Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aγαπητοί φίλοι,

Σήμερα η τηλεόραση του πατέρα μου, μοντέλο 10ετίας samsung τα έπαιξε με αποτέλεσμα να έχουμε βγει στην γύρα για νεα τηλεόραση. Ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για ταινίες και για να βλέπει τη μπαλίτσα του με τον αποκωδικοποιητή του. Επίσης έχουμε και μια samsung ηχόμπαρα για καλύτερο ήχο ,συνεπώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο ήχος στο μοντέλο. Θα ήθελα λοιπόν τις απόψεις σας με βάση τα κάτωθι χαρακτηριστικά

Διαθέσιμο budget: 550 περίπου

Απόσταση και γωνία θέασης: 2.5 μέτρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο]: ταινίες

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 49" (οτι χωράει στο ύψος οπως καταγράφω παρακάτω)

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: 73 εκατοστά ΜΕ την βάση στο ύψος ,δλδ νομίζω μεχρι 49 ίντσες 

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): smart σίγουρα και οσο πιο καλή ποιότητα εικόνας, δεν θα παιχτούν ΠΟΤΕ παιχνιδια και τα συναφή

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : οχι

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ESHOP, YOU, ΓΕΡΜΑΝΟ

Επεξ/σία από Telumetar
Δημοσ.

Στις 49 ίντσες και εφόσον πρόκειται για το πεθερό σου νομίζω ότι πολύ καλή επιλογή είναι η σειρά nanocell της LG. Κοίτα τα περσινά μοντέλα SM8200 και SM8600 στις 49 ίντσες. Πήρα αντίστοιχη τηλεόραση φέτος για τους γονείς μου και είναι πολύ ικανοποιημένοι. Επίσης, επειδή έχεις τον "περιορισμό της πεθεράς" καλό είναι να κοιτάξεις και το διαθέσιμο χώρο που έχει στο έπιπλο για τη βάση της τηλεόρασης (εγώ αναγκάστηκα να αγοράσω οθόνη της LG με τοξοειδή βάση γιατί μόνο αυτή μπορούσε να τοποθετηθεί με ασφάλεια στο παλιό έπιπλο τηλεόρασης των γονιών μου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...