Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, KoreanW είπε

στο 13830 έκαναν την προσφορά από μόνοι τους;

ή αφότου ζήτησες φορητότητα/διακοπή;

Καλή ερώτηση, είμαι και εγώ στην ίδια θέση, και θα θελα να μάθω. θενξ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Επίσημο site έχει άλλες τιμές. Συγκεκριμένα δίνει ως φθηνότερη τιμή για 2play με 50Μ τα 25.20€ ( και με μικρά γράμματα λέει ότι ισχύει για πελάτες που έχουν σύνδεση κινητού vodafone ) για όλους τους άλλους η τιμή είναι ακόμα ακριβότερη και πάει στα 26.90€ 

Οι ίδιες ισχύουν και σε κατάστημα ... αν κάποιος βρει άκρη ας γράψει ( αν και λογικά απευθύνεται σε παλιούς πελάτες και μόνο) . 

ΥΓ. Το πρωί που ρώτησα για πακέτο με tv μαζί ( την τιμή του site μου έδωσαν ) και ας είπα ότι είναι ακριβή και θα ήθελα κάτι καλύτερο ... τίποτα , αυτό είναι μου είπαν.

Δημοσ.

Προσωπικά κάλεσα στο 13830 ζητώντας αναβάθμιση της υπάρχουσα φοιτητικής γραμμής μου adsl σε Vdsl και μου πρότειναν για 23.30 το πακέτο που αναφέρθηκε προηγουμένως

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχει βάλει κανένας το triple play με τα αθλητικά κανάλια στα 24M/s με 30.1€? Το βλέπω παίζει στο site της vodafone. Η τιμή ισχύει για όλη τη διάρκεια συμβολαίου ή για κάποιους μήνες? Τα 24M/s είναι αρκετά λέτε για καλή ποιότητα χωρίς αποσυνδέσεις σε σαλόνι που η τηλεόραση θα παίζει ασύρματα και με το router σε διάδρομο εκτός σαλονιού?

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ribo7 είπε

Παιδιά έχει βάλει κανένας το triple play με τα αθλητικά κανάλια στα 24M/s με 30.1€? Το βλέπω παίζει στο site της vodafone. Η τιμή ισχύει για όλη τη διάρκεια συμβολαίου ή για κάποιους μήνες? Τα 24M/s είναι αρκετά λέτε για καλή ποιότητα χωρίς αποσυνδέσεις σε σαλόνι που η τηλεόραση θα παίζει ασύρματα και με το router σε διάδρομο εκτός σαλονιού?

εαν προσεξες λεει απο 30.10 που ολο και κατι θα βαλουν οπως ας πουμε πρεπει να εχεις και καρτοκινητη και να ενεργοποιησης το ebill.Τωρα απο τα 24mb τα 8mb ειναι για τα καναλια.Για αποσυνδεσεις παιζουν πολλα ποσο σου καρφωνεται η συνδεση δεν μας λες γιατι το 24 ειναι στα χαρτια.Εαν εχεις χωρις να ξερω πανω απο 15mb και δεν κανει αλλος χρηση πχ νετφλιξ κ.λ.π και το θες μονο για να βλεπεις μπαλιτσα ναι τοτε βαλτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά, στην κεντρική σελίδα λέει "ΜΟΝΟ 30,1€" και όταν πατάς για πληροφορίες λέει "Από".
Έχω ήδη 24άρα Vodafone και κλειδώνω στα 12/13 MB/s! Άρα οριακά με βλέπω όταν και οι άλλοι στην οικογένεια θα βλέπουν video σε κινητά, laptop.

Επεξ/σία από ribo7
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν από λίγα λεπτά μου έκαναν και σε εμένα ακριβώς την ίδια προσφορά, στα 23,3€, περιοχή Παλαιά Κοκκινιά, Πειραιάς. Και μου ανέφεραν πως υπάρχει έκπτωση παγίου αν πέσει κάτω από 46mbps... Και όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει αίτηση φορητότητας ή κάτι σχετικό, αφού το συμβόλαιό μου λήγει σε 1 χρόνο από τώρα. 

Μάλλον θα την τσιμπίσω καθώς τώρα είμαι με 24 (πιάνει 19000) αλλά από upload (που το χρειάζομαι λόγο δουλειάς) είναι για κλάματα. 

Επεξ/σία από kogos
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kogos είπε

πριν από λίγα λεπτά μου έκαναν και σε εμένα ακριβώς την ίδια προσφορά, στα 23,3€, περιοχή Παλαιά Κοκκινιά, Πειραιάς. Και μου ανέφεραν πως υπάρχει έκπτωση παγίου αν πέσει κάτω από 46mbps... Και όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει αίτηση φορητότητας ή κάτι σχετικό, αφού το συμβόλαιό μου λήγει σε 1 χρόνο από τώρα. 

Μάλλον θα την τσιμπίσω καθώς τώρα είμαι με 24 (πιάνει 19000) αλλά από upload (που το χρειάζομαι λόγο δουλειάς) είναι για κλάματα. 

το ιδιο και σε μενα μια βδομαδα πριν.

αλλα θα περιμενω για ιναλαν μαλλον.

Δημοσ.

Σήμερα με κάλεσε πίσω η κοπέλα, λέγοντάς μου πως η vodafone έχει μετρήσει ότι θα έχω 50,4mbps download με την γραμμή μου, με δωρεάν τα σταθερά και 360λεπτά σε κινητά... στα 23,33€. Τελικά την δέχτηκα την πρόταση. Επιλογή να πάω σε άλλη εταιρεία δεν έχω, καθώς το συμβόλαιό μου 24mbps με την vodafone λήγει σε ένα χρόνο. Επομένως, για να μην πληρώσω πρόστιμο γιαα την πρόωρη διακοπή πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο, μόνο αναβάθμιση στην ίδια εταιρεία μπορούσα να κάνω. 

Αν και από ότι βλέπω, και οι άλλοι πάροχοι δεν έχουν καλύτερες τιμές. 

Με επιβεβαίωσε βέβαια ότι δεν θα μείνω καθόλου χωρίς internet, καθώς το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου... άντε να δούμε. fingers crossed

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kogos είπε

Σήμερα με κάλεσε πίσω η κοπέλα, λέγοντάς μου πως η vodafone έχει μετρήσει ότι θα έχω 50,4mbps download με την γραμμή μου, με δωρεάν τα σταθερά και 360λεπτά σε κινητά... στα 23,33€. Τελικά την δέχτηκα την πρόταση. Επιλογή να πάω σε άλλη εταιρεία δεν έχω, καθώς το συμβόλαιό μου 24mbps με την vodafone λήγει σε ένα χρόνο. Επομένως, για να μην πληρώσω πρόστιμο γιαα την πρόωρη διακοπή πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο, μόνο αναβάθμιση στην ίδια εταιρεία μπορούσα να κάνω. 

Αν και από ότι βλέπω, και οι άλλοι πάροχοι δεν έχουν καλύτερες τιμές. 

Με επιβεβαίωσε βέβαια ότι δεν θα μείνω καθόλου χωρίς internet, καθώς το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου... άντε να δούμε. fingers crossed

Καλα εκανες. Το εχω κι εγω σε 2 σταθερα αυτο το πακετο και ειμαι ευχαριστημενος. 

Λογικα δεν θα μεινεις χωρις υπηρεσια παρα για λιγα λεπτα. Εγω στο 1 σταθερο ομως που επεσε η αλλαγη στα χιονια περυσι εμεινα 5 μερες χωρις ιντερνετ κ σταθερο γιατι αποσυνδεσαν (απο οτι μου' παν) το adsl, αλλα δε μπορουσε ο τεχνικος να παει στην καμπινα να κουμπωσει το vdsl (μιλαμε για κεντρο Αθηνας😄).

Δημοσ.

Επειδη με ενδιαφερει και εμενα η προσφορα και θα παρω να ζητησω τα 23,3 αντι για τα 26,5 που λεει στο site,τι modem δινουν?Γιατι η νοβα εδινε ενα χαλι που μπουκωνε αν εβαζες κανα τορρεντ.

Fastpath ενεργοποιουν η ειναι περιεργοι και αυτοι σαν τον ΟΤΕ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε το modem... είναι το ZTE ΖXHN H267A... ακόμα δεν το άνοιξα. 

Από ότι διαβάζω στο internet είναι τίμιο. Και με USB θύρα και τα lan του είναι gigabit

Επεξ/σία από kogos
Δημοσ.
Στις 25/9/2021 στις 3:09 ΜΜ, akis_supernatural είπε

Οταν λενε στο πακετο δωρεαν διεθνη σταυερα τι εννοουν? Σε ποιες χωρες?

Στο συμβόλαιο αναγράφονται οι χώρες, και συνήθως δεν είναι απεριόριστα αλλά 1500/1600 λεπτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...