blackm76 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Γειά σας παιδιά καλημέρα. εχω ενα build με ryzen 2700x,mobo x470 taichi ultimate,gpu msi 1660 super και 32 gb ram. πρεπει να αγορασω οθονη και ηθελα να ρωτησω.... Καταρχάς για το γραφείο που έχω το μέγεθος που θέλω είναι 27 ίντσες. Βρίσκομαι ανάμεσα σε 2 οθόνες. 1)μου αρεσει πολυ η AOC 27G2U5. εχει τα παντα για μενα και ειναι και το καταλληλο μεγεθος.απλα ειναι 1080p και οχι 2Κ. θα υπαρχει προβλημα στην απεικόνιση η θα ειναι ενταξει;;;;δειτε και ένα βίντεο 2)Επισεις μου αρέσει η Philips-E-Line-275E1S Ο βασικότερος λόγος είναι η ανάλυση που είναι πολύ καλύτερη αλλα περαν της αναλυσης δεν ξερω αν κατα τα υπολοιπα ειναι οκ και δεν με ενθουσιαζει γενικά.και ο λόγος η βάση και όλα τα υπόλοιπα futures που λείπουν σε σχέση με της aoc παραπάνω. Δείτε και εδώ ένα βίντεο.. γενικα η χρηση που θα κανω ειναι λιγο απο ολα.επεξεργασια βιντεο εικονας αλλα και λιγο gaming. Με λίγα λόγια το βασικό μου ερώτημα και το ποιο σημαντικό είναι ένα. Τι ανάλυση πρέπει να έχει μια οθόνη στις 27 ίντσες; από αυτή την απάντηση θα εξαρτηθεί η αγορά ενός από των 2 μόνιτορ. ευχαριστω εκ τον προτέρων για την απαντηση σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα