dtzgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teot είπε Σε αντίθεση με αυτά που έχω διαβάσει για αύξηση τιμών και παρότι η προηγούμενη είχε βγει με έκπτωση 15% ενώ αυτή έχει έκπτωση 5% είναι μειωμένη σχεδόν 50 ευρώ και θα μειωθεί και περισσότερο όταν αλλάξω την αξία του αυτοκινήτου (έχει την περσινή αξία) . Με μιά πρώτη ματιά οι καλύψεις και οι απαλλαγές. είναι ίδιες .... Και σ' εμένα αυτό έγινε. Έχω το μεσαίο πακέτο (όλα εκτός από τη μεικτή). Από 264 (284-20 από χρήση πινακίδας πέρυσι) πήγε 217 για ετήσια με τις ίδιες καλύψεις, Αττική. Η αξία μειώθηκε αυτόματα 1500 από πέρυσι (μπαίνω στον τρίτο χρόνο του αυτοκινήτου που το πήρα καινούριο 21κ). Δεν επιτρέπει να την ανεβάσω , μόνο να την κατεβασω κι άλλο (δεν το έκανα). Όλα τα άλλα ίδια. Στην άλλη διαδικτυακή έβγαινε 50-60€ ακριβότερα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από dtzgr
di maria kun Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, lostregr123 είπε την εκπτωση πως την αποκτάμε; Κανείς εγγραφή στο σαι του prcatiker τη πρώτη φορά καί σου δείξει ένα κωδικό 15%που επικολλάς στη συνέχεια στο μπανερ του σαιτ με τα συμβόλαια. Εναλλακτικά παίρνεις το ρίσκο σε 2 μήνες που είναι black friday αν ξαναβάλουν 30%οπως πέρσι. Πάντως και εμένα μου φένεται περίεργο. Πήρα στην ιμσουρανς λέω πες μου την πιο φθηνή και ήταν μετά την Hellas direct οι αμέσως επόμενες κλασσικές ασφαλιστικές της κακιάς ώρας eurοlife κτλ με 60 ευρώ πάνω. Όσο για την αξία αυτοκινήτου εγώ σε αλμερα 2003 είχα ακριβώς την ίδια και στην ιντερμαρικαν που ήμουν πριν και τώρα στην Hellas περίπου στα 2000 ευρώ
teot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, dtzgr είπε Και σ' εμένα αυτό έγινε. Έχω το μεσαίο πακέτο (όλα εκτός από τη μεικτή). Από 264 (284-20 από χρήση πινακίδας πέρυσι) πήγε 217 για ετήσια με τις ίδιες καλύψεις, Αττική. Η αξία μειώθηκε αυτόματα 1500 από πέρυσι (μπαίνω στον τρίτο χρόνο του αυτοκινήτου που το πήρα καινούριο 21κ). Δεν επιτρέπει να την ανεβάσω , μόνο να την κατεβασω κι άλλο (δεν το έκανα). Όλα τα άλλα ίδια. Στην άλλη διαδικτυακή έβγαινε 50-60€ ακριβότερα. Σε αυτοκίνητο που μπαίνει τώρα στον τρίτο χρόνο έχω ετήσια μεικτή με όλες τις καλύψεις και με την μικρότερη απαλλαγή, πλήρωσα πέρυσι 352, έχοντας βάλει κωδικό για 15% έκπτωση και φετος μου ήρθε προσφορά 301 παρότι η έκπτωση είναι 5% και θα κατέβει και άλλο μολις μειώσω την αξια γιατί έχουν διατηρήσει την περσινη αξία του αυτοκίνητου.
koularasss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, teot είπε Σε αυτοκίνητο που μπαίνει τώρα στον τρίτο χρόνο έχω ετήσια μεικτή με όλες τις καλύψεις και με την μικρότερη απαλλαγή, πλήρωσα πέρυσι 352, έχοντας βάλει κωδικό για 15% έκπτωση και φετος μου ήρθε προσφορά 301 παρότι η έκπτωση είναι 5% και θα κατέβει και άλλο μολις μειώσω την αξια γιατί έχουν διατηρήσει την περσινη αξία του αυτοκίνητου. Απο τη στιγμη που εχεις μικτη και θελεις την μικροτερη απαλλαγη δεν συμφερει πιο πολυ η interlife αφου με περιπου 20 ευρω τον χρονο σου δινει απαλλαγη 250 εναντι 500 της hellas direct?
lostregr123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, di maria kun είπε Κανείς εγγραφή στο σαι του prcatiker τη πρώτη φορά καί σου δείξει ένα κωδικό 15%που επικολλάς στη συνέχεια στο μπανερ του σαιτ με τα συμβόλαια. Εναλλακτικά παίρνεις το ρίσκο σε 2 μήνες που είναι black friday αν ξαναβάλουν 30%οπως πέρσι. Πάντως και εμένα μου φένεται περίεργο. Πήρα στην ιμσουρανς λέω πες μου την πιο φθηνή και ήταν μετά την Hellas direct οι αμέσως επόμενες κλασσικές ασφαλιστικές της κακιάς ώρας eurοlife κτλ με 60 ευρώ πάνω. Όσο για την αξία αυτοκινήτου εγώ σε αλμερα 2003 είχα ακριβώς την ίδια και στην ιντερμαρικαν που ήμουν πριν και τώρα στην Hellas περίπου στα 2000 ευρώ έκανα εγγραφη αλλα δεν μου ηρθε κανενα email ;(
di maria kun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, lostregr123 είπε έκανα εγγραφη αλλα δεν μου ηρθε κανενα email ;( ρε μαν ανοιξε τα ματια σου,εχει επιλογη στο σαιτ του πρακτικερ για συνεργαζομενες επιχειρησεις με το πρακτικερ και εκει σου λεει hellas.EKEI πατας και μετα λεει κωδικο!!!!!! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2020 από di maria kun
nk9 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Να ρωτήσω.... Η εν λόγω ασφαλιστική έχει έδρα στην Ελλάδα ή είναι σαν κάτι άλλες που εδρεύουν στα νησιά Τάτσι-Μίτσι;;;
gairf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nk9 είπε Να ρωτήσω.... Η εν λόγω ασφαλιστική έχει έδρα στην Ελλάδα ή είναι σαν κάτι άλλες που εδρεύουν στα νησιά Τάτσι-Μίτσι;;; Κύπρος..
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, nk9 είπε Να ρωτήσω.... Η εν λόγω ασφαλιστική έχει έδρα στην Ελλάδα ή είναι σαν κάτι άλλες που εδρεύουν στα νησιά Τάτσι-Μίτσι;;; Ανεξάρτητα απο την HD αν κάνεις απλή ασφάλεια,απλά να είσαι νόμιμος κλπ τότε δεν σε νοιάζει τι και απο που κρατάει η σκούφια τους.Αν τρακάρεις νοιάζει τον άλλο που θα πρέπει να αποζημιωθεί.
nk9 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ανεξάρτητα απο την HD αν κάνεις απλή ασφάλεια,απλά να είσαι νόμιμος κλπ τότε δεν σε νοιάζει τι και απο που κρατάει η σκούφια τους.Αν τρακάρεις νοιάζει τον άλλο που θα πρέπει να αποζημιωθεί. Ακριβώς για αυτό τον λόγο ρωτάω. Για να ξέρω με τι έχω να κάνω εάν μπλέξω με όχημα.με τέτοια ασφάλεια!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, nk9 είπε Ακριβώς για αυτό τον λόγο ρωτάω. Για να ξέρω με τι έχω να κάνω εάν μπλέξω με όχημα.με τέτοια ασφάλεια!!! Πάντως ακούγονται τα καλύτερα μέχρι στιγμής.
gaspari Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να τραβήξεις φωτογραφίες ο ίδιος από το συμβάν και ότι άλλο χρειάζονται για την HD και να τους τα στείλεις με email. Κατά τα άλλα το πακέτο που μου έβγαλε είναι αρκετά δελεαστικό, βέβαια δεν γνωρίζω τι θα τιμή θα παίξει για την ανανέωση.
nk9 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πάντως ακούγονται τα καλύτερα μέχρι στιγμής. Δεν θα το έλεγα. Στις αξιολογήσεις της Google έχει περιπτώσεις πελατών της που ταλαιπωρήθηκαν, διότι οι εταιρεία θεώρησε ότι δεν υπήρξε πχ απόπειρα παραβιασης της πόρτας, ενώ σύμφωνα με τους πελάτες αυτό ήταν εμφανεστατο. Αν κάνουν τέτοια σε πελάτες τους, σκέψου τι θα γίνεται αν είναι ο υπαίτιος και αντίδικος σου ασφαλισμένος σε αυτούς...
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, nk9 είπε Δεν θα το έλεγα. Στις αξιολογήσεις της Google έχει περιπτώσεις πελατών της που ταλαιπωρήθηκαν, διότι οι εταιρεία θεώρησε ότι δεν υπήρξε πχ απόπειρα παραβιασης της πόρτας, ενώ σύμφωνα με τους πελάτες αυτό ήταν εμφανεστατο. Αν κάνουν τέτοια σε πελάτες τους, σκέψου τι θα γίνεται αν είναι ο υπαίτιος και αντίδικος σου ασφαλισμένος σε αυτούς... Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι δυσαρεστημένοι.Αλλωσε όταν τους έχεις απεναντί σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Οποιον και να έχεις απεναντί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις