Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, θέλω τη βοήθειά σας.

Έχω γύρω στα 70GB φωτογραφιών και βίντεο και τα έχω αποθηκευμένα σε 2 σκληρούς δίσκους ξεχωριστά για να μην τα χάσω.

Θέλω όμως, επίσης, να τα αποθηκεύσω και σε κάποιο cloud για ακόμη περισσότερη σιγουριά πως δεν θα τα χάσω.

Έχει καλώς ως εδώ. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δώσω λεφτά.

Προσπαθώ με το Google Photos που ξέρω ότι είναι δωρεάν, αλλά ή κάτι δεν καταλαβαίνω ή απλά η αναδιανομή των φωτογραφιών γίνεται χύμα, χωρίς τα folders που έχω δημιουργήσει εγώ στον σκληρό μου.

Για να καταλάβετε, έχω έναν φάκελο που τον έχω ονομάσει Photos and Videos και μέσα του σε υποφακέλους και κατηγορίες έχω όλα τα βίντεο και τις φωτό μου.

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι που να κάνω Copy/paste αυτόν τον φάκελο και να ανέβει σε ένα cloud όπως είναι, με τους φακέλους και τους υποφακέλους του;  Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Ή αν με κάποιον τρόπο μπορεί να γίνει στο Google photos;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sarantatessera είπε

Ποιο είναι το κόστος για να τ' ανεβάσεις κάπου στην ανάλυση που είναι οι φωτογραφίες και ποιο cloud είναι το πιο ασφαλές/αξιόπιστο;

Κοίτα δεν ξέρω ποιο είναι το καλυτερο γιατί δεν χρησιμοποιώ. Αλλά από ότι ξέρω το google drive και το one drive της microsoft με 2 € το μήνα σου δίνουν 100gb.

Δημοσ.

2 ερωτήσεις πάνω σ' αυτό:

1. Οι φωτογραφίες που θα αποθηκεύσω θα έχουν την αρχική τους ποιότητα ή θα είναι ριγμένη όπως στο Google photos;

2. Μπορώ να ανεβάσω έναν φάκελο που έχει υποφακέλους και να αποθηκευτούν όπως τα έχω ή θα αποθηκευτούν χύμα, όπως γίνεται στο Google photos, χωρίς φακέλους κλπ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sarantatessera είπε

2 ερωτήσεις πάνω σ' αυτό:

1. Οι φωτογραφίες που θα αποθηκεύσω θα έχουν την αρχική τους ποιότητα ή θα είναι ριγμένη όπως στο Google photos;

2. Μπορώ να ανεβάσω έναν φάκελο που έχει υποφακέλους και να αποθηκευτούν όπως τα έχω ή θα αποθηκευτούν χύμα, όπως γίνεται στο Google photos, χωρίς φακέλους κλπ;

1 αρχική ποιότητα 

2 αν ανεβασεις όλο τον φάκελο , θα ανέβει ακριβώς ίδιος όπως και στην μνήμη της συσκευής σου 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα το εμπιστευόμουν για πολύτιμα αρχεία πχ φωτογραφίες ή βιντεο.  Όπως λένε και στο χωριό μου "There is no free lunch".

Eξάλλου τα 50GB δεν ισχυουν μόνιμα πλέον για τους νέους χρήστες. Δειτε το *Subject to your participation in our achievements program.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, prometheas είπε

Δεν θα το εμπιστευόμουν για πολύτιμα αρχεία πχ φωτογραφίες ή βιντεο.  Όπως λένε και στο χωριό μου "There is no free lunch".

Eξάλλου τα 50GB δεν ισχυουν μόνιμα πλέον για τους νέους χρήστες. Δειτε το *Subject to your participation in our achievements program.

Σχετικά με το θέμα εμπιστοσύνης , είναι σχετικό όταν όλα είναι ον-λάιν κλπ. Δεν έχει πάντως παρατηρηθεί η αναφερθεί απ όσο ξέρω κάτι σχετικό με το mega . Σε αντίθεση ας πούμε με το iCloud της apple . Επίσης επειδή ε8μαι όντως παλιός χρήστης ,έχω 50 γίγα . Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι για τους νέους 

Δημοσ.

Εγώ πάντως ψήνομαι να τσιμπήσω (σε σχετικά καλή τιμή) το Jottacloud. Είναι και ευρωπαϊκό. Το Mega νομίζω ήταν λίγο τσιμπημένο για επιπλέον χώρο. 

Δημοσ.
Στις 13/10/2020 στις 10:40 ΠΜ, prometheas είπε

Τι εννοείς δεν ισχύουν μόνιμα τα 50GB; Πού το λέει αυτό; Το συμπεραίνεις από τη φράση που έχεις παραθέσει ή από κάπου αλλού;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...