Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Tambas91 είπε

Ναι προφανώς αναφέρομαι σε αυτή την κατηγορία… βέβαια και εγώ σε ένα κανονικό γραφείο έχω βάλει 48αρα που είναι λίγο overkill , 42 κουμπώνει άνετα σχεδόν παντού εκτός άμα σε περιορίζει το ύψος 

Οι τραγικά χαμηλές τιμές φωτεινότητας σε game mode των 42 inch OLED tvs τις καθιστούν μη επιλογή καν, κατά τη γνώμη μου. 

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Οι τραγικά χαμηλές τιμές φωτεινότητας σε game mode των 42 inch OLED tvs τις καθιστούν μη επιλογή καν, κατά τη γνώμη μου. 

Αν και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω 42, σε σχέση με ένα monitor 27αρι ας πούμε οι 42 θα σου φανούν πολλή πιο φωτεινές... είχε τεστάρει ένας γνωστός με κάποιες οθόνες και μια c3 42άρα νομίζω και μου έλεγε δεν υπάρχει σύγκριση

εγώ στη δικά μου πάντως παίζω με filmmaker mode

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode?

+1 για filmmaker mode

χαμηλότερο latency κοντά στα 6ms στο game mode ,σε διαφορετικό picture mode ανεβαίνει κοντά στα 30+ .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Αφού οι OLED έχουν ήδη χαμηλo latency σε σχέση με IPS panels τι παραπάνω προσφέρει το game mode?

+1 για filmmaker mode

καποιες περισσοτερα hz 

Δημοσ.

Βλέπει δεν βλέπει το θέμα είναι κατά πόσο τα χρειάζεται ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά αυτό είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 1:30 ΜΜ, Tambas91 είπε

Αν και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω 42, σε σχέση με ένα monitor 27αρι ας πούμε οι 42 θα σου φανούν πολλή πιο φωτεινές... είχε τεστάρει ένας γνωστός με κάποιες οθόνες και μια c3 42άρα νομίζω και μου έλεγε δεν υπάρχει σύγκριση

εγώ στη δικά μου πάντως παίζω με filmmaker mode

Έχει latency εκει, γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και το game mode. Σε κάποια παιχνιδια μπορει να ειναι ανεκτο σε πολλά όμως όχι.

20 ώρες πριν, akoinonitos είπε

καποιες περισσοτερα hz 

Δε μεσολαβει ο επεξεργαστής της τηλεόρασης στο game mode οπότε μειώνεται δραματικά το latency.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/9/2025 στις 2:26 ΠΜ, 7nisiotis είπε

Σε αρκετά από τα καταστήματα θα το δεις στην περιγραφή τους. 13 - 16.

519 euro στην Γερμανία, Ελλάδα λογικά γύρω στα 600? Κάπου εκεί..

Not Bad Its Okay GIF by First We Feast

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/9/2025 στις 6:24 ΠΜ, 7nisiotis είπε

expected to be available from October 16

εχει και hdr 1500 ξεβαμμενο mode βλεπω :P

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, akoinonitos said:

hdr 1500 ξεβαμμενο mode βλεπω :P

Τετοιος που είσαι και με τέτοιο μόνιτορ που έχεις, πως θέλεις να τα δεις; Ζωντανά και με σωστό κορεσμό; ακοινονητα θα τα δεις όλα. :P 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τετοιος που είσαι και με τέτοιο μόνιτορ που έχεις, πως θέλεις να τα δεις; Ζωντανά και με σωστό κορεσμό; ακοινονητα θα τα δεις όλα. :P 

tandem ξεβαφoled ,στο νορμαλ mode που πικαρει στα 600nits μια χαρα ειναι παντως ,αλλα για παραπανω οπως φαινεται δεν κανει 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, akoinonitos said:

tandem ξεβαφoled ,στο νορμαλ mode που πικαρει στα 600nits μια χαρα ειναι παντως ,αλλα για παραπανω οπως φαινεται δεν κανει 

Αδελφέ μου sRGB όλα τα μόνιτορ δείχνουν και πλέον τα περισσότερα P3. 

Το βαφ, ξεβαφ είναι ΜΟΝΟ* για αυτούς που κάνουν σουζες με πειραγμένο παπάκι, τους ακούς να έρχονται από πολύ μακριά...φοράνε ανάποδα το φλαι, έχουν λευκή χοντρή, τσίτα σηκωμένη κάλτσα να φαίνεται όλη από το κομμένο παντελόνι στυλ ψαρά (τώρα είναι στην "μόδα" ότι κορόιδευαν πριν 30-40 χρόνια) γιατι τα κανονικά ακουμπάνε πάτωμα και μυρίζουν ψαρίλα. Έξτρα bonus points αν βάζεις στα μαλλιά μπριγιαντινη, έχεις χαιτη και στήνεις το ποτήρι κατω στον κέντρο της πίστας στην ντισκοτέκ και χόρεβς γύρω του. Αν είσαι τέτοιος μάγκας, δεν φοβάσαι ούτε τα burn in ούτε τα βαφ ξεβαφ..

*Native που δεν πρέπει να το βάζει κανείς... Οι διαφορές που βλέπετε, είναι το λάθος calibration που έχουν .. και το πώς επιλέγει να κάνει tone mapping ο κάθε σάχλας κατασκευαστής γιατί δεν υπάρχει ένα στάνταρ και ο καθένας κάνει ότι νομίζει ότι θα εντυπωσιάσει την μάζα. 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αδελφέ μου sRGB όλα τα μόνιτορ δείχνουν και πλέον τα περισσότερα P3. 

Το βαφ, ξεβαφ είναι ΜΟΝΟ* για αυτούς που κάνουν σουζες με πειραγμένο παπάκι, τους ακούς να έρχονται από πολύ μακριά...φοράνε ανάποδα το φλαι, έχουν λευκή χοντρή, τσίτα σηκωμένη κάλτσα να φαίνεται όλη από το κομμένο παντελόνι στυλ ψαρά (τώρα είναι στην "μόδα" ότι κορόιδευαν πριν 30-40 χρόνια) γιατι τα κανονικά ακουμπάνε πάτωμα και μυρίζουν ψαρίλα. Έξτρα bonus points αν βάζεις στα μαλλιά μπριγιαντινη, έχεις χαιτη και στήνεις το ποτήρι κατω στον κέντρο της πίστας στην ντισκοτέκ και χόρεβς γύρω της. Αν είσαι τέτοιος μάγκας, δεν φοβάσαι ούτε τα burn in ούτε τα βαφ ξεβαφ..

*Native που δεν πρέπει να το βάζει κανείς... Οι διαφορές που βλέπετε, είναι το λάθος calibration που έχουν .. και το πώς επιλέγει να κάνει tone mapping ο κάθε σάχλας κατασκευαστής γιατί δεν υπάρχει ένα στάνταρ και ο καθένας κάνει ότι νομίζει ότι θα εντυπωσιάσει την μάζα. 

δες το review ρε και ασε τα κατεβατα :P

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...