Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη σχολη κατα την γνωμη σας;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, μην παρεξηγήσετε το αλλο μου ποστ, αυτο ειναι αλλο θεμα.

ποια κατα την γνωμη σας ειναι σχετικα ευκολα να μπεις με ενα καλο διαβασμα αλλα για εναν μετριο μαθητη;

θα ηθελα κι αεροπορία (πιλοτος) αλλα στην Ελλάδα να παρεις δανειο 50-70 χιλιάδων ευρω ειναι θαυμα😂

Αστυνομικες; (Διας πχ)

Ψυχολογία;

Εμπορικο ναυτικο;

δεκτες κι αλλες απαντησεις.

επισης ποιες θα εχουν καλα λεφτα κι "σιγουρο" μελλον;


αξιζει πχ ψυχολογία σε ιεκ η κολλέγιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Σκέψου τι θα σου άρεσε να κάνεις σαν δουλειά, ψάξε τι σχολές υπάρχουν και βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Επίσης να ξέρεις πως σε ΟΛΕΣ τις σχολές, ακόμα και σε αυτές με βάση κάτω του 10, θέλει ΔΙΑΒΑΣΜΑ για να πάρεις πτυχίο.. Σε κάποιες πολύ σε άλλες λιγότερο. Πάντως πρέπει να σε ενδιαφέρει έστω και λίγο για να σου δώσει κίνητρο για να βγάλεις εις πέρας τις σπουδές.

Επεξ/σία από onelonelystar
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το να μπεις σε μια σχολή είναι εύκολο, φέτος είχαμε βάσεις ακόμα και κάτω από 1000 μόρια για τα ημερήσια ΓΕΛ.  η σχολή όμως ακόμα και αυτή με τα λιγότερα μόρια έχει ορισμένο πρόγραμμα σπουδών στο οποίο δε λαμβάνεται υπόψιν ο βαθμός που μπήκες αλλά οι απαιτήσεις της σχολής και του καθηγητή (κι άντε πες σε βοηθάνε σε 1-2 μαθήματα αν είναι τα τελεταία για πτυχίο ή είναι ψιλοάκυρα, δε μπορούν να βοηθήσουν και στα υπόλοιπα 40-50). κοίταξε λοιπόν ΤΙ θέλεις να κάνεις και μετα βρίσκεις τους δρόμους που θα σε βγάλουν εκεί. Εδώ μπερδεύεις εντελώς ασχετα μεταξύ τους πράγματα, πιλότος, αστυνομία, ψυχολογία, ΑΕΝ. Αν σου αρέσει πιλότος και πληροίς τις απαιτήσεις τότε ναι αξίζει να πάρεις δάνειο και να εκπαιδευτείς, καλύτερα όμως πρώτα να κάνεις μερικά μαθήματα σε κάποια αερολέσχη πριν δανειστείς ενα τόσο μεγάλο ποσό να δεις αν όντως σ αρέσει και έχεις προοπτικές. Από τα υπόλοιπα που ανέφερες ψυχολογία μόνο μέσω πανεπιστημίου, αν πας κολλέγιο βρες καποιο που να δίνει bachelor και να αναγνωρίζεται στην Ελλάδα ωστε να μπορείς να βγάλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. μετά επιλέγεις πως θα συνεχίσεις και με ποιο τομέα της ψυχολογίας θα ασχοληθείς . αστυνομία θέλει προσπάθεια για να μπεις μιας και έχει ζήτηση αλλά κατά τη γνώμη μου πέρα από ένα σταθερό μισθό χαμηλό μάλιστα για τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος δεν προσφέρει κάτι παραπανω. ΑΕΝ αν γουστάρεις τη θάλασσα.

Γενικά η επαγγελματική επιτυχία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. η αποκατάσταση και τα λεφτά επίσης. Αν θες μια δουλειά με ευκολα και καλά λεφτά χωρις να κοπιάσεις καθόλου είναι αδύνατον. το πτυχίο θα σου ανοίξει απλά μια πόρτα πχ να σε καλέσουν για μια συνέντευξη. Δεν σημαίνει λεφτά. Ακόμα και σε επαγγελματα με μεγάλη ζήτηση πχ στον κλάδο της πληροφορικής ξέρεις πόσοι πτυχιούχοι εργάζονται σαν πωλητές σε καταστήματα ή σε θέσεις γραμματειακής υποστήριξης με βασικό μισθό? γιατί απλά η αγορά που πληρώνει έχει περισσότερες απαιτήσεις από το "χαρτι" του πανεπιστημιου. μην περιμένεις λοιπόν να σου πούμε πηγαιε εκεί, θα μπεις ευκολα, θα τελειώσεις εύκολα και μετά θα τρέχουν τα λεφτά απ τα μπατζάκια. Δες τι θέλεις να κάνεις, κι αν θες βοήθεια για τη διαδρομή εδώ είμαστε

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...