Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. Εχω ένα blog οπου πήγαινε καλα από άποψη προβολών κλπ. και αγόρασα domain και σκέφτομαι να βάλω και μερικές διαφημίσεις δίκες μου όχι linkwise η adsense κλπ. Το θέμα είναι ότι τα άτομα που με έχουν προσεγγίσει δεν έχουν δικά τους banner και πρέπει να τα φταίξω εγώ. Είδα στο yt αλλά δεν έχω photoshop κλπ. Υπάρχει κάποιο site online η κάποιος άλλος δωρεάν τρόπος ώστε να φτιάχνω δικά μου; Απλά θέλω να φταίξω εικόνα να προσθέσω το url και τέτοια. 

Επεξ/σία από ntelis1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ntelis1 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Εχω ένα blog οπου πήγαινε καλα από άποψη προβολών κλπ. και αγόρασα domain και σκέφτομαι να βάλω και μερικές διαφημίσεις δίκες μου όχι linkwise η adsense κλπ. Το θέμα είναι ότι τα άτομα που με έχουν προσεγγίσει δεν έχουν δικά τους banner και πρέπει να τα φταίξω εγώ. Είδα στο yt αλλά δεν έχω photoshop κλπ. Υπάρχει κάποιο site online η κάποιος άλλος δωρεάν τρόπος ώστε να φτιάχνω δικά μου; Απλά θέλω να φταίξω εικόνα να προσθέσω το url και τέτοια. 

Δωσ τα σε κάποιον που γνωρίζει να σου φτιάξει σωστά banner με το ανάλογο αντίτιμο...

Δημοσ.

Εάν θες μόνο εικόνα και τίποτα άλλο μπορείς να το κάνεις ακόμα και με την ζωγραφική των Windows. 

Το ποιο εύκολο είναι να σου δώσουν τα λογότυπα τους σε .png να τα περάσεις στη ζωγραφική με ένα μικρό κείμενο εάν θες, ένα background και τέλος. 

Επίσης ψάξε και για banner maker.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...