ThanosR92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Θέλω την βοήθεια από γνωστές του θέματος. Τις τελευταίες μέρες έκανα λογαριασμό με πλήρες verify στο Coinbase, με σκοπό να το έχω σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι ας πούμε και έβγαλα και την VISA τους ώστε να κάνω τις πληρωμές μου με βάση το πορτοφόλι αυτό. Το φόρτωσα με 82€ σε BTC (αποστολή από φίλο) και βλέπω ότι το ποσό έχει ανέβει στα 84€-85€. Άρα εκεί καταλαβαίνω πως έχει ανέβει η αξία του νομίσματος, μέχρι να ξανά πέσει; Αν θέλω να βάλω ένα ποσό ας πούμε 5.000€-10.000€ στο πορτοφόλι μου αυτό ώστε να πληρώνω ότι θέλω με την κάρτα και να μπορώ σύγχρονος να κερδίζω από την αξία του νομίσματος είναι ασφαλές; 1) Υπάρχει ενδεχόμενο να πέσει τόσο πολύ η αξία του νομίσματος ώστε να χάσω πολλά; 2) Υπάρχει περίπτωση για κάποιον λόγο να κλείσουν λογαριασμό και να χάσω τα λεφτά μου; 3) Έχεις κάποιος από εσάς σαν βάση το Coinbase, από το να έχει μια Ελληνική τράπεζα; 4) Τι κόστος έχει η μετατροπή από € σε BTC και από BTC σε € (αν είναι διαφορετική) 5) Υπάρχει κάποιο ποιο αξιόπιστο Site αντί του Coinbase, που θα μπορούσα να ήμουν ποιο ασφαλής; 6) Ποιος ο σκοπός του electrum; Κρατάς τα λεφτά σου offline και όταν θες να στείλεις κάτι απλά το στέλνεις μέσα από εκεί; Σας ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αλλά λέω λάθος ορολογίες ποιο πάνω, απλά τώρα μαθαίνω τα πράγματα.
george1807 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 1) Φυσικά και υπάρχει. Άνετα μπορείς να χάσεις ένα 30% της αξίας ανά πάσα στιγμή. 5)Binance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα