Προς το περιεχόμενο

Netflix custom car shows


StamTheMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη μου αρεσουν πολυ οι αναπαλαιωσεις,αυτο το διαστημα ψαχνω για σειρες στις οποιες αναπαλαιωνουν και "καστομαρουν" αυτοκινητα,μηχανες και οτι αλλο βρουν.

Ξεκινησα με κανα 2 επεισοδια απο Rust Brothers,αλλα δε με κρατησε, κατι τυπαδες ρεταλια,με κακο χιουμορ και εμφανιση,που πετανε ολο βλακειες και ψαχνουν τροπο να γεμισουν το επεισοδιο.

Μετα βρηκα το Car Masters ( rust to riches ) με μια ωραια ομαδουλα,με επικοινωνια μεταξυ τους,χαβαλε,λιιιγο καριολεμα,φοβερες αναπαλαιωσεις και customisations,και το αγαπημενο μου,ανταλλαγες.

Δινουν δλδ ενα ετοιμο φοβερο οχημα,για να παρουν 2-3 μπουρδελ@ και λιγο παραδακι,να πληρωσουν τους λογαριασμους τους ( παιδια του λαου ) και να συνεχισουν.

Αναμεσα τους και η τουμπανο Constance,με οτι πρεπει να εχει μια γυναικα ( δε λεω,δειτε τη σειρα ), η οποια δηλωνει μηχανικος και .. part time μοντελο,αν και την εχω δει να βιδωνει στον αερα με καστανια,και να κουβαλαει parts και να τα ακουμπαει κατω με το χειροτερο τροπο.Γενικα δεν την εχω δει να κανει πραγματικα τιποτα πανω στα project,αλλα τι να κανεις,εχει αλλα προσοντα.

Δυστυχως ειδα ολα τα επεισοδια σε λιγες μερες,για να μεινω με το..τηλεκοντρολ στο χερι,καθως δεν ειχα δει οτι εχει μονο 2 σαιζον.

Απο προχθες βλεπω το West Coast Customs, αλλα εχουν απειρο μπλα μπλα,λιγα πλανα απο το μαστορεμα,πολλες αχρηστες λεπτομερειες,και καριολεμα σε επιπεδο.. Big Brother.

Με εναν αχωνευτο ιδιοκτητη,και εναλλαγες στους μηχανικους που σου περνανε αδιαφοροι ,σε αντιθεση με το Car Masters που γνωριζεις τα μαστορια και σχεδον ταυτιζεσαι,η σειρα δε με κρατησε καθολου.

Εχει να προτεινει κανεις καμια παρομοια σειρα,που  να μην ειναι τοσο χαλια οσο οι 2 που προανεφερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πολλά σχετικά καλά κανάλια στο YouTube, εάν εστιάζεις πιο πολύ στο περιεχόμενο κ όχι στην σκηνοθεσία.

Επίσης υπάρχουν κ αξιόλογα ελληνικά κανάλια με μηχανολογικό/μηχανουργικό περιεχόμενο, γύρω απο το χώρο του αυτοκινήτου ως επί το πλείστον.

Επεξ/σία από TechnoState
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Rust Bros βγάζουν τρελλό γέλιο και απο αυτήν την άποψη αξίζουν..ο Jack γράφει απλώς στο φακό...αν έλειπε και ο Avery θα ήταν καλύτερα....ξέρει ..αλλά έτσι όπως γελάει εμένα με χαλάει.

Επί της ουσίας τρελλά πράγματα δεν ξέρουν...απλώς ξύνουν ,στοκάρουν , κολλάνε και βάφουν....ο ανταγωνιστής JFKustoms έχει την γνώση αλλά ακόμα δεν έχει εκπομπή...

Οι Car masters μιλάμε είναι σε άλλη κατηγορία...απο όλες τις εκπομπές  (έχει και άλλες και στο NetFlix και στο wind TV) ο Αρχηγός είναι βαρύς....στα αρχικα επεισόδεια αλλά είναι κορυφαίος...αυτός δεν είναι απλώς φανοβαφέας είναι καλλιτέχνης ...βλέπει 1 σκουπίδι που είναι για την πρέσσα και το κάνει 1 απίστευτο αυτοκίνητο....έχει τρελές γνώσεις, φαντασία και είναι απλώς εκτός συναγωνισμού....η Constance παίζει τον ρόλο της....απλώς φαντάζομαι είναι γνωστή-γνωστού και ψάχνει πως θα ανέλθει.

Είναι και West Coast Customs στο Netflix αλλά  και εμένα δεν μου αρέσει...κατι Λατίνος (προς το κακοποιός πάει)....αυτός ουσιαστικά απλως "φορτώνει" τα αμάξια και αυτό είναι όλο...έχει πολύ κακό στιλ και συμπεριφορά και απορώ πως κρατάει το μαγαζί...αλλά δεν κάνει σκουπίδια.

1 άλλη εκπομπή που δουλεύει σκουπίδια (είναι σε κάποιο κανάλι στην Wind..σπάνια)... είναι η Sin City Motors..εκεί είναι άλλος Καλλιτέχνης...εκεί βλέπουμε πάλι μαγικά ..άγρια μαγικά

Τέλος βλέπω πάλι  στην Wind..την Counting Cars...εντάξει εκεί κάτι κάνουν αλλά τόση μαγκιά απο το Boss...δλδ....αν καμμιά γυναίκα μπει στο συνεργείο θα βγεί έγκυος απο την βαρβατίλα

Η πιο μεγάλη πλάκα είναι οι πελάτες που συνήθως είναι κάτι κοιλαράδες γεροντάκια που αντί να πάνε να βρουνε κανένα ΚΑΠΗ ψάχνουν Muscle cars...

Επεξ/σία από masteripper
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα μου αρέσουν αυτοί https://www.imdb.com/title/tt3110590/

έχουν μερικά απίστευτα επεισόδια από αυτοκίνητα που ήταν σάπια τελείως και σε κομμάτια και τα έκαναν όπως ήταν αρχικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...