Προς το περιεχόμενο

Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Το εβαλα , το πρσθεσα αλλα τιποτα ....

Ναι κι εγω τωρα που μπηκα τα ιδια. Μεχρι χτες βραδυ δουλευε.

2 ώρες πριν, vagstef είπε

Συνηθίζεται σε apps και στο web να γίνονται τέτοιες αλλαγές.

Ναι αλλα να ειναι προς το καλυτερο. Αυτο εδω ειναι πιο δυσχρηστο και οτι να ναι βασικα

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι λεει εδω για νεα εκδοση Old Layout for Facebook αλλα ή δεν καταλαβα ή δεν ισχυει 

https://oldlayout.com/update.html?version=6

Μου εμφανιζει αυτο κατω δεξα στη σελιδα του fb το πατω αλλα κανει reload χωρις αποτελεσμα 

100.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Κατι λεει εδω για νεα εκδοση Old Layout for Facebook αλλα ή δεν καταλαβα ή δεν ισχυει 

https://oldlayout.com/update.html?version=6

Μου εμφανιζει αυτο κατω δεξα στη σελιδα του fb το πατω αλλα κανει reload χωρις αποτελεσμα 

100.jpg

Ωραίος, εμένα δουλεψε με την πρωτη. Να δουμε ποσο θα κρατησει

Δημοσ.

Τωρα δουλεψε και σε εμαν ...Μεχρι πριν λιγο ελεγε 

Sorry.....

Απορώ με την επιμονή τους τη στιγμή που υπάρχει τέτοια δυσφορία για τη νέα εμφάνιση που κάποιο ασχολούνται με την επαναφορά της παλιάς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, WireFire είπε

εισαι σιγουρος? σε εμενα δουλευει προς το παρον

Sorry, but the switch to Old Layout failed. Unfortunately the current fix isn't working for everyone, but we're working on it. Click the Hide button to hide this popup. If an update to Old Layout is released, this popup will appear again so you can try again.

Αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι θελει παλι κλικ στις 48 ωρες και το εκανα αλλα....Πριν μια ωρα δουλευε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Sorry, but the switch to Old Layout failed. Unfortunately the current fix isn't working for everyone, but we're working on it. Click the Hide button to hide this popup. If an update to Old Layout is released, this popup will appear again so you can try again.

Αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι θελει παλι κλικ στις 48 ωρες και το εκανα αλλα....Πριν μια ωρα δουλευε .

Εμενα μου εβγαλε το μηνυμα πριν λιγο αφου εκανα update τον Chrome και οταν το πατησα δουλεψε ξανα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WireFire είπε

Εμενα μου εβγαλε το μηνυμα πριν λιγο αφου εκανα update τον Chrome και οταν το πατησα δουλεψε ξανα

Ίσως φτιάξει. 

Τι να πω... 

Από που έκανες update τον Chrome; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Από που έκανες update τον Chrome; 

από τις ρυθμίσεις του, από τον ίδιο τον browser δηλαδή. Πάνω δεξιά στις 3 τελειες > ρυθμίσεις>Σχετικα με το chrome

Δημοσ.
Μόλις τώρα, WireFire είπε

από τις ρυθμίσεις του, από τον ίδιο τον browser δηλαδή. Πάνω δεξιά στις 3 τελειες > ρυθμίσεις>Σχετικα με το chrome

Το Google Chrome είναι ενημερωμένο
Έκδοση 86.0.4240.111 (Επίσημη έκδοση) (64-bit)
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε
Το Google Chrome είναι ενημερωμένο
Έκδοση 86.0.4240.111 (Επίσημη έκδοση) (64-bit)

Nαι σωστό είναι. Εκανα και μια επανεκκινηση αλλα και παλι δεν εχω θεμα, δουλευει κανονικα. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει σε εσενα

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...