Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση ολοκληρωμένης παραγγελίας προϊόντος με αντικαταβολή σε ηλεκτρονικο κατάστημα, την οποία αρνούνται να μου στείλουν επειδή έκαναν λάθος και έβαλαν το προϊόν στο site τους σε χαμηλότερη τιμή από ότι ήθελαν τι ισχύει? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Τι ακριβώς είναι αυτό? Δεν έχω ιδέα από αυτά. 

δηλαδη αν κανει λαθος το e shop και αντι για 1000 ευρω ιφον, το βαλει 100 ευρω, εχεις απαιτηση να στο πουλησει 100?? χαχαχα

Δημοσ.

Χμμ. Κατάλαβα δεν παίζει να βγάλω άκρη. 

33 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε

δηλαδη αν κανει λαθος το e shop και αντι για 1000 ευρω ιφον, το βαλει 100 ευρω, εχεις απαιτηση να στο πουλησει 100?? χαχαχα

Στο εξωτερικό ισχύει αυτό. Απλά επειδή δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι παρόμοιο για αυτό ρώτησα εδώ εσάς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω. 

Ευχαριστώ πάντως παιδιά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Χμμ. Κατάλαβα δεν παίζει να βγάλω άκρη. 

Στο εξωτερικό ισχύει αυτό. Απλά επειδή δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι παρόμοιο για αυτό ρώτησα εδώ εσάς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω. 

Ευχαριστώ πάντως παιδιά. 

δεν εχει ΚΑΜΙΑ λογικη κατι τετοιο στην ελλαδα.

Μπορει στην αμερικη σε καμια τεραστια αλλησιδα , να κανουν λαθος και τελικα να αναγκαστουν να δωσουν το προιον σε χαμηλη τιμη για λογους διαφήμισης.  Ελλαδα ομως δεν υπαρχει περιπτωση, εδω εχει κανει λαθος μεχρι και ο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ και τελικα πηραμε ολοι τα @@ μας

Επεξ/σία από OliverTwist1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...