CryMeaRiver Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνωμη σας για κινητό gaming. Η πρώτη φορα που περνώ τέτοιο κινητό και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω καταλήξει σε αυτά τα κινητά άλλα αν υπάρχει κάτι καλύτερο το δέχομαι. Razer phone 3 Black shark 3 Pro Lenovo legion phone duel Asus rog phone 3 Nubia red magic 5g
kostis76 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, CryMeaRiver είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνωμη σας για κινητό gaming. Η πρώτη φορα που περνώ τέτοιο κινητό και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω καταλήξει σε αυτά τα κινητά άλλα αν υπάρχει κάτι καλύτερο το δέχομαι. Razer phone 3 Black shark 3 Pro Lenovo legion phone duel Asus rog phone 3 Nubia red magic 5g Για VFM δες Xiaomi Poco F2 PRO... 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημερα! Η αληθεια ειναι οτι κι εγω θα μπω στο τρυπακι μαλλον να δω για gaming κινητο.. εχω λιωσει το τελευταιο διαστημα στο pubg και δεν ειναι τωρα να καιω τη μπαταρια του Xs για σαχλαμαρες Poco ισως σκεφτομουν κι εγω
chios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Αν μπορείς να βρεις το asus χτυπά το, αλλιώς το poco f2 είναι μονόδρομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα