basilis_k6 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 16 λεπτά πριν, filarhos είπε Μπορείς να τις αναζητήσεις με τον όρο "inflatable roof rack", εγώ έχω της Handiworld την HandiRack. Μέχρι στιγμές έχω μεταφέρει εκός από βαλίτσες και ξυλεία από το leroy για μια κατασκευή. ουαο δεν το ηξερα! 1
malakudi Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 ώρες πριν, greg4 είπε Ενδιαφέρον: Volkswagen ID. Tiguan: Η νέα εποχή των ηλεκτρικών SUV ξεκινά - Cars Electric Για μένα είναι λάθος αυτή η τακτική, τα ID3,ID4,ID5 και ID7 είχαν το δικό τους χαρακτήρα, τα βλέπεις και τα αναγνωρίζεις. Το βασικό σε ένα ηλεκτρικό είναι να είναι σχεδιασμένο όλο για ηλεκτρικό για να κερδίσεις τους παραπάνω χώρους. Αν είναι για οικονομία να έχουν σασί Tiguan σε ηλεκτρικό και μη-ηλεκτρικό δε θα είναι βέλτιστο σαν ηλεκτρικό. 1
greg4 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δεν νομίζω ότι είναι θέμα τόσο σχεδίασης αλλά χαρακτήρα και ονόματος. Ο κόσμος είναι παραδοσιακός σε ένα βαθμό. Τα brand polo,golf and tiguan είναι γνωστά παντού. Βγάζουν μια σιγουριά / αξιοπιστία (ναι οι γνώμες διίσταντο εδώ, δεν είναι αυτό το θέμα μας). Είναι το premium της μέσης τάξης. Και όταν έχει χτίσει και έχεις ένα τόσο ισχυρό brand είναι βλακεία να το αφήνεις. Το VW ID xxxx είναι για μένα πολύ καλή ιδέα και μια επαναφορά σε πράγματα που σχεδόν κανείς δεν ζήτησε και τα άκουσαν. (π.χ. η σχεδόν πλήρης απουσία κουμπιών στο golf mk8) 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Δημοσ. πριν από 4 λεπτά 1 ώρα πριν, greg4 είπε Δεν νομίζω ότι είναι θέμα τόσο σχεδίασης αλλά χαρακτήρα και ονόματος. Ο κόσμος είναι παραδοσιακός σε ένα βαθμό. Τα brand polo,golf and tiguan είναι γνωστά παντού. Βγάζουν μια σιγουριά / αξιοπιστία (ναι οι γνώμες διίσταντο εδώ, δεν είναι αυτό το θέμα μας). Είναι το premium της μέσης τάξης. Και όταν έχει χτίσει και έχεις ένα τόσο ισχυρό brand είναι βλακεία να το αφήνεις. Το VW ID xxxx είναι για μένα πολύ καλή ιδέα και μια επαναφορά σε πράγματα που σχεδόν κανείς δεν ζήτησε και τα άκουσαν. (π.χ. η σχεδόν πλήρης απουσία κουμπιών στο golf mk8) Επαναφερουν και τα χερούλια στις πορτες. Τελος τα retractable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα