zoranb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Πώς λέγεται αυτό το παιχνίδι (κάτι σαν challenge) που καλεί ο Big Brother τους παίχτες, κ τους ζητάει να κάνουν κάποιο task, αλλιώς εάν αρνηθούν χάνουν δεν κερδίζουν κάποιους πόντους; 2
chrv80 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σχετικη και ασχετη απορια.. αλλο thread περι big brother δεν υπηρξε ή δεν επιβιωσε? Αλλα δεν ξερω πως λεγονται για να ειμαι και ον τοπικ..! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από chrv80
star12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Fάλλο είναι το ερώτημα το βίντεο ποτέ θα το δούμε?
momotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, star12 είπε Fάλλο είναι το ερώτημα το βίντεο ποτέ θα το δούμε? Εδω ψαχνουμε το part 3..
papoys1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, zoranb είπε Πώς λέγεται αυτό το παιχνίδι (κάτι σαν challenge) που καλεί ο Big Brother τους παίχτες, κ τους ζητάει να κάνουν κάποιο task, αλλιώς εάν αρνηθούν χάνουν δεν κερδίζουν κάποιους πόντους; Βρες ποια παίχτρια έχει τατουάζ στο μου@@@ι της. Το να βλέπει κάποιος το συγκεκριμένο τηλεσκουπίδι με προσπερνάει.Το να του αρέσει όμως να το συζητάει και δημόσια το θεωρώ βίτσio. zoranb σύνελθε και άνοιξε κανένα θέμα της προκοπής γιατί έχεις χαθεί από την πιάτσα τελευταία.🤪
zoranb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Θέλω να στείλω μήνυμα κατακραυγής στην παραγωγή κ δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που αναζητώ για να τους κατατοπίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις