stevepap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Λοιπον το θεμα που με ενδιαφερει ειναι το εξης. Εχω στην κατοχη μου ενα gaming monitor της lc-power και συγκεκριμμενα το μοντελο LC-Power LC-M34-UWQHD-100-C. Ειμαι ευχαριστημενος σχετικα με την αποδοση του αλλα προσφατα θα κανω αναβαθμιση στην gpu για να ολοκληρωσω και το προσφατο pc build που εκανα και μιας που θα αναβαθμισω την καρτα που εχω ( msi rx 470 gaming 8gb και θα βαλω msi rtx 3080 gaming x trio ) ειπα να αλλαξω και μονιτορ. Το μονιτορ που με ενδιαφερει ειναι της ιδιας εταιριας και συγκεκριμενα το μοντελο LC-Power LC-M34-UWQHD-144-C. Η οθονη αυτη αποδιδει 144hz απο 100hz που εχω τωρα. Πιστευετε οτι αξιζει τον κοπο?? Θα δω αρκετη διαφορα και ειδικα τωρα με την καινουργια καρτα η να μεινω εδω που ειμαι??
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειναι 44fps/hz παραπανω αν παιζεις πολλα ανταγωνιστικα games και FPS ναι αξιζει επισης εχει HDR το νεο μοντελο και καλυτερη βαση με ρυθμιση υψους Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από Zengar Zombolt 1
stevepap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε ειναι 44fps/hz παραπανω αν παιζεις πολλα ανταγωνιστικα games και FPS ναι αξιζει επισης εχει HDR το νεο μοντελο και καλυτερη βαση με ρυθμιση υψους Οσον αφορα η αλλαγη καρτας που θα κανω ( τωρα με το καλο που θα βγουνε ) φανταζομαι ακομα και στο υπαρχων μονιτορ που εχω αν το κρατησω θα ειναι μεγαλη η διαφορα??
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stevepap είπε Οσον αφορα η αλλαγη καρτας που θα κανω ( τωρα με το καλο που θα βγουνε ) φανταζομαι ακομα και στο υπαρχων μονιτορ που εχω αν το κρατησω θα ειναι μεγαλη η διαφορα?? αναλογα αν χρειαζεσαι το εξτρα 44hz παιζεις online games και FPS σε ποιο ανταγωνιστικο επιπεδο και σου περισσεύει το "μαρουλι" ; αν ναι go for it και κανε "upgrade" εγω δεν θα το αλλαζα
stevepap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε αναλογα αν χρειαζεσαι το εξτρα 44hz παιζεις online games και FPS σε ποιο ανταγωνιστικο επιπεδο και σου περισσεύει το "μαρουλι" ; αν ναι go for it και κανε "upgrade" εγω δεν θα το αλλαζα Ναι παιζω online games απλα αυτο που με απασχολει ειναι οτι σαν combo με την καινουργια καρτα + μονιτορ αμα το παρω μη δε δω μεγαλη διαφορα..Δηλ απο τα 100hz στα 144hz μην ειναι σχεδον το ιδιο και ξενερωσω + τσαμπα λεφτα??? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από stevepap
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, stevepap είπε Ναι παιζω online games απλα αυτο που με απασχολει ειναι οτι σαν combo με την καινουργια καρτα + μονιτορ αμα το παρω μη δε δω μεγαλη διαφορα..Δηλ απο τα 100hz στα 144hz μην ειναι σχεδον το ιδιο και ξενερωσω + τσαμπα λεφτα.. 100 - 144hz ειναι 44% παραπανω frames per second δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά από το να πας από 60-144hz 140%κατι παραπανω fps αλλα ειναι μια διαφορα.... θα το κρινεις αναλογα με τις αναγκες σου, ποσο ανταγωνιστικά παιζεις, και τις τσεπες σου και μετα δες ποσο καλη ειναι η υλοποιηση του HDR σε αυτο το monitor και αν χρειαζεσε την καλυτερη βαση και σιγουρα θα εχει καποιες βελτιωσεις στα χρωματα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από Zengar Zombolt 1
stevepap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε 100 - 144hz ειναι 44% παραπανω frames per second δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά από το να πας από 60-144hz 140%κατι παραπανω fps αλλα ειναι μια διαφορα.... θα το κρινεις αναλογα με τις αναγκες σου, ποσο ανταγωνιστικά παιζεις, και τις τσεπες σου και μετα δες ποσο καλη ειναι η υλοποιηση του HDR σε αυτο το monitor και αν χρειαζεσε την καλυτερη βαση και σιγουρα θα εχει καποιες βελτιωσεις στα χρωματα Αν πηγαινα σε 4k με 60-70hz αξιζει σε συγκριση με αυτο που εχω?? ( 3440x1440 100hz )
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, stevepap είπε Αν πηγαινα σε 4k με 60-70hz αξιζει σε συγκριση με αυτο που εχω?? ( 3440x1440 100hz ) Άμα χρειάζεσαι 4Κ ανάλυση...... Και λιγότερα hz Ανάλογα τις ανάγκες σου...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα