Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Να πω και εγώ μια σχέτική ιστορία μου με την vodafone. Είχε λήξει το συμβόλαιο, οπότε με καλούν από την vodafone να μου πουλήσουν κλασικά πιο ακριβό πακέτο που δε χρειαζόμουνα. Τους λέω ότι έχω αποφασίσει να φύγω εκτός αν μου δώσουν το τάδε συμβόλαιο που βλέπω ότι δίνει η nova. Ο πωλητής να μου μιλάει και να με πρίζει πάνω από μια ώρα να μου πουλήσει το πιο ακριβό και ότι δε γίνεται να μου δώσουν αντίστοιχο της nova. Οκ του λέω, θα πάω nova και κλείνουμε. Κάνω αίτηση φορητότητας στην nova, συμφωνούμε, όλα καλά. Με παίρνει τηλέφωνο μια πωλήτρια από vodafone μετά από 15 μέρες και μου προσφέρει πολύ καλύτερο πακέτο από αυτό της nova. Της είπα την ιστορία με τον πωλητή που ήταν ανένδοτος πριν κάνω την αίτηση φορητότητας, μου έλεγε ότι έτσι λειτουργούν κλπ. Άρχισε να κατηγορεί την nova ότι τους καταθέσανε τελευταία στιγμή τα χαρτιά οπότε δεν είχανε και χρόνο να με πάρουν νωρίτερα. Μου είπε ότι αν τελικά αποφάσιζα να γυρίσω ξανά στην vodafone, θα έπρεπε να πληρώσω στην nova πρόστιμο 70 ευρώ. Αποφασίζω να μην το κάνω και μου πετάει στο τέλος για εκφωβισμό "ναι αλλά θα πληρώσετε 70 ευρώ πρόστιμο στην vodafone ούτως ή άλλως γιατί φεύγετε νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου". Της εξηγώ ότι έχει λήξει το συμβόλαιο, εκείνη επέμενε πώς δεν έληξε, τέλος πάντων το κλείνουμε μιας και ήμουν σίγουρος. Στο τέλος του μήνα μου στέλνουν λογαριασμό (τον έχω κρατήσει) περίπου 74 ευρώ. Στέλνω στην vodafone να μου στείλει το συμβόλαιο που έχω υπογράψει γιατί δεν παίζει να ισχύει. Με τα πολλά, μου στέλνουν ένα χαρτί εντελώς άτυπο και ότι να'ναι στο email μου που έχει μόνο σφράγιδα από την vodafone και πουθενά υπογραφή μου... Τους απάντησα ότι δεν πρόκειται να το πληρώσω και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο μου δικαίωμα. Τελικά με παίρνουν τηλέφωνο στο τέλος του μήνα από το τμήμα παραπόνων και μου λένε συγνώμη κάναμε λάθος και έχετε επιστροφή 10 ευρώ (ακόμα δεν μου τα έχουν επιστρέψει). Οπότε γενικά ο τρόπος αντιμετώπισης των πελατών τους είναι απαράδεκτος, δε νοιάζονται να σου πουλήσουν αυτό που χρειάζεσαι, αλλά αυτό που θα πάρουν bonus αν στο πουλήσουν. Εγώ πλέον θα τους το κλείνω στη μούρη δεν έχει κανένα νόημα να χάνεις τον χρόνο σου να τους μιλάς. Η καλύτερη λύση είναι να κάνω αίτηση φορητότητας κάθε δύο χρόνια και αν σου δίνουν καλύτερο πακέτο, θα τα υπολογίζω και ανάλογα θα πράττω. Ανίκανοι υπάλληλοι-πωλητές του χειρίστου είδους. Ακόμα σκέφτομαι αν πρέπει να πάω στην προστασία του καταναλωτή, έχω λογαριασμό τους και αίτημα με μόνο δικιά τους σφραγίδα και υπογραφή που μου λένε να τα πληρώσω. Αν ήμουν "large" θα τα είχα δώσει...
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Η Vodafone έχει γίνει ανυπόφορη. Δεν ξέρω τι ισχύει με τους άλλους, αλλά αυτοί δεν παίζονται. Έχω κάνει το λάθος να πληρώνω με πάγια εντολή και να μην ελέγχω προσεχτικά τους λογαριασμούς. Πριν λίγες μέρες είδα στο λογαριασμό μία χρέωση 5 ευρώ, που δεν καταλάβαινα από που προέκυπτε. Πήγα στο κατάστημα και εκεί μου είπαν ότι αυτή η χρέωση γινόταν κατά λάθος και μάλιστα τους τελευταίους 10 μήνες. Την πήραν πίσω και μου υποσχέθηκαν ότι στον επόμενο λογαριασμό θα έχω επιστροφή 50 ευρώ+ ΦΠΑ. Για να δούμε Αν δεν το πρόσεχα, έστω και καθυστερημένα, θα μου είχαν πάρει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου πάνω από 100 ευρώ κλοπιμέικα.
VonLoutsos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 10 minutes ago, Green Dragon said: Η Vodafone έχει γίνει ανυπόφορη. Δεν ξέρω τι ισχύει με τους άλλους, αλλά αυτοί δεν παίζονται. Έχω κάνει το λάθος να πληρώνω με πάγια εντολή και να μην ελέγχω προσεχτικά τους λογαριασμούς. Πριν λίγες μέρες είδα στο λογαριασμό μία χρέωση 5 ευρώ, που δεν καταλάβαινα από που προέκυπτε. Πήγα στο κατάστημα και εκεί μου είπαν ότι αυτή η χρέωση γινόταν κατά λάθος και μάλιστα τους τελευταίους 10 μήνες. Την πήραν πίσω και μου υποσχέθηκαν ότι στον επόμενο λογαριασμό θα έχω επιστροφή 50 ευρώ+ ΦΠΑ. Για να δούμε Αν δεν το πρόσεχα, έστω και καθυστερημένα, θα μου είχαν πάρει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου πάνω από 100 ευρώ κλοπιμέικα. Εδώ ο άλλος μου ενεργοποίησε με το έτσι θέλω τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, ενώ του εξηγούσα οτι δεν το θέλω. Μιλήσαμε τα γαλλικά μας όμορφα και ωραία και απενεργοποιήθηκε από τον επόμενο υπάλληλο. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν. Την πρώτη ύπουλα έστειλαν email ενεργοποίησης και την δεύτερη με τον υπάλληλο.... Ο μόνος λόγος που κάθομαι είναι η καλή τιμή που έχω πετύχει κανένας άλλος. 1
chios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Τα συμβόλαια υπάρχουν για να σε αρμεγουν, είχα χρόνια συμβόλαιο και μάλιστα εταιρικό . Από όταν πήγα σε κάρτα ησύχασα, με 10-12€ τον μήνα μου καλύπτει τις ανάγκες μου και έχω περισσότερες παροχές.
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, chios είπε Τα συμβόλαια υπάρχουν για να σε αρμεγουν, είχα χρόνια συμβόλαιο και μάλιστα εταιρικό . Από όταν πήγα σε κάρτα ησύχασα, με 10-12€ τον μήνα μου καλύπτει τις ανάγκες μου και έχω περισσότερες παροχές. Ρε παιδιά μιά χαρά τα λέτε για τα καρτοκινητά. Εξηγήστε μου όμως ένα πράγμα. Αυτό με την τρίλεπτη χρέωση ανά κλήση και μετά ανά sec, πως την διαχειρίζεστε;
G30RGE Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Ρε παιδιά μιά χαρά τα λέτε για τα καρτοκινητά. Εξηγήστε μου όμως ένα πράγμα. Αυτό με την τρίλεπτη χρέωση ανά κλήση και μετά ανά sec, πως την διαχειρίζεστε; Καλησπέρα, και εγώ CU χρησιμοποιώ για μένα και την γυναίκα μου. Η λύση στο ερώτημα σου είναι να κάνεις αναπάντητη στους άλλους για να σε καλέσουν. Όχι εντάξει πλάκα κάνω. Τα περισσότερα σχετικά με τα κόστη και τα προγράμματα στα είπανε οι φίλοι νωρίτερα. Επειδή προβληματίζεσαι με τον χρόνο ομιλίας να προσθέσω ότι υπάρχει και η δυνατότητα του refill που ισχύει από την 23η μέρα του πακέτου και με το οποίο πληρώνοντας 4 ευρώ και σου ξαναδίνει τους χρόνους από το πακέτο που είχες αγοράσει. Ο χρόνος που θα σου μείνει και από το refill θα μεταφερθεί στον επόμενο μήνα αν κάνεις ανανέωση του πακέτου πριν την λήξη. Αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι όσο και να μιλάς στο τέλος θα είσαι πολύ πιο κάτω από το να έχεις συμβόλαιο. Εκτός και αν πετύχεις κανένα τρελό deal για σούπερ σύμβόλαιο σύνδεσης. Ένα ακόμα μεγάλο συν του CU (καθώς και του whatsup) είναι ότι προσφέρουν πολλά data που σε συμβόλαιο δεν πρόκειται να βρεις σε αυτά τα χρήματα. Αν είσαι προσεκτικός και δεν ξεχνάς τις ανανεώσεις θα δεις ότι με την μεταφορά του υπολοίπου θα έχεις πολύ χρόνο ομιλίας μετά από λίγο καιρό. Πληροφοριακά, σου έρχεται μήνυμα ότι λήγει το πακέτο μία μέρα πριν την λήξη του. Άποψη μου είναι ότι αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και μπορείς να δώσεις τώρα τα χρήματα των penalties καλό είναι να το κάνεις και θα δεις ότι σύντομα θα γίνει η απόσβεση και μετά όλη η διαφορά θα μένει στην τσέπη σου. 1 1
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και για τον χρόνο σας. Χαίρομαι που άνοιξα αυτό το θέμα και πήρα τη γνώμη σας. Θα πληρώσω "χθες" τα penalties και τα τέλη αποσύνδεσης (20+20) εγώ και η σύζυγος και θα πάρουμε 2 καρτοκινητά. Προτιμώ να φύγω τελείως από τη Vodafone, αν η Cosmote έχει κάποιο ανάλογο πακέτο.
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι με πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις σχετικά με τα πακέτα καρτοκινητής: 1). Επειδή τα παιδιά μας έχουν όλα Vodafone εκτιμώ ότι μας συμφέρει περισσότερο το cu combo ή το cu combo L. Δίνει 300' προς όλους και 300' προς vodafone ( που θα έχουμε όλοι ) σε αντίθεση με το cosmote 300' προς όλους και 300 προς cosmote ( που θα έχει μόνο η γυναίκα μου ). Σωστά;;; Το 300 προς όλους περιλαμβάνει και vodafone ή είναι 300 προς σταθερά, κινητά cosmote και wind; 2). Εάν καταναλωθεί ο χρόνος ομιλίας μέσα στις 30 μέρες, πότε μπορείς να ανανεώσεις; Παίρνεις νωρίτερα πακέτο 12 ευρώ π.χ. ή κάποιο πρόσθετο πακέτο 5 ή 7 ημερών. Το ίδιο ρωτάω και για τα data. Υπάρχει πακέτο μόνο data; 3). Αν ανανεώσεις π.χ. στις 22 του μήνα, το πακέτο ισχύει μέχρι τις 21 του επόμενου, οπότε ανανεώνεις έγκαιρα και αποφεύγεις κάποια επιβάρυνση. και τελευταίο 4). Αν ξεκινήσεις με 500άρι, μπορείς στην ανανέωση να πας σε 300άρια και το αντίστροφο. Συγγνώμη που σας ζαλίζω με ανόητες ερωτήσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με το άθλημα και είναι κάπως. Εκτός αυτού έχω να ψήσω και τη γυναίκα και αυτό δεν είναι εύκολο. Φαντάζεστε θα με αρχίσει " και αν δεν έχω μονάδες να μιλάω με τα παιδάκια μου;;; " και πρέπει να είμαι πανέτοιμος😀😋 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ βαριέμαι να εξηγώ , μιας και κάθε μέρα ανοίγουν τα ίδια θέματα στο insomnia σχετικά με παρόχους και 9/10 φορές δεν τα διαβάζω καν. Ωστόσο. Σε μορφή απατεωνιάς πηγαίνει ως εξής: Vodafone>Cosmote>Wind κλπ Η vodafone είναι ικανή να σου λεει ψεμματα μες τα μουτρα. Η cosmote το πρωτο διμηνο πληρωνεις πολυ λιγα και επειτα ξεκινανε να διπλασιαζουν τους λογαριασμους σου μεχρι που απο ενα σημειο και μετα αντι για 30 ευρω θα δινεις 190. Η wind ειναι και αυτοι αλητες, αλλα φθηνοτεροι. Εκει ειναι θεμα τυχης πως θα κατσει. Σε καθε περιπτωση να επιλεγεις καρτοκινητο και βαζε το φθηνοτερο πακετο για ιντερνετ ωστε να μιλας αποκλειστικα μεσω εφαρμογες VOIP. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Εντάξει έχεις δίκιο. Ήδη είμαι στην cosmote και μετά πάω vodafone, να παρω ότι πληροφορίες θέλω για την καρτοκινητή.
mphxths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε 1). Επειδή τα παιδιά μας έχουν όλα Vodafone εκτιμώ ότι μας συμφέρει περισσότερο το cu combo ή το cu combo L. Δίνει 300' προς όλους και 300' προς vodafone ( που θα έχουμε όλοι ) σε αντίθεση με το cosmote 300' προς όλους και 300 προς cosmote ( που θα έχει μόνο η γυναίκα μου ). Σωστά;;; Το 300 προς όλους περιλαμβάνει και vodafone ή είναι 300 προς σταθερά, κινητά cosmote και wind; Οταν λεμε "προς ολους" εννοουμε οτιδηποτε κινειται στον ελλαδικο χωρο Σταθερο ή κινητο. Το "προς vodafone" σημαινει προς καρτοκινητα vodafone και υποθετω και συμβολαια vodafone. Τα καρτοκινητα vodafone cu ειναι αλλη κατηγορια απο ο,τι βλεπω στο app στο κινητο. Στην ουσια υπαρχουν δυο καρτοκινητα στην vodafone . Το vodafone και το cu. To cu αξιζει γιατι εχει περισσοτερα πακετα και επιλογες. Αρα αν εχεις π.χ. 100 προς ολους και 100 προς vodafone και καλεσεις cu κινητο χρεωνεται στο "προς ολους". Εχω παρει τηλεφωνο προσφατα φιλο μου με cu και απο ο,τι βλεπω χρεωσε τον χρονο ομιλιας προς cu και οχι αυτον "προς vodafone". Aν δεν ειχα χρονο ομιλιας προς cu θα χρεωνε το "προς ολους". Αρα ναι το "προς ολους" εννοει τα παντα εκτος των δυο αλλων κατηγοριων (vodafone / cu ) . Δεν εχει νοημα να συμπεριλαμβανει και αυτα. 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε 2). Εάν καταναλωθεί ο χρόνος ομιλίας μέσα στις 30 μέρες, πότε μπορείς να ανανεώσεις; Παίρνεις νωρίτερα πακέτο 12 ευρώ π.χ. ή κάποιο πρόσθετο πακέτο 5 ή 7 ημερών. Το ίδιο ρωτάω και για τα data. Υπάρχει πακέτο μόνο data; Υπαρχουν διαφορα πακετα για ομιλια και data για συμπληρωμα αλλα οχι για 30 μερες. Αλλα για μικροτερη διαρκεια. Βασικα τα πακετα ειναι τρια : cu combo , cu combo L , cu combo XL . 300αρια/500αρια/700αρια. 10/12/15 ευρω κοστος αρα βαλε 1.5-2ευρω παραπανω για κοστος ανανεωσης. Συν ο,τι bonus και extras θα σου δωσει με την ανανεωση. Οποτε δοκιμαζεις στην αρχη τα πακετα αυτα και βλεπεις ποιο καλυπτει την χρηση σου. Αν δεις οτι καποιο απο αυτα τελειωνει πολυ νωρις , παιξε τον επομενο μηνα με το επομενο. Στην ουσια αυτα ειναι τα βασικα πακετα και πανω σε αυτα χτιζεις με extras/bonus. 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε 4). Αν ξεκινήσεις με 500άρι, μπορείς στην ανανέωση να πας σε 300άρια και το αντίστροφο. Στην ενεργοποιηση του οποιου πακετου υπαρχουν 2 επιλογες. Απλη ανανεωση ή αυτοματη ανανεωση. Απλη ειναι σαν να λεμε χειροκινητη ενω η αυτοματη ειναι αυτο που καταλαβαινεις , με το που βαζεις λεφτα θα σου ενεργοποιει το πακετο αυτοματα. Για ευελιξια προτιμαται ο πρωτος τροπος , η απλη ανανεωση. Οποτε μετα την ληξη του οποιου πακετου και αφου ανανεωσεις (εφοσον δεν εχεις υπολοιπο ή αν εχει παρελθει χρονικο διαστημα νομιζω 2 μηνων και πανω δεν μπορεις να ενεργοποιησεις πακετο αν δεν βαλεις φραγκα) ενεργοποιεις οποιο πακετο γουσταρεις. 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Φαντάζεστε θα με αρχίσει " και αν δεν έχω μονάδες να μιλάω με τα παιδάκια μου;;; " και πρέπει να είμαι πανέτοιμος Bαζεις την ταινια 300 εκει που στελνουν τον Λεωνιδα μικρο παιδι στη ερημια να παλεψει με θηρια και καιρικα φαινομενα και της λες : " Ηρθε η ωρα να γινουν τα παιδια αντρες! Να φυγουν απο την φουστα της μανας τους!" 1
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, mphxths είπε Bαζεις την ταινια 300 εκει που στελνουν τον Λεωνιδα μικρο παιδι στη ερημια να παλεψει με θηρια και καιρικα φαινομενα και της λες : " Ηρθε η ωρα να γινουν τα παιδια αντρες! Να φυγουν απο την φουστα της μανας τους!" Είσαι απίστευτος φίλε @mphxths!!! Και για τις πληροφορίες που μου έδωσες και για το τελευταίο που "έγραψε"!!! Να είσαι καλά, όπως και όλοι οι φίλοι που έχετε συμμετοχή στο topic.
Turbani Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Αιτημα φορητοτητας χθες,και αν θελουν να σε κρατησουν με φθηνοτερο πακετο σε κρατανε.Αν οχι παλι κερδισμενος βγαινεις.Το μονο που εχεις να κανεις για να κερδισεις ειναι να ξεκινησεις την διαδικασια. 1
Green Dragon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Turbani είπε Αιτημα φορητοτητας χθες,και αν θελουν να σε κρατησουν με φθηνοτερο πακετο σε κρατανε.Αν οχι παλι κερδισμενος βγαινεις.Το μονο που εχεις να κανεις για να κερδισεις ειναι να ξεκινησεις την διαδικασια. Το αίτημα φορητότητας σκέφτομαι να το κάνω την 1η Οκτωβρίου, γιατί τότε μειώνεται το πέναλτυ και για τις δύο γραμμές κατά 12-14 ευρώ. Επίσης αν η φορητότητα γίνει στην ίδια τη Vodafone για vodafone cu, με χρεώνουν και τέλος αποσύνδεσης 20 ευρώ για κάθε μία σύνδεση, δηλαδή θέλουν οι μάγκες 40 ευρώ για να πάω στη καρτοκινητή τους🤣🤣🤣 Τόσο μ@κ@κες είναι. Επομένως είναι μονόδρομος να γίνει μέσω cosmote καρτοκινητής, γιατί δεν έχει τέλος αποσύνδεσης. Άρα πάω καρφί για COSMOKARTA. Και η τελευταία έκπληξη που τους έχω, είναι η αίτηση φορητότητας του σταθερού μας vodafone στη nova, που μας δίνει απεριόριστα προς σταθερά και ΚΙΝΗΤΑ, για να μπορεί και η μανούλα να επικοινωνεί από το σταθερό ΔΩΡΕΑΝ με τα vodafone παιδάκια της ( μέχρι να ενηλικιωθούν και η μανούλα και τα παιδάκια της ). 😋😀 Το vodafone home συμβόλαιο λήγει σε 1 μήνα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Green Dragon 1
chrv80 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα ολόκληρο το thread, αλλά από προσωπική εμπειρία με συμβόλαιο σταθερής-internet στη vodafone που μου έχουν πει πολλά ψέματα από την πρώτη αίτηση για τη σύνδεση μέχρι και πριν από κάποιους μήνες για την ανανέωση, και να μου λέει ο κάθε υπάλληλος τα δικά του, και αφού το ανανεώσαμε στην ίδια τιμή μετά από πολλή προσπάθεια και διαφορετικά ψέματα από κάθε υπάλληλο, και για μια βδομάδα μετά συνέχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο για να το ανανεώσουμε με παραπάνω τιμή, εγώ θα έφευγα τρέχοντας από συμβόλαιο δικό τους! Αλλά δεν το έψαξα παραπάνω να πάω στην cosmote γιατί με πέτυχαν σε περίοδο που δεν είχα καθόλου χρόνο και χρειαζόμουν πολύ το ίντερνετ.. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα