Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8 12/256 η Mi 10 8/256

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,η ερώτηση μου η εξής του τίτλου.Σε τι από τα δύο θα πηγαίνατε και γτ?Δεν έχω τόσο ιδιαίτερη προτίμηση σε κάμερες κτλ παρά μόνο σε επιδόσεις.Μακαρι να μπορούσα σε 8 pro 12/256 αλλά το οικονομικό δεν είναι για μέχρι εκεί.

Επεξ/σία από ben3os
Δημοσ.

αμα θες επιδοσεις τοτε δεν επρεπε να ρωτησεις καν. oneplus καρφωτος. Βασικα οτι και να ηθελες καρφωτος για oneplus. Προσωπικα για μενα πανω απο 300-400 συσκευη xiaomi δεν αξιζει. Μεχρι εκει ναι παραπερα πας αλλου.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Aristidis_Halkidis είπε

αμα θες επιδοσεις τοτε δεν επρεπε να ρωτησεις καν. oneplus καρφωτος. Βασικα οτι και να ηθελες καρφωτος για oneplus. Προσωπικα για μενα πανω απο 300-400 συσκευη xiaomi δεν αξιζει. Μεχρι εκει ναι παραπερα πας αλλου.

Κοίτα,κάτοχος oneplus είμαι κ εγω,απλά έλεγα μήπως δοκίμαζα κάτι καινούργιο.Αν αξίζει ρε παιδί μου.Επειδη έχω διαβάσει κ ακούσει κ τα καλύτερα και για τα δύο κινητά γ αυτό κ η ερώτηση.

Να ρωτήσω κ κάτι ακόμη.oneplus 8 12/256 η 8 pro 8/128;

Δημοσ.

αν εχεις τα λεφτα πας σε προ. αν οχι οκ ειναι αξιοπρεπεστατη συσκευη και το 8. Ισα ισα εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα κιολας. Ναι μεν εχω δουλεψει midrange της xiaomi και οχι flagship οπως το μι 10 αλλα αυτο το λογισμικο δε μου καθεται καλα. Ασε που φιλος εχει το οneplus 6t και παιρνει ακομα αναβαθμισεις. Αυτα με χιαομι δε θα τα δεις οπως επισης διαβαζω για πολλα bugs με καθε αναβαθμιση μεγαλη της χιαομι οποτε εγω προσωπικα θα την απεφευγα με τοσα λεφτα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ben3os είπε

Καλησπέρα,η ερώτηση μου η εξής του τίτλου.Σε τι από τα δύο θα πηγαίνατε και γτ?Δεν έχω τόσο ιδιαίτερη προτίμηση σε κάμερες κτλ παρά μόνο σε επιδόσεις.Μακαρι να μπορούσα σε 8 pro 12/256 αλλά το οικονομικό δεν είναι για μέχρι εκεί.

Op8 με κλειστά τα μάτια,το oxygen είναι έτη φωτός καλύτερο από το miui 

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομιζω ότι υπάρχει λογος να δοκιμάσει ένας χρήστης της 1+ καποιο xiaomi , για να μη το γενικευσω ακομα πιο πολύ !!!!

Υποστήριξη απο την μαμα εταιρεία , υποστήριξη απο κοινότητα , καθαρό λογισμικό με πινελιές χρησιμότητας και μόνο , επιδώσεις στο μέγιστο .

Δηλαδή ..... γιατί ;  !!!!!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...