Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Γειά χαρά , χρειάζομαι 6 μήνες ίντερνετ για gaming στην Θεσσαλονίκη σε σπίτι χωρίς σταθερό τηλέφωνο Θέλω να αποφύγω τα 12μηνα συμβόλαια Σε 6 μήνες αφήνω το σπίτι Ξεχνάμε τους γείτονες υπάρχουν μικρότερα δίκτυα ? Περιοχή ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
cons1985 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Η Inalan μπορεί να σε καλύψει μιας και δεν εχει δέσμευση συμβολαίου. Μενεμένη δεν ξέρω αν καλύπτει αλλά μπορείς να τους ρωτήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Γειά χαρά , χρειάζομαι 6 μήνες ίντερνετ για gaming στην Θεσσαλονίκη σε σπίτι χωρίς σταθερό τηλέφωνο Θέλω να αποφύγω τα 12μηνα συμβόλαια Σε 6 μήνες αφήνω το σπίτι Ξεχνάμε τους γείτονες υπάρχουν μικρότερα δίκτυα ? Περιοχή ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ 40gb = 10€ Vodafone Giga Wifi Προϋποθεση η καλή κάλυψη του δικτύου κινητής Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από cacofonix-3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε 40gb = 10€ Vodafone Giga Wifi Προϋποθεση η καλή κάλυψη του δικτύου κινητής στείλε link
kormos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε στείλε link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα