορειτε να τσεκαρετε εδω, βαζοντας το e-mail σας. Οριστε τι εβγαλε σε εμενα : Σε δευτερευοντα e-mail δεν εβγαζε τιποτα, ολα πρασινα. Βεβαια μου λεει 0 pastes, οποτε φανταζομαι ειμαι ασφαλης; Μύστης...😎
Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μύστης...😎 Ασε τους μυστες και τα τριβολια και βαλε τα δικα σου αποτελεσματα! Μολις τσεκαρα το e-mail μου. Εγγραφη πριν 10 χρονια ακριβως! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από Lazostat
verylife78 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 σε email που εχω εδω και 22χρονια (και το εχω facebook) εβγαλε κατι ασχετα site που ουτε που τα ξερω κιολας 4 στον αριθμο.... εκανα και opt-out ηδη... αν και δεν ξερω γιατι να δωσω το email μου ετσι απλοχερα..
Witcher1st Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 200 εμφανισεις στο θεμα, μονο εγω εβαλα εικονα. Ωραιες εποχες ζουμε κυριοι.
l337 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Και για ποιο λόγο να βάλουμε εικόνα δηλαδή; Το ότι ανακάλυψες το site τώρα (το οποίο υπάρχει πάνω από 10 χρόνια), δεν δίνει λόγο υπάρξης στο thread.
Witcher1st Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, l337 είπε Και για ποιο λόγο να βάλουμε εικόνα δηλαδή; Το ότι ανακάλυψες το site τώρα (το οποίο υπάρχει πάνω από 10 χρόνια), δεν δίνει λόγο υπάρξης στο thread. Εχεις δικιο φιλε μου. Μπορεις να κλειδωσεις το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα