andreas-d Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 10 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εγώ συμφωνώ. Απλώς επειδή υπάρχει μία τάση άγχους πολλών σχετικά πως θα αντεπεξέλθουν στα μεγάλα ταξίδια, Αυτό μέχρι το 2050 μένει να το καταφέρουν τα ηλεκτρικά εάν καταφέρουν αυτονομιες diesel χ5 gle 350 κλπ, ίσως να καταφέρουν να κάνουν πολύ κόσμο να κινηθεί προς ηλεκτρικό, μέχρι τότε ίδωμεν.. Για αμάξι πόλης είναι τop..
manolis940 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 λεπτά πριν, andreas-d είπε Αυτό μέχρι το 2050 μένει να το καταφέρουν τα ηλεκτρικά εάν καταφέρουν αυτονομιες diesel χ5 gle 350 κλπ, ίσως να καταφέρουν να κάνουν πολύ κόσμο να κινηθεί προς ηλεκτρικό, μέχρι τότε ίδωμεν.. Για αμάξι πόλης είναι τop.. Μα δεν τις χρειάζεσαι τις αυτονομίες Diesel. Όσο πιο πολύ οδηγάς ηλεκτρικό τόσο πιο πολύ το καταλαβαίνεις ότι το άγχος σου για το εύρος ήταν ένας φανταστικός φόβος που είχες. Μπορείς να το καταλάβεις και αυτό απ΄ τα μέλη που μιλάνε εδώ. Όσοι δεν έχουν ηλεκτρικό κάνουν λόγο για το εύρος. Και εμένα αν ψάξεις μερικά χρόνια πίσω (αν και μήνες έχω ηλεκτρικό) ίσως να έχω γράψει κάτι παρόμοιο.
majunior Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 9 ώρες πριν, sattack είπε Γεννημένο για τα αθηναϊκά πεζοδρόμια 1 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 36 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μα δεν τις χρειάζεσαι τις αυτονομίες Diesel. Όσο πιο πολύ οδηγάς ηλεκτρικό τόσο πιο πολύ το καταλαβαίνεις ότι το άγχος σου για το εύρος ήταν ένας φανταστικός φόβος που είχες. Μπορείς να το καταλάβεις και αυτό απ΄ τα μέλη που μιλάνε εδώ. Όσοι δεν έχουν ηλεκτρικό κάνουν λόγο για το εύρος. Και εμένα αν ψάξεις μερικά χρόνια πίσω (αν και μήνες έχω ηλεκτρικό) ίσως να έχω γράψει κάτι παρόμοιο. Συμφωνώ αλλά μιλάμε για ταξίδι 2600χλμ και αλλά τόσα επιστροφή υποχρεωτικά τουλάχιστον μια φορά η δύο το χρόνο, εγώ προσωπικά εάν δεν μου βγάζει τουλάχιστον 790-900 σερί δεν με βλέπω για αλλαγή σε ηλεκτρικό.. Κουράζει ένα ακόμα άγχος μέσα στα τόσα του ταξιδιού..
Dante80 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, andreas-d said: Συμφωνώ αλλά μιλάμε για ταξίδι 2600χλμ και αλλά τόσα επιστροφή υποχρεωτικά τουλάχιστον μια φορά η δύο το χρόνο, εγώ προσωπικά εάν δεν μου βγάζει τουλάχιστον 790-900 σερί δεν με βλέπω για αλλαγή σε ηλεκτρικό.. Κουράζει ένα ακόμα άγχος μέσα στα τόσα του ταξιδιού.. Ειλικρινά, αν μιλάμε για μεγάλο ταξίδι μια-δύο φορές τον χρόνο, το τελευταίο που θα σκεφτόμουν θα ήταν το ότι θα έπρεπε να προγραμματίσω καμιά στάση παραπάνω για φόρτιση. Ειδικά αν το προφίλ χρήσης τον υπόλοιπο καιρό είναι πόλη. Το EV κερδίζει κατά κράτος. Οι μόνοι αυτή την στιγμή που αντικειμενικά κωλύονται στην χρήση EV κατά την γνώμη μου είναι αυτοί που κάνουν ταξίδια σε καθημερινή ή εβδομαδιαία έστω βάση λόγω εργασίας και θα πρέπει να βασίζονται κατά 80+% σε DC φόρτιση εκτός σπιτιού. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Dante80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα