Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα είμαι στη διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου αυτοκινήτου και έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με την Hellas direct. 

Καταρχήν ένα γενικό. Τι φάση? Γιατί είναι τοσο υπερβολικά-εξευτελιστικα φθηνή? Μου βγαίνει μια απλή μόνο με τις στάνταρ καλύψεις και οδική, ετήσια 158 που με τον free 15%κωδικο πρακτικέρ πάει 132. Ο χρόνος ξαναλέω 132 ευρώ και για όχημα 1800 κυβικά!!! Οι επόμενες τιμές που πήρα από άλλες ασφαλιστικές ήταν 60-80 ευρώ πάνω. 

Έχει κανείς εμπειρία με την ασφαλιστική ? Έχει φερεγγυότητα? Είναι legit που λέμε? 

Και ένα πιο συγκεκριμένο ερώτημα. Το απλό πακέτο έχει την τιμή που ανέφερα μόνο με οδική. Αν πάω στο επόμενο με επιπλέον νομική κάλυψη κλοπή και γύρω στα 1200ευρω περισσότερα αξία οχήματος πάει +38 ευρώ. Πάλι φθηνά βγαίνει δεν λέω αλλά αξίζουν αυτές οι καλύψεις η είναι λίγο αφρός? 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι ασφαλισμένος στην ασφαλιστική αυτή πάνω από πέντε χρόνια, για να πω την αλήθεια δε την χρειαστηκα ακόμη, αλλά δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό. Κατά τα άλλα είναι όπως φαίνεται, μια πολύ φτηνή ασφαλιστική εταιρεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εισαι σιγουρος οτι για τα ιδια ειναι πιο φτηνη και τωρα ?

Ειχα 4 αμαξια σε αυτη αλλα δεν εμεινε κανενα αφου αυξησε υπερβολικα τις τιμες.

Μια φορα για ζημια που την χρειαστηκα ηταν ενταξει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εισαι σιγουρος οτι για τα ιδια ειναι πιο φτηνη και τωρα ?

Ειχα 4 αμαξια σε αυτη αλλα δεν εμεινε κανενα αφου αυξησε υπερβολικα τις τιμες.

Μια φορα για ζημια που την χρειαστηκα ηταν ενταξει .

Nai επαληθευσα τις τιμες και απευθειας και μεσω της insuransemarket,ειναι οντως τοσο φτηνη

• Like 1
Δημοσ.

είμαι και εγώ πελάτης της και την έχω χρεαστεί σε σπάσιμο πίσω παραθύρου (κλοπή) και 2-3 φορές οδική...σε όλα ήταν άψογη και άμεση...

Δημοσ.

Καλησπέρα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειπα να ρωτησω εδω.

Διαβαζω γενικοτερα καλα λογια για την hellas direct, υπαρχει καποια που να συνδυαζει αξιοπιστια και καλες τιμες; 

Ειναι για αυτοκινητο αξιας 27κ καινουριο με μικτη ασφαλεια.

Ευχαριστω. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, koularasss είπε

Καλησπέρα, για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειπα να ρωτησω εδω.

Διαβαζω γενικοτερα καλα λογια για την hellas direct, υπαρχει καποια που να συνδυαζει αξιοπιστια και καλες τιμες; 

Ειναι για αυτοκινητο αξιας 27κ καινουριο με μικτη ασφαλεια.

Ευχαριστω. 

Για μικτη εγω εχω αλλαξει 3, Εθνικη, Interamerican και Allianz και εμεινα στην τελευταια γιατι την θεωρω ανωτερη.

Περα απο αυτο να πας σε μια απο τις γνωστες και πολυεθνικες με καλα κεφαλαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες καλησπέρα είμαι στη διαδικασία ανανέωσης συμβολαίου αυτοκινήτου και έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με την Hellas direct. 

Καταρχήν ένα γενικό. Τι φάση? Γιατί είναι τοσο υπερβολικά-εξευτελιστικα φθηνή? Μου βγαίνει μια απλή μόνο με τις στάνταρ καλύψεις και οδική, ετήσια 158 που με τον free 15%κωδικο πρακτικέρ πάει 132. Ο χρόνος ξαναλέω 132 ευρώ και για όχημα 1800 κυβικά!!! Οι επόμενες τιμές που πήρα από άλλες ασφαλιστικές ήταν 60-80 ευρώ πάνω. 

Έχει κανείς εμπειρία με την ασφαλιστική ? Έχει φερεγγυότητα? Είναι legit που λέμε? 

Και ένα πιο συγκεκριμένο ερώτημα. Το απλό πακέτο έχει την τιμή που ανέφερα μόνο με οδική. Αν πάω στο επόμενο με επιπλέον νομική κάλυψη κλοπή και γύρω στα 1200ευρω περισσότερα αξία οχήματος πάει +38 ευρώ. Πάλι φθηνά βγαίνει δεν λέω αλλά αξίζουν αυτές οι καλύψεις η είναι λίγο αφρός? 

Δεν υπάρχει κωδικός για 15% ,είναι 5% πλέον.

Δεν έχει προμηθεια ασφαλιστή.Δεν είναι πάντα η πιο φτηνή πλέον.

Είμαι 5 χρόνια σε αυτούς ,δεν τους εχω χρειαστεί , δεν έχω παράπονο.Κάνε συμβολαιο μέχρι τελος  Νοέμβρη,περυσι έβγαλαν κωδικό για Black Friday 30%,.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν υπάρχει κωδικός για 15% ,είναι 5% πλέον.

Δεν έχει προμηθεια ασφαλιστή.Δεν είναι πάντα η πιο φτηνή πλέον.

Είμαι 5 χρόνια σε αυτούς ,δεν τους εχω χρειαστεί , δεν έχω παράπονο.Κάνε συμβολαιο μέχρι τελος  Νοέμβρη,περυσι έβγαλαν κωδικό για Black Friday 30%,.

Έχει 15%practiker για νέα μέλη. Το επαλήθευσα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, costacurta είπε

Έχει 15%practiker για νέα μέλη. Το επαλήθευσα 

Το έχει μονο για τα νέα μέλη;Οκ.γιατί παλιά ήταν για κάθε ανανέωση.Κοίτα και αυτό που  λέω για black friday,λογικά θα το κάνει και φέτοις.

Δημοσ.

4-5 χρόνια , είμαι και εγώ πελάτης τους, και 

τρες φορές που τους χρειάστηκα Ήταν πολύ εξυπηρετικοί και πολύ  επαγγελματίες !!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 αυτοκίνητα έχουμε στην HD τα τελευταία 4 χρόνια. Πολυ ευχαριστημένοι όλο αυτο τον καιρό.3-4 φορές έχουμε χρειασθεί οδική βοήθεια ή για μπαταρία ή για μεταφορά αυτοκινήτου λόγω προβλήματος. Επίσης σε τρακάρισμα με υπαιτιότητα άλλου η επισκευή του αυτοκινήτου μου έγινε σε δικό μου συνεργείο. Ο φανοποιός ήταν επιφυλακτικός γιατί δεν είχε συνεργαστεί ποτέ πάλι μαζί τους. Εκανα εξουσιοδότηση για πληρωμή απευθειας σε αυτόν και σε ελάχιστες μέρες είχε πληρωθεί. Εγω δεν έβαλα τίποτα απο την τσέπη μου για την επισκευή.

Συνήθως έκανα εξάμηνες ανανεώσεις με τον κωδικό Praktiker αλλά απο πέρυσι που μειώθηκε η εκπτωση του συγκεκριμμένου κωδικού κάνω χρηση της εκπτωσης σε Black Friday. Και φέτος πάλι ετήσιο συμβόλαιο θα κάνω. Οι τιμές τους με αυτή την έκπτωση είναι πολύ καλές και επειδή εως τώρα έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα τουλάχιστον σε μένα, δεν σκέφτομαι για αλλαγή εταιρείας.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2
Δημοσ.

3 αυτοκίνητα στην HD, μέχρι στιγμής όλα καλά. Δεν έχει τύχει να τους χρειαστώ σε ατύχημα (χτύπα ξύλο) αλλά τους έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για οδική (μπαταρία, λάστιχο, βλάβη κλπ) και ήταν άψογοι. 

Οπότε τους προτείνω.

Δημοσ.

Πριν λίγο μου έστειλαν mail με προσφορά για την ανανέωση ασφάλειας. Σε αντίθεση με αυτά που έχω διαβάσει για αύξηση τιμών και παρότι η προηγούμενη είχε βγει με έκπτωση 15% ενώ αυτή έχει έκπτωση 5%  είναι μειωμένη σχεδόν 50 ευρώ και θα μειωθεί και περισσότερο όταν αλλάξω την αξία του αυτοκινήτου (έχει την περσινή αξία) . Με μιά πρώτη ματιά οι καλύψεις και οι απαλλαγές. είναι ίδιες .... θα το ψάξω πιο προσεκτικά να δω αν έχει διαφορές. Και εδω μου μπαίνει το δίλημμα επειδή είχα σκοπό να κάνω ενός μήνα και μετά με Black Friday να κάνω ετήσια αν αξίζει το ρίσκο....  Έχω βέβαια και ένα μήνα να το σκεφτώ/ψάξω.

Θα δω σε 10 ημέρες που έρθει για το άλλο αυτοκίνητο σε τι τιμή θα έρθει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...