TheoAlex50 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Σε περίπτωση ολοκληρωμένης παραγγελίας προϊόντος με αντικαταβολή σε ηλεκτρονικο κατάστημα, την οποία αρνούνται να μου στείλουν επειδή έκαναν λάθος και έβαλαν το προϊόν στο site τους σε χαμηλότερη τιμή από ότι ήθελαν τι ισχύει?
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Τι ακριβώς είναι αυτό? Δεν έχω ιδέα από αυτά.
OliverTwist1985 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Τι ακριβώς είναι αυτό? Δεν έχω ιδέα από αυτά. δηλαδη αν κανει λαθος το e shop και αντι για 1000 ευρω ιφον, το βαλει 100 ευρω, εχεις απαιτηση να στο πουλησει 100?? χαχαχα
verylife78 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 εγω φιλε μου μαζι σου αλλα εδω δεν ειναι μαζι σου... δες εδω το δικο θεμα πως κατεληξε
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Χμμ. Κατάλαβα δεν παίζει να βγάλω άκρη. 33 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε δηλαδη αν κανει λαθος το e shop και αντι για 1000 ευρω ιφον, το βαλει 100 ευρω, εχεις απαιτηση να στο πουλησει 100?? χαχαχα Στο εξωτερικό ισχύει αυτό. Απλά επειδή δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι παρόμοιο για αυτό ρώτησα εδώ εσάς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως παιδιά.
OliverTwist1985 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Χμμ. Κατάλαβα δεν παίζει να βγάλω άκρη. Στο εξωτερικό ισχύει αυτό. Απλά επειδή δεν μου έχει τύχει προσωπικά κάτι παρόμοιο για αυτό ρώτησα εδώ εσάς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως παιδιά. δεν εχει ΚΑΜΙΑ λογικη κατι τετοιο στην ελλαδα. Μπορει στην αμερικη σε καμια τεραστια αλλησιδα , να κανουν λαθος και τελικα να αναγκαστουν να δωσουν το προιον σε χαμηλη τιμη για λογους διαφήμισης. Ελλαδα ομως δεν υπαρχει περιπτωση, εδω εχει κανει λαθος μεχρι και ο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ και τελικα πηραμε ολοι τα @@ μας Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από OliverTwist1985
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα