Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 01:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:32 μμ (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Arkin said: Ελα μια φωτο απο το Invincible που βλεπω αυτες τις μερες και κατεβαζω και αυτο που ανεφερες. Ειναι απο αρχεια 1.4gb WEB-DL. Η 1η σεζον ηταν σε 10gb ανα αρχειο φαινονταν ακομα καλυτερα. Σκεψου τις εχω σε streching για να γεμιζει η οθονη ειναι 16:9 οποτε ειναι με μπαρες κανονικα αριστερα δεξια. Και μια απο vinland saga Ήδη μπορώ να δω πως το upscaling από 1440p σε 1080p είναι πιό καθαρό απ'ότι από 4Κ native του δικού μου και κάνουμε σύγκριση με 2 monitor.Το LOM είναι high budget και πιστεύω θα δούμε καλύτερες λεπτομέρειες στις δικές σου και πιο clean image.Upload τα time stamp που πόσταρα για να'χουμε 1 to 1 comparison. Εμφανώς πιο καθαρό το δικό σου.. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:33 μμ από Westbaum
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ 52 λεπτά πριν, Westbaum είπε Ήδη μπορώ να δω πως το upscaling από 1440p σε 1080p είναι πιό καθαρό απ'ότι από 4Κ native του δικού μου και κάνουμε σύγκριση με 2 monitor.Το LOM είναι high budget και πιστεύω θα δούμε καλύτερες λεπτομέρειες στις δικές σου και πιο clean image.Upload τα time stamp που πόσταρα για να'χουμε 1 to 1 comparison. Εμφανώς πιο καθαρό το δικό σου.. Απο πιο επεισοδιο ειναι τα screens που ανεβασες γιατι εγω κατεβασα το 4ο επεισοδιο. Γενικα ακομα και σε 720p που εχω πεσει πολυ σπανια που δεν υπαρχει σε καλυτερη ποιοτητα δεν εχω παραπονο απο την Dell. Το anime φαινεται τουμπανο τελειωνω Invincible και μολις τελειωσει η σεζον του LOM θα το πιασω. Τα αλλα screens δεν μπορω να τα βρω στο πρωτο επεισοδιο
Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ 8 minutes ago, Arkin said: Απο πιο επεισοδιο ειναι τα screens που ανεβασες γιατι εγω κατεβασα το 4ο επεισοδιο. Γενικα ακομα και σε 720p που εχω πεσει πολυ σπανια που δεν υπαρχει σε καλυτερη ποιοτητα δεν εχω παραπονο απο την Dell. Το anime φαινεται τουμπανο τελειωνω Invincible και μολις τελειωσει η σεζον του LOM θα το πιασω. Απ'το πρώτο επεισόδιο οι 2 πρώτες pic.Βγάλε αυτές μόνο
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 02:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:36 μμ 1 λεπτό πριν, Westbaum είπε Απ'το πρώτο επεισόδιο οι 2 πρώτες pic.Βγάλε αυτές μόνο Ετοιμες
Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 02:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:41 μμ 2 minutes ago, Arkin said: Ετοιμες Πιο saturated colors έχει η δικιά σου κοιτώντας δεύτερη pic,λεπτομέρεια πάνω κάτω ίδια φαίνονται.Πού είναι ο Psycho να ανεβάσει με την C2 του;Mε τα μπρατσάκια για μπάνιο πήγε;
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 02:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:45 μμ Μόλις τώρα, Westbaum είπε Πιο saturated colors έχει η δικιά σου κοιτώντας δεύτερη pic,λεπτομέρεια πάνω κάτω ίδια φαίνονται.Πού είναι ο Psycho να ανεβάσει με την C2 του;Mε τα μπρατσάκια για μπάνιο πήγε; Εχω λιγο ανεβασμενο το vibrance απο το nvidia panel για αυτο λογικα πιο εντονο χρωμα. Αν ειναι καλο το αρχειο ειτε 720 ειτε 1080 δειχνει παρα πολυ καλο και σκεψου ειναι σε 21:9 γινεται streching. Δεν χρειαζονται δηλαδη τα κολπα των τηλεορασεων και η επεξεργασια της εικονας που αναφερουν καποιοι για να φτιαξουν την εικονα τα monitors που δεν εχουν τετοια κολπα ειναι μια χαρα. Αντιστοιχα και το motion στο panning ειδικα οπου νιωθεις το stutter. Λυνεται και αυτο με το SVP και με το παραπανω για μια αρτια και ομαλη εικονα σε εντονο panning.
Westbaum Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:51 μμ Kάτσε να δούμε και μια oled tv πώς κάνει το upscaling,αλλά τα μονιτορς τα πάνε καλά,ίσως παίζει ρόλο και το ψηλό πιπι.
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 02:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:53 μμ Μόλις τώρα, Westbaum είπε Kάτσε να δούμε και μια oled tv πώς κάνει το upscaling,αλλά τα μονιτορς τα πάνε καλά,ίσως παίζει ρόλο και το ψηλό πιπι. Δεν εχω ιδεα αλλα κατι για pixels κτλ που αναφερθηκαν ουτε για αστειο. Pixels θα δεις αν ειναι τιποτα το αρχειο 300mb που εκει οκ τι να κανουν και αυτα. Οι τηλεορασεις εχουν το θετικο οτι εισαι σε αποσταση πχ θα εισαι στα 2-2.5 μετρα απο μια 55αρα οποτε και κακο να ειναι το σημα παλι θα φαινεται καλα. Και στο monitor 27/34 αν πας στο 1.5 μετρο και το 480p θα φαινεται κομπλε.
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 03:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:00 μμ 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν εχω ιδεα αλλα κατι για pixels κτλ που αναφερθηκαν ουτε για αστειο. Pixels θα δεις αν ειναι τιποτα το αρχειο 300mb που εκει οκ τι να κανουν και αυτα. Οι τηλεορασεις εχουν το θετικο οτι εισαι σε αποσταση πχ θα εισαι στα 2-2.5 μετρα απο μια 55αρα οποτε και κακο να ειναι το σημα παλι θα φαινεται καλα. Και στο monitor 27/34 αν πας στο 1.5 μετρο και το 480p θα φαινεται κομπλε. Πήγαινε σε ένα κατάστημα που υπάρχει στημένη μια LG 32gs95 και βάλτην να παίξει στο 1080p mode της και πες μου αν βλεπεις pixels ή όχι. Εγώ πήγα και την είδα ιδίοις όμμασι και αναφέρεται και στα reviews.
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:11 μμ 3 λεπτά πριν, music_lover είπε Πήγαινε σε ένα κατάστημα που υπάρχει στημένη μια LG 32gs95 και βάλτην να παίξει στο 1080p mode της και πες μου αν βλεπεις pixels ή όχι. Εγώ πήγα και την είδα ιδίοις όμμασι και αναφέρεται και στα reviews. Δεν ξερω για την LG εγω λεω αυτο που βλεπω στην 34αρα που εχω που ειναι 1440p. Ισως ηταν πολυ χαλια το 1080p που επαιζε η οθονη με πολυ χαμηλο bitrate δηλαδη. Υπαρχουν 1080p 2 ωρων που ειναι 1gb τραγικα yify πχ υπαρχουν και 1080p απο Bluray που ειναι 25 και 30gb με bitrate 30 και 40mb που αυτα δειχνουν κρυσταλλο. Τα πιο πανω screens ειναι απο 1080p 2gb των 8mb bitrate και με το οποιο σκεψου γεμιζω ολη την οθονη αν ηταν στην αναλογια που ειναι native θα ηταν ακομα καλυτερο. Εδω 1080p απο 2 ταινιες 16 και 19gb.
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 03:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:18 μμ Από screenshots δεν μπορούν να βρουν συμπεράσματα, νομίζω ότι χάνετε τον χρόνο σας. Για αυτό πάω και τα βλέπω από κοντά. Ενώ βρήκα ultrawide OLED στημένο εντούτοις επειδή δεν με ενδιαφέρει αυτό το μέγεθος δεν έκατσα να την επεξεργαστώ.
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 03:21 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:21 μμ Μόλις τώρα, music_lover είπε Από screenshots δεν μπορούν να βρουν συμπεράσματα, νομίζω ότι χάνετε τον χρόνο σας. Για αυτό πάω και τα βλέπω από κοντά. Ενώ βρήκα ultrawide OLED στημένο εντούτοις επειδή δεν με ενδιαφέρει αυτό το μέγεθος δεν έκατσα να την επεξεργαστώ. Το screenshot ειναι ακριβως οπως φαινεται και στην οθονη. Για αυτο ειπα screens η φωτο με κινητο. Pixels θα δω αν βαλω καποιο βιντεο youtube 360p εκει μονο σε κινητο θα ειναι οκ πιστευω. Η πηγη παιζει το Α και το Ω δεν χρειαζεται καμια επεξεργασια εικονας για να γινει το upscaling.
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, music_lover said: νομίζω ότι χάνετε τον χρόνο σας. Για αυτό πάω και τα βλέπω από κοντά. Τόσες φορές που έχεις αναφέρει ότι έχεις πάει και ότι αναζήτεις νέο μόνιτορ, θα μπορούσες να γράψεις όλους τους τόμους του "αναζητώντας τον χαμένο χρόνο" και μετά να το αποστηθίσεις για να το λες στις πλατείες των χωριών, ενώ ο akoinonitos θα αναζητάει τον χαμένο χρόνο με το support της dell, αντί να αναζητάει τον εξίσου χαμένο χρόνο, παίζοντας 😛 Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:28 μμ από prefuse 1
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:25 μμ Εμ εδώ είναι το θέμα, θα βάλεις 4k blu-ray disk να παίζει ή τίποτα αρχεία remux των +50gb; Γιατί αν βάλεις οτιδήποτε χαμηλότερο τότε "άστα βράστα" χωρίς επεξεργαστή εικόνας.
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:27 μμ Just now, music_lover said: Εμ εδώ είναι το θέμα, θα βάλεις 4k blu-ray disk να παίζει ή τίποτα αρχεία remux των +50gb; Γιατί αν βάλεις οτιδήποτε χαμηλότερο τότε "άστα βράστα" χωρίς επεξεργαστή εικόνας. Για ψαξτω λίγο γιατί κάτι μου λέει ότι κάπου κάνεις λάθος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα