Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, bill999r είπε

Πάντως εγώ όταν είχα πάει Βουκουρέστι με την φαμίλια, το καναμε σερί σε 8 ώρες χωρίς καμία στάση- εκτός από τα σύνορα.Το ίδιο και στην επιστροφή, ενώ τα παιδιά δεν ζήτησαν ούτε κατούρημα. Ούτε κουράστηκα ούτε βαρέθηκα πάντως.

Προφανώς και είναι απο πολλές απόψεις λάθος το 8 ώρες χωρίς καν κατούρημα! Εμείς ήμασταν στο άλλο άκρο και χρειαζόμασταν ανα μισάωρο σχεδόν κατούρημα γιατί θέλαμε να είμαστε τελείως ενυδατωμένοι. Είχε βάλει και ο γιός υπενθύμιση για νερό στο smartwatch για παιχνίδι!

Ψάξε τί προκαλεί η αφυδάτωση και βάλε το πάνω απο την κούραση της οδήγησης. Εγκληματικό για εμένα.

Πριν 1 μήνα οδήγησα Ρουμανία και αν και οδηγώ Κρήτη (...) μπορώ να πώ ότι πρέπει να είναι κάποιος συνέχεια στο 100%. Έφτασα στα όρια μου με το πρόγραμμα που είχα φτιάξει και δεν πρόκυται να το ξανακάνω. 08:00 είμασταν στο αμάξι, είδαμε ότι είδαμε και γυρίσαμε 23:00 (με 3ωρο οδήγησης) Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

ΥΓ. Δεν υπολογίζω καν το θέμα ευχαρίστησης της διαδρομής.

8 ώρες πριν, manosbr είπε

Για ποιους λόγους λες πως θα άλλαζες σε θερμικό από ηλεκτρικό ?

Δεν είπα αυτό. Το 2ο αμάξι που είναι θερμικό θέλω να το αλλάξω και αυτό σε ηλεκτρικό αλλά ακόμα δεν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ακόμα και υποθετικά να μιλούσαμε για να αλλάξω όχημα πρέπει αυτό να "συμφέρει" οικονομικά. Το γκολφ το έδωσα και στα 8 χρόνια και με βάση όσα έχω υπολογίσει αν πουλήσω το ioqiq €15.000 θα μου έχει κοστίσει 7.000 παραπάνω απο το να είχα το γκολφ και να το συντηρώ. Και έχω υπολογίσει μέσα μεικτή ασφάλεια που στο γκολφ δεν πλήρωνα. Ε, για <€100/μήνα έξτρα κόστος διάλεξα το Ioniq5 απο το golf. (Αν το κρατήσω 10 χρόνια θα μου κοστίσει παραπάνω €2.300 αλλά δεν θα έχει εγγύηση στη μεταπώληση. Γενικά με συμφέρει να το κρατήσω όσο περισσότερο μπορώ. Θα παρακολουθώ τί ζητάνε άλλα ioniq5 που κυκλοφορούν απο το 2022 και κάποια έχουν 100δες χιλιάδες χλμ και θα αποφασίσω)

Επεξ/σία από teodor_ch
  • Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Πριν 1 μήνα οδήγησα Ρουμανία και αν και οδηγώ Κρήτη (...) μπορώ να πώ ότι πρέπει να είναι κάποιος συνέχεια στο 100%.

Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε η Ρουμανία, σίγουρα δεν είναι καλοί οδηγοί. 

Εγώ πήγα πέρυσι και μόλις έφτασα στο ξενοδοχείο παρκάραμε το αυτοκίνητο και το ξαναπήρα όταν φεύγαμε. Μέσα στο Βουκουρέστι περνάμε ταξακι bolt που ήταν παμφθηνο ή μετρο που πολλές φορές έβγαινε πιο ακριβο από το bolt.

Ναι σε καμία περίπτωση δεν προτείνω σε κάποιον να οδηγήσει σερί. Εγώ όμως γενικά το κάνω, και εντός Ελλάδας πολλές φορές κάνω Αθήνα Θεσσαλονίκη με τη μία ή Αθήνα Καβάλα επίσης με τη μία χωρίς να με κουράζει ή να καταλαβαίνω κάποια διαφορά.

* Όσο για την διαδρομή μέχρι τη Ρουμανία, ειδικά το κομμάτι στον επαρχιακό της Βουλγαρίας είναι πολύ κουραστικό, αργό και γεμάτο μπλόκα. Τέτοιο κατσικοδρομο μόνο στην Ελλάδα μπορείς να βρείς.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill999r είπε

Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε η Ρουμανία, σίγουρα δεν είναι καλοί οδηγοί. 

Για τους οδηγούς το λέω. Για τους δρόμους έχω συνηθίσει απο την Κρήτη :)

Αλλά να πηγαίνω με CC 130χλμ/ώρα στη μεσαία και να μου μπαίνει ο άλλος μπροστά μου στα 2-3 μέτρα απόσταση με απότομο κόψιμο του τιμονιού είναι τραβηγμένο για μένα!

Βουκουρέστι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κίνηση. 10 λεπτά για 1 χιλιόμετρο!!! Είναι ανάλογα τις ώρες βέβαια. Άλλες μέρες πήραμε πατίνι (Lime μέσω uber) με τον μικρό και περάσαμε τέλεια! Uber οι 9/10 οδηγοί ήταν καλοί. Με έναν παραλίγο να πέσει ένα mercedes SUV στην πόρτα μου απο δεξιά επειδή ο οδηγός μας δεν κοίταξε και πέρασε YOLO διασταύρωση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...