Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Westbaum είπε

reddit pic
image.png.5d750da9e7f0b93912b32e153e8d2bac.png

αυτος στο review εχει 55αρα ,διαβαζω απο χρηστες οτι δεν εχει tandem ,εχει το mla οπως και η c5 και εχουν μετρησει και brightness που δειχνει οτι ειναι το ιδιο πανελ με την c5.

Περιμενε να βγει κανα review πριν το παρεις μην δωσεις τσαμπα λεφτα

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tandem panel σε 42 inch λέμε, αλλιώς δεν έχει νόημα το upgrade από C2. Δυστυχώς θα το δώσουν όταν θα ξεφύγουν τα 55/65 με νέα τεχνολογία.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Tandem panel σε 42 inch λέμε, αλλιώς δεν έχει νόημα το upgrade από C2. Δυστυχώς θα το δώσουν όταν θα ξεφύγουν τα 55/65 με νέα τεχνολογία.

Και παλι τα 42αρια δεν θα μπορουν να εχουν την φωτεινοτητα των μεγαλων και ας εχουν tandem λογω μεγεθους/ ψυξης. 

Θα δουμε στο 32αρι asus τι ψαρια πιανει  το tandem σε μικρα μεγεθη,το θετικο ειναι οτι επιασαν χρωματα qd oled.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, music_lover είπε

Ως συνήθως τα monitors πρέπει να παίζουν στην native ανάλυση τους επειδή όπως πολύ σωστά είπες δεν έχουν τον ανάλογο επεξεργαστή εικόνας. Αν έχεις σκοπό να παίξεις 1440p σε 4k οθόνη τότε πρέπει να πας σε TV. Αλλά γιατί εξαρχής δεν παίρνεις ένα 1440p monitor?

Υ.Γ. Το 48αρι G5 λένε στο Reddit πως είναι tandem αλλά με μειωμένη φωτεινότητα λόγω μικρότερου συστήματος ψύξης.

Εχω δει εκατοντάδες 4Κ ταινίες στην ultra wide οπως και 1080 Blu-ray οπου δεν υπάρχει 4Κ και είναι κρύσταλλο σε κάθε περίπτωση καμία θολούρα. Σε gaming προφανώς μόνο 3440x1440 . 

Δημοσ.
1 hour ago, Arkin said:

Εχω δει εκατοντάδες 4Κ ταινίες στην ultra wide οπως και 1080 Blu-ray οπου δεν υπάρχει 4Κ και είναι κρύσταλλο σε κάθε περίπτωση καμία θολούρα. Σε gaming προφανώς μόνο 3440x1440 . 

'Αλλο να κάνεις upscale από 4Κ native  σε 1080p,4 φορές κάτω κι άλλο ultrawide 1440p.H εικόνα που έχω σε 4Κ είναι φανταστική στη UR59C,αρκετά καλή σε 1440p και εμφανώς μουντή με υποτονικά χρώματα σε 1080p.Bλέπεται σε bluray αλλά yt,κάνα anime streaming dvd quality ψιλοχάλια.

Δε νομίζω να είναι το ίδιο χάλια σε 4Κ ΤV με τους high end επεξεργαστές με βάση όσα διαβάζω τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Westbaum said:

H εικόνα που έχω σε 4Κ είναι φανταστική στη UR59C,αρκετά καλή σε 1440p και εμφανώς μουντή με υποτονικά χρώματα σε 1080p.

Τι ακριβώς κάνουν οι high end επεξεργαστές εικόνας στα χρώματα σε 1440p και σε 1080 είναι μουντά;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Όταν είναι να δω καμία ταινία προτιμώ μια Sony με τον Cognitive Processor XR, μια LG με τον α9 Gen7 AI Processor 4K/8K, μια Samsung με τον Neural Quantum Processor 4K / 8K, μια Panasonic με τον HCX AI Processor, μια Philips με την P5 AI Perfect Picture Engine κτλ κτλ παρά μια Dell με κανέναν τυπικό upscaler "της σειράς" της Realtek, της MSstar ή της Novatek.

Δημοσ.
25 minutes ago, music_lover said:

Όταν είναι να δω καμία ταινία προτιμώ μια Sony με τον Cognitive Processor XR, μια LG με τον α9 Gen7 AI Processor 4K/8K, μια Samsung με τον Neural Quantum Processor 4K / 8K, μια Panasonic με τον HCX AI Processor, μια Philips με την P5 AI Perfect Picture Engine κτλ κτλ παρά μια Dell με κανέναν τυπικό upscaler "της σειράς" της Realtek, της MSstar ή της Novatek.

Τι ακριβώς κάνουν ολοι αυτοί οι high end επεξεργαστές εικόνας σε σήμα 4k ή βλέπεις 2Κ/1440p/720p και γιατί τους προτιμάς;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prefuse είπε

Τι ακριβώς κάνουν ολοι αυτοί οι high end επεξεργαστές εικόνας σε σήμα 4k ή βλέπεις 2Κ/1440p/720p και γιατί τους προτιμάς;

Ου ου ου πολλά και διάφορα, που να σου εξηγήσω τώρα..ρώτα μια AI 😜

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Westbaum είπε

Aπό Lord of Mysteries(shameless plug).Aς ανεβάσει ο Arkin απ΄το site και κάποιος με Oled TV σε 1080p και βλέπουμε🙂2025-07-22-215524.png
2025-07-22-215610.png
2025-07-22-220005.png
2025-07-22-220112.png

Να τραβήξω με το κινητό φώτο η screenshot? Ότι έχω δει σε καλό 1080 δείχνει πάρα πολύ καλό και ευκρινές καμία θολούρα. 

Δημοσ.
3 minutes ago, Arkin said:

Να τραβήξω με το κινητό φώτο η screenshot? Ότι έχω δει σε καλό 1080 δείχνει πάρα πολύ καλό και ευκρινές καμία θολούρα. 

print screen από keyboard.Το anime γμτ btw

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Westbaum είπε

print screen από keyboard.Το anime γμτ btw

Ελα μια φωτο απο το Invincible που βλεπω αυτες τις μερες και κατεβαζω και αυτο που ανεφερες. Ειναι απο αρχεια 1.4gb WEB-DL. Η 1η σεζον ηταν σε 10gb ανα αρχειο φαινονταν ακομα καλυτερα. Σκεψου τις εχω σε streching για να γεμιζει η οθονη ειναι 16:9 οποτε ειναι με μπαρες κανονικα αριστερα δεξια. 

Screenshot-1.png

Και μια απο vinland saga

Screenshot-2.png

Και απο το lord of mysteries δειχνει οντως εξαιρετικο το anime 

Screenshot-3.png
Screenshot-4.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...