Προς το περιεχόμενο

Πώς θα πετύχετε ασφαλή χρήση Viber στο κινητό του παιδιού σας


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

image.png.25cd7f202963ee954338cf44f1c6ff09.png

Η επικοινωνία μεταξύ των παιδιών έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Πριν μερικές δεκαετίες τέτοια εποχή, η πιτσιρικαρία περίμενε με περίσσια ανυπομονησία το άνοιγμα των σχολείων, προκειμένου να ξανασμίξουν οι παρέες που είχαν διαλυθεί ελέω καλοκαιριού. Πλέον χάρη στην τεχνολογία, τα smartphone και την πληθώρα messaging app κανείς δε χάνεται με κανέναν. Τα παιδιά διατηρούν επαφές με φίλους και γνωστούς, ακόμα κι αν κάνουν να ιδωθούν για εβδομάδες ή και μήνες.

Το διαδίκτυο όμως δεν έχει φραγμούς και αν κάτι ευνοεί είναι η επικοινωνία μεταξύ των χρηστών του. Πώς λοιπόν ο γονέας μπορεί να κοιμάται ήσυχος πως το παιδί του συνομιλεί online με φίλους και παρέες που γνωρίζουν και οι ίδιοι; Οι επιτήδειοι άλλωστε παραμονεύουν όντες έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε απονήρευτο χρήστη με τον τελευταίο πολλές φορές να μη διαισθάνεται τον κίνδυνο μέχρι να είναι πολύ αργά. Εδώ είναι που το KidsGuard Pro Android Monitoring App μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο δίνοντας λύση στο πρόβλημα.

image.jpeg.6816e83cfbd8d90b81f0f91e6f7c1013.jpeg

Πρόκειται για μία εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε τα μηνύματα στο Viber αλλά και άλλα messaging app όπως το WhatsApp, το Messenger και το Snapchat. Είναι σε θέση να παρακολουθεί SMS, να ελέγχει κάθε αρχείο, emoji και αυτοκόλλητο που ανταλλάσσεται, να παρέχει στοιχεία χρήσης εφαρμογών και δεδομένα τοποθεσίας μέσω GPS, να διαβάζει ειδοποιήσεις και να προβάλλει το ιστορικό πλοήγησης μεταξύ άλλων, δίνοντας την ευκαιρία στον γονέα να έχει πλήρη εικόνα για την online δραστηριότητα του παιδιού του.

Η χρήση του KidsGuard Pro είναι εξαιρετικά εύκολη, αφού δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Η εγκατάστασή του στη συσκευή του παιδιού γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά ενώ μετά το πέρας της, παραμένει αόρατο, χωρίς να γίνεται αισθητή η παρουσία του. Αποστέλλει κρυπτογραφημένα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο τα οποία εσείς μπορείτε να δείτε μέσω του browser σας (Chrome, Edge, Firefox, Opera, Safari κ.α.) σε οποιαδήποτε συσκευή (Windows, Mac, iPhone, iPad, Android). Όσο για τις απαιτήσεις του; Είναι συμβατό με συσκευές κάθε μάρκας (ενδεικτικά αναφέρουμε: LG, Samsung, Huawei, Xiaomi) και Android 4.0 – 11.

image.jpeg.152da30ce98ebcf0014ba0e75912490d.jpeg

Το KidsGuard Pro υποστηρίζει πάνω από 30 διαφορετικούς τύπους αρχείων προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθώς επίσης και πολλαπλές γλώσσες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του όμως, είναι το απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του. Με ελάχιστα “κλικ” μπορείτε να δείτε με ποιους συνομιλεί και ανταλλάζει μηνύματα πιο συχνά το παιδί, πόσες φορές έχει χρησιμοποιήσει κάθε app μέσα σε μία μέρα, σε ποιες τοποθεσίες έχει βρεθεί, ακόμα και σε ποια δίκτυα Wi-Fi έχει συνδεθεί. Αν χρειαστεί μάλιστα, μπορείτε να ηχογραφήσετε κλήσεις, να κρατήσετε screenshot, ακόμα και να τραβήξετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας απομακρυσμένα την κάμερα.

image.jpeg.48573fde7e1ee428774d558dde282fe9.jpeg

Για τους γονείς που θέλουν να έχουν μία εικόνα της διαδικτυακής ζωής του παιδιού τους, έτσι ώστε να προλάβουν καταστάσεις και να εξασφαλίσουν την ασφάλειά του, το KidsGuard Pro αποτελεί μία αγορά που θα κάνει άμεσα απόσβεση των χρημάτων της. Αν μάλιστα προτιμήσετε το ετήσιο πακέτο, το κόστος του ανέρχεται στα 8,32 δολάρια/μήνα ή αν θέλετε στα μόλις 0,27 δολάρια/ημέρα. Το KidsGuard Pro είναι εδώ και εγγυάται ότι εσείς θα έχετε πάντα τον τελευταίο λόγο. Σε θέματα ασφάλειας άλλωστε δε χωρούν αναβολές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/10/2020 στις 10:00 ΜΜ, mAs_81 είπε

Πιο πιθανο το app αυτο να το παρουν ζηλιαρηδες συντροφοι , παρα αγχωμενες μανουλες κατα τη γνωμη μου...

Εννοείται αυτό! Γιατί οι μοντέρνες μανούλες παίρνουν κινητά και τάμπλετ στα παιδιά του για να μην τους ζαλίζουν το κεφάλι, άμα είναι να παρακολουθούν όλη μέρα και τί κάνουν τα παιδιά με αυτά, άστα να πάνε...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...