adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στο Gmail πως γίνεται κάποια email να πηγαίνουν αυτόματα σε κάποιο φάκελο και να μη μένουν στα εισερχόμενα? Πχ θέλω όλα οσα έρχονται από τράπεζα να πηγαίνουν στο φάκελο τράπεζα (αλλά να ειδοποιούμαι στο κινητό). Στο φίλτρο βλέπω ότι βάζεις ετικέτα τράπεζα αλλά δεν πηγαίνει
kormos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, adi32 είπε Στο Gmail πως γίνεται κάποια email να πηγαίνουν αυτόματα σε κάποιο φάκελο και να μη μένουν στα εισερχόμενα? Πχ θέλω όλα οσα έρχονται από τράπεζα να πηγαίνουν στο φάκελο τράπεζα (αλλά να ειδοποιούμαι στο κινητό). Στο φίλτρο βλέπω ότι βάζεις ετικέτα τράπεζα αλλά δεν πηγαίνει Θα πρέπει να επιλέξεις και το Skip the Inbox 1
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kormos είπε Θα πρέπει να επιλέξεις και το Skip the Inbox Ωραία. Η ειδοποίηση θα μου έρχεται όμως?
kormos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, adi32 είπε Ωραία. Η ειδοποίηση θα μου έρχεται όμως? Ναι, αλλά θα κοιτάς απ ευθείας μέσα στο φάκελο που θα ορίσεις...
adi32 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Αυτά βλέπω ρυθμίζονται μόνο από το pc και όχι από την εφαρμογή του κινητού. Επίσης δεν μπορεί να κάνει εφαρμογές των φίλτρων σε παλιά μηνύματα
kormos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, adi32 είπε Αυτά βλέπω ρυθμίζονται μόνο από το pc και όχι από την εφαρμογή του κινητού. Επίσης δεν μπορεί να κάνει εφαρμογές των φίλτρων σε παλιά μηνύματα Σωστά, σε desktop έκδοση μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις! Σε πολύ παλιά όχι, δεν μπορεί, εμφανίζει και το μήνυμα και το λέει. Αυτά απλά με αναζήτηση θα τα μεταφέρεις manual 1
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Στις 11/10/2020 στις 11:14 ΠΜ, kormos είπε Ναι, αλλά θα κοιτάς απ ευθείας μέσα στο φάκελο που θα ορίσεις... Ειδοποιηση στο κινητο δεν μου ερχεται για αυτα που πανε σε φακελους
accipio Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δίνει τη δυνατότητα το GMail να φτιάξεις φακέλους; Ή όταν λέτε "φακέλους" εννοείτε "ετικέτες";
adi32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, accipio είπε Δίνει τη δυνατότητα το GMail να φτιάξεις φακέλους; Ή όταν λέτε "φακέλους" εννοείτε "ετικέτες"; ναι ετικετες που στο thunderbird πχ φαινονται σαν φακελοι
christos4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, adi32 είπε Ειδοποιηση στο κινητο δεν μου ερχεται για αυτα που πανε σε φακελους μπες στις ρυθμίσεις του gmail στο κινητό, διάλεξε το λογαριασμό που θες, και στην ενότητα notifications διάλλεξε το manage labels. από εκεί βρες την ετικέτα που θες, ενεργοποίησε το sync (πρώτη επιλογή) και μετά το Label notifications. δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θεωρητικά πρέπει να κάνει αυτό που θες. -- τα παραπάνω σε android κινητό, σε iOS ενδεχομένως να διαφέρουν --
adi32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, christos4 είπε μπες στις ρυθμίσεις του gmail στο κινητό, διάλεξε το λογαριασμό που θες, και στην ενότητα notifications διάλλεξε το manage labels. από εκεί βρες την ετικέτα που θες, ενεργοποίησε το sync (πρώτη επιλογή) και μετά το Label notifications. δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θεωρητικά πρέπει να κάνει αυτό που θες. -- τα παραπάνω σε android κινητό, σε iOS ενδεχομένως να διαφέρουν -- Ωραίος. Τα έβαλα περιμένω να δω αν δουλέψει 1
adi32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Στις 15/11/2020 στις 12:44 ΜΜ, christos4 είπε μπες στις ρυθμίσεις του gmail στο κινητό, διάλεξε το λογαριασμό που θες, και στην ενότητα notifications διάλλεξε το manage labels. από εκεί βρες την ετικέτα που θες, ενεργοποίησε το sync (πρώτη επιλογή) και μετά το Label notifications. δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά θεωρητικά πρέπει να κάνει αυτό που θες. -- τα παραπάνω σε android κινητό, σε iOS ενδεχομένως να διαφέρουν -- μια χαρα δουλευει Μπραβο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα