Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill999r είπε

Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε η Ρουμανία, σίγουρα δεν είναι καλοί οδηγοί. 

Για τους οδηγούς το λέω. Για τους δρόμους έχω συνηθίσει απο την Κρήτη :)

Αλλά να πηγαίνω με CC 130χλμ/ώρα στη μεσαία και να μου μπαίνει ο άλλος μπροστά μου στα 2-3 μέτρα απόσταση με απότομο κόψιμο του τιμονιού είναι τραβηγμένο για μένα!

Βουκουρέστι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κίνηση. 10 λεπτά για 1 χιλιόμετρο!!! Είναι ανάλογα τις ώρες βέβαια. Άλλες μέρες πήραμε πατίνι (Lime μέσω uber) με τον μικρό και περάσαμε τέλεια! Uber οι 9/10 οδηγοί ήταν καλοί. Με έναν παραλίγο να πέσει ένα mercedes SUV στην πόρτα μου απο δεξιά επειδή ο οδηγός μας δεν κοίταξε και πέρασε YOLO διασταύρωση...

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο ένα ερώτημα για τα ηλεκτρικά είναι , οι ταχυφορτιστες dc, που βλέπω στην εφαρμογή και υπολογίζω πως θα φορτίζω στα ταξίδια , είναι συνήθως διαθέσιμοι ή πιασμένοι   ? 

διότι φαντάζομαι όλοι θα έχουν στόχο τους dc 150- 250 . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, manosbr είπε

Άλλο ένα ερώτημα για τα ηλεκτρικά είναι , οι ταχυφορτιστες dc, που βλέπω στην εφαρμογή και υπολογίζω πως θα φορτίζω στα ταξίδια , είναι συνήθως διαθέσιμοι ή πιασμένοι   ? 

Πιασμένοι.

Καθημερινά έχει ουρές με ηλεκτρικά που περιμένουν να φορτισουν.
Φαινεται ολο ταξιδευουν οι κατοχοι ηλεκτρικων.

Επεξ/σία από dbrillis
ο dbrillis εγραψε αυτό το μηνυμα
  • Sad 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosbr είπε

αν εισαι εργαζομενος των 9πμ-5μμ, 5 στα 7, κυριακες και εθνικες αργιες βολτες +αυγουστος διακοπες θα βρεις κοσμο. αν εισαι λιγο πιο flexible και δεν πας διακοπες οταν παει ολη η ελλαδα, καλη ωρα χθες πρωτομαγια δεν θα εχεις θεμα. βεβαια τους τελευταιους 3 μηνες τα ηλεκτρικα πουλησαν πολυ. ειδωμεν

• Sad 1
Δημοσ.

Στις ~10 φορτίσεις στα 1500χλμ που έκανα το Σεπτέμβρη όλοι φορτιστές ήταν άδειοι εκτός απο έναν διπλό στα Ιωάννινα που φόρτιζε άλλο ένα αμάξι (είχε δύο θέσεις) το οποίο έφυγε στο 5λεπτο.

Αν κάποιος ψάχνει κίνηση να πάει στα Λιντλ...

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Αν κάποιος ψάχνει κίνηση να πάει στα Λιντλ...

Όσες φορές έχω πάει είναι παρκαρισμένος κάφρος με θερμικό.

Όχι πως τον χρειάζομαι αλλά ήθελα να δω πως είναι η διαδικασία να φορτίζεις έξω. Εν τέλει τέλει και μετά και από ταξίδια μέσα στην Κρήτη ακόμη δεν μου χρειάστηκε να φορτίσω εκτός.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, manolis940 είπε

Όσες φορές έχω πάει είναι παρκαρισμένος κάφρος με θερμικό.

Όχι πως τον χρειάζομαι αλλά ήθελα να δω πως είναι η διαδικασία να φορτίζεις έξω. Εν τέλει τέλει και μετά και από ταξίδια μέσα στην Κρήτη ακόμη δεν μου χρειάστηκε να φορτίσω εκτός.

Μια φορα το πετυχα αυτο, ειχε παρκαρει μια θειτσα, την εκλεισα και φορτιζα επι 20 λεπτα μπροστα της κι αυτη γκρινιαζε οσο εγω φορτιζα...

muhaha

• Like 5
Δημοσ.
14 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αν εισαι εργαζομενος των 9πμ-5μμ, 5 στα 7, κυριακες και εθνικες αργιες βολτες +αυγουστος διακοπες θα βρεις κοσμο.

Ή απεργίες, πχ 28/2:

IMG_2516.jpeg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Μια φορα το πετυχα αυτο, ειχε παρκαρει μια θειτσα, την εκλεισα και φορτιζα επι 20 λεπτα μπροστα της κι αυτη γκρινιαζε οσο εγω φορτιζα...

muhaha

Θέλω ειλικρινά να το κάνω κάποια στιγμή αλλά συνήθως κλείνεις και κάποιο άλλο αυτοκίνητο ή ο διάδρομος είναι στενός. Πχ σε κάτι super market που πάω και δεν χρειάζεται να φορτίσω, αν είχα την άπλα μου και δεν ενοχλούσα άλλους; Θα κόλλαγα το αμάξι πάνω του και απλά θα μπρίζωνα έτσι για το γαμώτο.

Ίσως στην Ελλάδα πρέπει να βάλουμε μπάρες στους φορτιστές και να τις ανοίγεις με εφαρμογή αφού έχεις δώσει μια μικρή εγγύηση. Δεν βλέπω αλλιώς να γλιτώνουμε απ' τον κάθε κομπλεξικό.

Δημοσ.

στο σουπερ μαρκετ που παω συχνα (ενα my market) εχει δυο φορτιστες διπλα στη εισοδο ακριβως (😀), αδειους 90% των περιπτωσεων, που θελει πολυ να προσπαθησεις να μην παρκαρεις σ αυτους το θερμικο σου (😁)

να το παραδεχτω 2-3 φορες που βιαζομουν ή ειχα τον μικρο μαζι μου το αφησαν σ αυτες τις θεσεις για κανενα 5λπετο 😚

αλλα ειναι θεσεις προκληση κανονικα, βγαινεις απ το σουπερ και αμεσως ξεφορτωνεις τα ψωνια σου

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koostas2001 είπε

στο σουπερ μαρκετ που παω συχνα (ενα my market) εχει δυο φορτιστες διπλα στη εισοδο ακριβως (😀), αδειους 90% των περιπτωσεων, που θελει πολυ να προσπαθησεις να μην παρκαρεις σ αυτους το θερμικο σου (😁)

να το παραδεχτω 2-3 φορες που βιαζομουν ή ειχα τον μικρο μαζι μου το αφησαν σ αυτες τις θεσεις για κανενα 5λπετο 😚

αλλα ειναι θεσεις προκληση κανονικα, βγαινεις απ το σουπερ και αμεσως ξεφορτωνεις τα ψωνια σου

Μια μέρα θα σε πετύχω και θα έρθω με 1% μπαταρία να φορτίσω σε ένα φορτιστή 22KW με αυτοκίνητο που τραβάει μέχρι 11KW :P

• Haha 3
Δημοσ.

Βασικά το θέμα ποιος είναι ο κανόνας , αν στο σύνηθες ταξίδι/εξόρμηση σας βρίσκετε πρόβλημα στη φόρτιση αναμονής διότι φορτίζει άλλος.. 

εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν , και εγώ με θερμικό έχει τύχει να πηγαίνω αργά και με κλειστό κλιματισμό , διότι ήμουν ρεζέρβα βενζίνης και δεν είχε βενζινάδικο κοντά .. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, manosbr είπε

Βασικά το θέμα ποιος είναι ο κανόνας , αν στο σύνηθες ταξίδι/εξόρμηση σας βρίσκετε πρόβλημα στη φόρτιση αναμονής διότι φορτίζει άλλος.. 

εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν , και εγώ με θερμικό έχει τύχει να πηγαίνω αργά και με κλειστό κλιματισμό , διότι ήμουν ρεζέρβα βενζίνης και δεν είχε βενζινάδικο κοντά .. 

Όχι, στις συνθήκες που επικρατούν στο 99% του χρόνου, δεν έχεις πρόβλημα να φορτίσεις στην εθνική. Πρόβλημα *μπορεί* να έχεις μόνο αυτές τις μέρες όπου γίνεται mega έξοδος/είσοδος Αθηναίων. Μέρες που χρειάζεσαι 3 ώρες για να κάνεις το Ισθμός-Αθήνα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Denmark1 είπε

Τα ηλεκτρικά τα αγοράζει ποιοτικός κόσμος. Οχι ο απλός κοσμάκης.

Έχεις κάνει ποιοτικό έλεγχο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...