music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε 1) Το συγκρινεις με τι ακριβως για να βγαλεις αυτο το συμπερασμα? 2) Ποιο μονιτορ εχεις? 3) Το real scene του rtings ξερεις σε τι ακριβως αναφερεται? 4) Προτιμας να εχεις την ιδια φωτεινοτητα σε ενα λευκο παραθυρο το οποιο το μεγαλωνεις και το μικραινεις η προτιμας οταν το μικραινεις να γινεται πιο φωτεινο και οσο το μεγαλωνεις να χανεις την φωτεινοτητα? 1. Με αλλά μοντέλα που έχουν το ίδιο panel πχ ASUS 2. Dell U2515H, 400nits IPS 3. Ναι 4. Το πρώτο αλλά με μεγαλύτερη φωτεινότητα
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 μμ (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, music_lover είπε 1. Με αλλά μοντέλα που έχουν το ίδιο panel πχ ASUS 2. Dell U2515H, 400nits IPS 3. Ναι 4. Το πρώτο αλλά με μεγαλύτερη φωτεινότητα H διαφορα λοιπον με τα υπολοιπα qd oled και τα woled σε 100% window αφου ειπαμε αυτο μας ενδιαφερει (να εχουμε σε ολα τα μεγεθη των παραθυρων την ιδια φωτεινοτητα) ειναι 20 nits max. Αν καποιος θελει αυτα τα 10-20 nits παραπανω παει σε κατι αλλο και οχι σε dell. Εσυ την φωτεινοτητα στο μονιτορ σου την εχεις 100% (380nits) ? Βεβαια αυτοαναιρεισαι γτ απο την μια μου λες δεν μιλας για full screen brigthness αλλα απο την αλλη προτιμας να εχεις το ιδιο brightness ανεξαρτητως μεγεθους παραθυρων. Αρα δεν εχεις καταλαβει και πως βγαινει το real scene του rtings Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:03 μμ από akoinonitos
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ 37 minutes ago, akoinonitos said: H διαφορα λοιπον με τα υπολοιπα qd oled και τα woled σε 100% window αφου ειπαμε αυτο μας ενδιαφερει (να εχουμε σε ολα τα μεγεθη των παραθυρων την ιδια φωτεινοτητα) ειναι 20 nits max. Αν καποιος θελει αυτα τα 10-20 nits παραπανω παει σε κατι αλλο και οχι σε dell. Εσυ την φωτεινοτητα στο μονιτορ σου την εχεις 100% (380nits) ? Βεβαια αυτοαναιρεισαι γτ απο την μια μου λες δεν μιλας για full screen brigthness αλλα απο την αλλη προτιμας να εχεις το ιδιο brightness ανεξαρτητως μεγεθους παραθυρων. Αρα δεν εχεις καταλαβει και πως βγαινει το real scene του rtings Φιλαράκι μου αγαπητό μη μου πειράζεις τον μουσικόφιλο γιατί εσύ ο psycho, o Arkin και οι περισσότεροι εδώ μέσα να δεις πως αυτοαναιρειστε. 😛
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 03:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:43 μμ 35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε H διαφορα λοιπον με τα υπολοιπα qd oled και τα woled σε 100% window αφου ειπαμε αυτο μας ενδιαφερει (να εχουμε σε ολα τα μεγεθη των παραθυρων την ιδια φωτεινοτητα) ειναι 20 nits max. Αν καποιος θελει αυτα τα 10-20 nits παραπανω παει σε κατι αλλο και οχι σε dell. Εσυ την φωτεινοτητα στο μονιτορ σου την εχεις 100% (380nits) ? Βεβαια αυτοαναιρεισαι γτ απο την μια μου λες δεν μιλας για full screen brigthness αλλα απο την αλλη προτιμας να εχεις το ιδιο brightness ανεξαρτητως μεγεθους παραθυρων. Αρα δεν εχεις καταλαβει και πως βγαινει το real scene του rtings Θα αστειεύεσαι μάλλον..δεν εξηγείται αλλιώς. Τουλάχιστον 100 με 200nits περισσότερη φωτεινότητα σε SDR έχει η pg27ucdm από την aw2725q Ίδιο panel, διαφορετικό σύστημα ψύξης
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:48 μμ (επεξεργασμένο) Γιατί κανένας (εδω μέσα) δεν εχει κατανοήσει τι είναι (οχι πως λετουργεί) το HDR αλλα δηλώνετε φανατικοί οπαδοί! 😛 o φίλαθλος του HDR, εχει ασχοληθεί και λίγο παραπάνω απο τα διαφημιστικά φυλλάδια των εταιρειών. εσεις νομιζετε οτι τα φωτεινότερα panel θα φωτίσουν ΟΛΗ την εικόνα... Για καλύτερη εμπειρία "HDR" βάλτε την φωτεινότητα στο τέρμα. Extra Tip: βάλτε σε native gamut το μονιτορ για να έχετε και καλό, ομορφο banding.. 😛 happy banding on HDR gaming! Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:03 μμ από prefuse
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:13 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Θα αστειεύεσαι μάλλον..δεν εξηγείται αλλιώς. Τουλάχιστον 100 με 200nits περισσότερη φωτεινότητα σε SDR έχει η pg27ucdm από την aw2725q Ίδιο panel, διαφορετικό σύστημα ψύξης Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις και δεν καθεσαι να διαβασεις στο rtings πως βγαζουν το real scene. https://www.rtings.com/monitor/tests/picture-quality/peak-brightness Eπισης δες σε συγκριση με το msi και διαβασε και απο κατω οτι στο creators mode δεν πεφτει η φωτεινοτητα στο real scene γτ εκει δεν μπαινει το Logo detection. Το logo detection "βλεπει" τους προβολεις σαν logo και ριχνει την φωτεινοτητα ,το ειχαμε αναφερει και παλαιοτερα. Το θεμα ειναι τι τον νοιaζει τον καθε ενα ,να εχει ενα στανταρ britghness για ολα τα apl η να εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα σε μικροτερα apl και πανω κατω την ιδια σε 100% . Aν καποιου δεν του κανουν τα 200-250nits παει σε ενα ips mini led σαν το xiaomi κλεινει το local diming βαζει τερμα φωτεινοτητα και μετα κλεινει και ραντεβου στον οφθαλμιατρο Παρε και το sdr brightness απο lg c4 42 1 ώρα πριν, prefuse είπε Γιατί κανένας (εδω μέσα) δεν εχει κατανοήσει τι είναι (οχι πως λετουργεί) το HDR αλλα δηλώνετε φανατικοί οπαδοί! 😛 o φίλαθλος του HDR, εχει ασχοληθεί και λίγο παραπάνω απο τα διαφημιστικά φυλλάδια των εταιρειών. εσεις νομιζετε οτι τα φωτεινότερα panel θα φωτίσουν ΟΛΗ την εικόνα... Για καλύτερη εμπειρία "HDR" βάλτε την φωτεινότητα στο τέρμα. Extra Tip: βάλτε σε native gamut το μονιτορ για να έχετε και καλό, ομορφο banding.. 😛 happy banding on HDR gaming! δεν μιλαμε για hdr , επισης τι να βαλουμε σε native gamut το μονιτορ για hdr? αυτα ειναι για τις τηλεορασεις σας μαλλον μαζι με το banding Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:15 μμ από akoinonitos
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:56 μμ 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις και δεν καθεσαι να διαβασεις στο rtings πως βγαζουν το real scene. https://www.rtings.com/monitor/tests/picture-quality/peak-brightness Eπισης δες σε συγκριση με το msi και διαβασε και απο κατω οτι στο creators mode δεν πεφτει η φωτεινοτητα στο real scene γτ εκει δεν μπαινει το Logo detection. Το logo detection "βλεπει" τους προβολεις σαν logo και ριχνει την φωτεινοτητα ,το ειχαμε αναφερει και παλαιοτερα. Το θεμα ειναι τι τον νοιaζει τον καθε ενα ,να εχει ενα στανταρ britghness για ολα τα apl η να εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα σε μικροτερα apl και πανω κατω την ιδια σε 100% . Aν καποιου δεν του κανουν τα 200-250nits παει σε ενα ips mini led σαν το xiaomi κλεινει το local diming βαζει τερμα φωτεινοτητα και μετα κλεινει και ραντεβου στον οφθαλμιατρο Παρε και το sdr brightness απο lg c4 42 δεν μιλαμε για hdr , επισης τι να βαλουμε σε native gamut το μονιτορ για hdr? αυτα ειναι για τις τηλεορασεις σας μαλλον μαζι με το banding Σου έκανα σύγκριση με το Asus και μου λες κοίτα την MSI και πιο κάτω την LG C4. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μάλλον. Τέλος πάντων. Όσον αφορά το real scene, εδώ γράφει αναλυτικά τι είναι: Δόξα το Θεό γράμματα ξέρω και η όραση μου είναι ακόμα καλή. Εδώ λοιπόν η Asus είναι 50% (!) φωτεινότερη από την Dell. Διαφωνούμε κάπου σε αυτό το σημείο; Τώρα γιατί μου επισημαίνεις το sustained 100% window δεν μπορώ να καταλάβω. Όσον αφορά το logo detection, μάντεψε, το διαθέτει και η Asus αλλά σου δίνει την δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις όποτε σου καπνίσει και "voila", μεγαλύτερη φωτεινότητα. Όσον αφορά το creators mode της Dell, απορώ που το αναφέρεις κιόλας αφού η αύξηση των..20(!)nits είναι τόσο αμελητέα που δεν αξίζει καν να το συζητήσουμε. Και επειδή αναφερες την Xiaomi για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με τα 200nits, αντιστρέφω το ερώτημα εσύ είσαι ικανοποιημένος με αυτά; Γιατί τότε πασχίζουν οι εταιρίες για μεγαλύτερη φωτεινότητα; Ας μείνουμε στα 200nits, μια χαρά φώς, μην κάψουμε και κάνα μάτι.
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, music_lover είπε Σου έκανα σύγκριση με το Asus και μου λες κοίτα την MSI και πιο κάτω την LG C4. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μάλλον. Τέλος πάντων. Όσον αφορά το real scene, εδώ γράφει αναλυτικά τι είναι: Δόξα το Θεό γράμματα ξέρω και η όραση μου είναι ακόμα καλή. Εδώ λοιπόν η Asus είναι 50% (!) φωτεινότερη από την Dell. Διαφωνούμε κάπου σε αυτό το σημείο; Τώρα γιατί μου επισημαίνεις το sustained 100% window δεν μπορώ να καταλάβω. Όσον αφορά το logo detection, μάντεψε, το διαθέτει και η Asus αλλά σου δίνει την δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις όποτε σου καπνίσει και "voila", μεγαλύτερη φωτεινότητα. Όσον αφορά το creators mode της Dell, απορώ που το αναφέρεις κιόλας αφού η αύξηση των..20(!)nits είναι τόσο αμελητέα που δεν αξίζει καν να το συζητήσουμε. Και επειδή αναφερες την Xiaomi για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με τα 200nits, αντιστρέφω το ερώτημα εσύ είσαι ικανοποιημένος με αυτά; Γιατί τότε πασχίζουν οι εταιρίες για μεγαλύτερη φωτεινότητα; Ας μείνουμε στα 200nits, μια χαρά φώς, μην κάψουμε και κάνα μάτι. εσυ δεν μου ειπες πιο πανω οτι σε νοιαζει η φωτεινοτητα σε 100% window? καταλαβαινεις τι μετραει το rting στο real scene ? ενα λευκο τετραγωνακι πανω αριστερα ,τον αριστερο λευκο προβολεα. Παρε την ιδια σκηνη και κανε ζουμ ωστε ο προβολεας να πιανει ολη την οθονη. Ξερεις ποσα nits θα γραψει? Εχεις καταλαβει τι ειναι το abl και ο αριθμος διπλα που εχει κατω κατω στο sdr? Σου εβαλα και msi και lg c4 γτ ειπες οτι μονο τα dell ειναι ετσι. Εγω το μονιτορ το δουλευω στο 30% φωτεινοτητας για desktop χρηση. Για gaming σε οτι δεν εχει hdr στο 80%.Δεν μου ειπες ομως εσυ το μονιτορ σου το δουλευεις στο 100% ? Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:15 μμ από akoinonitos
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 06:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:18 μμ 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εσυ δεν μου ειπες πιο πανω οτι σε νοιαζει η φωτεινοτητα σε 100% window? καταλαβαινεις τι μετραει το rting στο real scene ? ενα λευκο τετραγωνακι πανω αριστερα ,τον αριστερο λευκο προβολεα. Παρε την ιδια σκηνη και κανε ζουμ ωστε ο προβολεας να πιανει ολη την οθονη. Ξερεις ποσα nits θα γραψει? Εχεις καταλαβει τι ειναι το abl και ο αριθμος διπλα που εχει κατω κατω στο sdr? Σου εβαλα και msi και lg c4 γτ ειπες οτι μονο τα dell ειναι ετσι. Εγω το μονιτορ το δουλευω στο 30% φωτεινοτητας για desktop χρηση. Για gaming σε οτι δεν εχει hdr στο 80% Σώνει και καλά πρέπει να με ενδιαφέρει το 100% επειδή ταιριάζει με το αφήγημα σου; Όχι φυσικά. Με ενδιαφέρει το real scene γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία χρήσης της οθόνης, αυτές είναι οι συνθήκες που θα επικρατούν και όχι το 100% full white brightness. Τι στο καλό, θα βάλω λευκό wallpaper και θα κοιτάω την οθόνη; Κώνωπας είμαι που τον τραβάει το φως; 😆 Τέλος πάντων, η Dell υστερεί και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Όταν με το καλό έρθουν σύντομα τα νέα vesa display HDR 500 monitors θα φανεί και το ποσό καλό κάνει στις OLED οθόνες η αύξηση της φωτεινότητας, έστω και 100nits. 1
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 07:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:00 μμ (επεξεργασμένο) Μια εικόνα αποτελείται από τέσσερις βασικές περιοχές φωτεινότητας: Shadows – Σκοτεινές περιοχές Midtones – Μεσαίες τονικότητες Highlights – Φωτεινές περιοχές Specular Highlights – Πολύ έντονες, σχεδόν εκτυφλωτικές περιοχές (π.χ. αντανάκλαση του ήλιου σε μέταλλο ή νερό Ερώτημα A: SDR Αν έχουμε ένα μόνιτορ ρυθμισμένο στα 100 nits και το ανεβάσουμε στα 200 nits, με σήμα SDR: Πώς επηρεάζονται οι παραπάνω περιοχές της εικόνας (shadows, midtones, highlights, specular highlights); Ερώτημα B: HDR Αν συγκρίνουμε δύο μόνιτορ σε σήμα HDR: Το ένα έχει μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits Το άλλο έχει μέγιστη φωτεινότητα 4000 nits Τι διαφορά θα δούμε στις τέσσερις παραπάνω περιοχές της εικόνας (shadows, midtones, highlights, specular highlights) όταν προβάλλουμε την ίδια εικόνα HDR και στα δύο; Ποιες περιοχές επωφελούνται από την επιπλέον φωτεινότητα; Ερώτημα Γάμμα: HDR gaming Γιατί σε HDR gaming έχουμε raising blacks καθώς και banding όπου οι ντοντουρμάδες gamers το κάνουν να είναι πιο αισθητό, παρόλο που μπορεί να έχουν πληρώσει δίπλα και τριπλά χρήματα (υποθετικά καλύτερο μόνιτορ) από ότι για ένα απλό και ταπεινό μόνιτορ SDR; Πάω να απολαύσω ένα παγωτό ντοντουρμά και μετά ένα παραδοσιακό ποντιακό γλυκό γουρσουζλεμέ, μέχρι να απαντήσετε.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:08 μμ από prefuse
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:16 μμ 56 λεπτά πριν, music_lover είπε Σώνει και καλά πρέπει να με ενδιαφέρει το 100% επειδή ταιριάζει με το αφήγημα σου; Όχι φυσικά. Με ενδιαφέρει το real scene γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία χρήσης της οθόνης, αυτές είναι οι συνθήκες που θα επικρατούν και όχι το 100% full white brightness. Τι στο καλό, θα βάλω λευκό wallpaper και θα κοιτάω την οθόνη; Κώνωπας είμαι που τον τραβάει το φως; 😆 Τέλος πάντων, η Dell υστερεί και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Όταν με το καλό έρθουν σύντομα τα νέα vesa display HDR 500 monitors θα φανεί και το ποσό καλό κάνει στις OLED οθόνες η αύξηση της φωτεινότητας, έστω και 100nits. η εγω δεν ξερω να διαβαζω η εσυ δεν κατανοεις αυτα που λες. Τελος απο εμενα γτ χαλαμε το νημα. Καλη συνεχεια.
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Σε παρακαλώ μην υποτιμούμε την νοημοσύνη του συνομιλητή μας, γιατί σε συμπαθώ κιόλας, είσαι και γιατρός από ότι κατάλαβα στο επάγγελμα; Τέλος πάντων άσχετο. Είπα καθαρά ναι αλλά με μεγαλύτερη φωτεινότητα, τι δεν είναι κατανοητό από αυτό; Ότι μου αρκούν τα 200nits; Ναι θα ήθελα μεγαλύτερη full screen brightness. Όπως και μεγαλύτερη real scene. Δεν γίνονται και τα δύο; Οι νέες QD OLED έρχονται με full brightness 320nits. Μόλις τις βάλουν δίπλα δίπλα θα διαπιστώσουμε όλοι τι διαφορά κάνουν 100nits. Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να υποστηρίζουμε μια εταιρία (πχ Dell στην συγκεκριμένη περίπτωση) επειδή έτυχε να έχουμε αγοράσει ένα μοντέλο της όπως εσύ. Εγώ πχ που έχω κάνει ένα σωρό αγορές οθονών της LG αν χρειαστεί θα την κράξω, καταναλωτής είμαι, δεν είμαι οπαδός. 1
LIGHT1NG Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Κάτοχος από το XG27ACDNG 2 ημερών... Δεν έχω λόγια 😂τι ips τι va τι ΤΝ... άλλο πράγμα... 3
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:30 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, music_lover είπε Σε παρακαλώ μην υποτιμούμε την νοημοσύνη του συνομιλητή μας, γιατί σε συμπαθώ κιόλας, είσαι και γιατρός από ότι κατάλαβα στο επάγγελμα; Τέλος πάντων άσχετο. Είπα καθαρά ναι αλλά με μεγαλύτερη φωτεινότητα, τι δεν είναι κατανοητό από αυτό; Ότι μου αρκούν τα 200nits; Ναι θα ήθελα μεγαλύτερη full screen brightness. Όπως και μεγαλύτερη real scene. Δεν γίνονται και τα δύο; Οι νέες QD OLED έρχονται με full brightness 320nits. Μόλις τις βάλουν δίπλα δίπλα θα διαπιστώσουμε όλοι τι διαφορά κάνουν 100nits. Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να υποστηρίζουμε μια εταιρία (πχ Dell στην συγκεκριμένη περίπτωση) επειδή έτυχε να έχουμε αγοράσει ένα μοντέλο της όπως εσύ. Εγώ πχ που έχω κάνει ένα σωρό αγορές οθονών της LG αν χρειαστεί θα την κράξω, καταναλωτής είμαι, δεν είμαι οπαδός. Spoiler Δεν σε υποτιμω και δεν ειμαι γιατρος Ξεκινα απο τα βασικα για να καταλαβεις τι σου λεω τοση ωρα. OLED Auto Brightness Limiter (ABL) is a feature designed to protect OLED displays from potential damage and extend their lifespan by dynamically adjusting brightness based on the content being displayed. It works by monitoring the average picture level (APL), which is the average brightness of the image on the screen. When a large portion of the screen is bright (high APL), the ABL reduces the overall brightness to prevent overheating and potential burn-in. Conversely, when the APL is low (darker image), the display can allocate more power to the brighter areas, resulting in a brighter image. Here's a more detailed breakdown: How it Works: OLED displays consist of individual pixels that emit light. When displaying a bright image, especially a large, bright area, the display requires more power. ABL ensures that the display doesn't exceed its power limits by lowering the overall brightness when necessary. APL and Brightness: The ABL is triggered by the APL, which represents the average brightness of the image. A high APL (bright image) triggers the ABL to dim the screen, while a low APL (dark image) allows for brighter highlights. Benefits: ABL helps prevent potential issues like burn-in (where static images cause permanent damage) and ensures the display doesn't overheat, thus extending its lifespan. Potential Drawbacks: While ABL is beneficial, it can be noticeable and sometimes perceived as a negative aspect of OLED technology, especially in scenes with high APL or when transitioning between bright and dark scenes. Some users find the dimming effect distracting, particularly in gaming or movies. Αν διαβασεις το τελευταιο θα καταλαβεις γτ οι περισσοτεροι σε sdr δεν θελουν να εχουν μεγαλο abl (dell ,msi lg c4) . Η asus εχει παρει την αλλη οδο του εντυπωσιασμου ,ουτε λαθος ουτε σωστο απλα επιλογη της καθε εταιριας. Η ψυξη και τα αλλα ειναι φουμαρα ,αν ειχε κατι το παραπανω η ψυξη της θα ειχε μεγαλυτερη φωτεινοτητα και σε 100% window αλλα και σε hdr σε σχεση με τους αλλους. Ελπιζω να σε βοηθησα να το κατανοησεις καλυτερα ,αν οχι καλη καρδια δεν εγινε και τπτ Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:32 μμ από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα