Προς το περιεχόμενο

νεο apple watch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου κινησε το ενδιαφερον το καινουργιο ρολοι που κυκλοφορησε προχθες (οχι το se)

αυτο που θελω και στην ουσια μου ειναι απαραιτητο ειναι η παρακολουθηση της καρδιας

εχω θεματα αρρυθμιας με την καρδια μου καθως και μια φαρμακευτικη αγωγη που ακολουθω και επηρεαζει αρνητικα την καρδιακη λειτουργεια

μπορει να βασιστει καποιος σε πρωτη φαση στο ρολοι, οχι βεβαια να αντικαταστησει τον ιατρο αλλα να σε ειδοποιησει σε πρωτη φαση ουτως ωστε να πας στο γιατρο για εκτενεστερο ελεγχο

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Runner25 είπε

μου κινησε το ενδιαφερον το καινουργιο ρολοι που κυκλοφορησε προχθες (οχι το se)

αυτο που θελω και στην ουσια μου ειναι απαραιτητο ειναι η παρακολουθηση της καρδιας

εχω θεματα αρρυθμιας με την καρδια μου καθως και μια φαρμακευτικη αγωγη που ακολουθω και επηρεαζει αρνητικα την καρδιακη λειτουργεια

μπορει να βασιστει καποιος σε πρωτη φαση στο ρολοι, οχι βεβαια να αντικαταστησει τον ιατρο αλλα να σε ειδοποιησει σε πρωτη φαση ουτως ωστε να πας στο γιατρο για εκτενεστερο ελεγχο

ευχαριστω πολυ

Μπορείς να το εμπιστευτείς, φυσικά όχι για την αντικατάσταση του Γιατρού σου, αλλά για έναν συνεχόμενο στοιχειώδη έλεγχο άλλωστε έχει την έγκριση του FDA , που ως γνωστόν δεν την παίρνουν προϊόντα εύκολα

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι είναι απο τις καλύτερες -αν οχι η καλύτερη- επιλογή που υπάρχει αυτη την στιγμή! Σίγουρα δεν είναι ιατρικό εργαλείο, παρ'ολα αυτά είναι κάτι πολύ αξιόλογο που σίγουρα θα σε βοηθήσει & θα παρέχει συνεχή ενημέρωση σε μεγάλο βαθμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...