Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, dimoskoutr said:

reference monitors ips για hollywood κλπ εκεί δεν λέτε βγάλε την τιμή από τη μέση, εκεί έχουν 30.000.

Τα reference monitor δεν μπαίνουν για να τα αγοράσετε ρε αδελφέ αλλά για το πώς είναι η σωστή εικόνα και αυτό που θέλουν να δείτε αυτοι που φτιάχνουν το περιεχόμενο που καταναλώνετε. αν δεν υπάρχει reference, τότε ας πάρει ο καθένας ότι του αρέσει στο μάτι ή ακόμα καλύτερα με το design ή το ζυγι, το πιο βαρύ είναι και το καλύτερο.

Είναι σαν να λέω είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στο πήδημα.. με άλμα 2 μέτρα. είμαι;

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Δημο εσυ σχολιασες αυτο που εγραψα ,δεν μιλαγαμε για τιμες ,μιλαγαμε για τεχνολογιες. Το burn in ειναι ενα θεμα ,παιρνεις εγγυηση 3 ετων? Ναι. Δεν ζηταει αλλη αναλυση.

Εξακολουθείς να μην σχολιάζεις αυτά που σε ρώτησα στην αρχή. Τι να την κάνω την τεχνολογία που λέει ότι μου δίνει κάτι όταν δεν το αντιλαμβάνομαι στην καθημερινότητα μου; Είχες περισσότερο καιρό δύο οθόνες δίπλα δίπλα από μένα. Στην καθημερινή σου χρήση πόσα από αυτά που λες αντιλήφθηκες; Χωρίς να ψάχνεις ψειρίζοντας. Τι σου έκανε περισσότερο μπαμ ρε παιδί από αυτά τα 9 στα 10 που είπες; 
Καλά αυτό με το ότι η xiaomi δεν σου υπόσχεται ότι το μόνιτορ δεν θα πεθάνει, για να υποβαθμίσεις την φάση με το burn in δεν παίρνει καν ανάλυση.🙃

4 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τα reference monitor δεν μπαίνουν για να τα αγοράσετε ρε αδελφέ αλλά για το πώς είναι η σωστή εικόνα και αυτό που θέλουν να δείτε αυτοι που φτιάχνουν το περιεχόμενο που καταναλώνετε. αν δεν υπάρχει reference, τότε ας πάρει ο καθένας ότι του αρέσει στο μάτι ή ακόμα καλύτερα με το design ή το ζυγι, το πιο βαρύ είναι και το καλύτερο.

Είναι σαν να λέω είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στο πήδημα.. με άλμα 2 μέτρα. είμαι;

Δεν κατάλαβες αδερφέ καν γιατί το είπα. Καλά κάνεις και λες για τα reference monitors, ips δεν είναι αυτά; Γιατί δεν είναι oled; Αφού oled τα σπάει όλα λέμε αφού…😂

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εξακολουθείς να μην σχολιάζεις αυτά που σε ρώτησα στην αρχή. Τι να την κάνω την τεχνολογία που λέει ότι μου δίνει κάτι όταν δεν το αντιλαμβάνομαι στην καθημερινότητα μου; Είχες περισσότερο καιρό δύο οθόνες δίπλα δίπλα από μένα. Στην καθημερινή σου χρήση πόσα από αυτά που λες αντιλήφθηκες; Χωρίς να ψάχνεις ψειρίζοντας. Τι σου έκανε περισσότερο μπαμ ρε παιδί από αυτά τα 9 στα 10 που είπες;

Ρε συ Δημο το mini led αν βγαλεις το local dimming  ενα ips ειναι ,πριν το oled  ips ειχα. Μια χαρα αντιλαμβανεσαι τις διαφορες.  Αν εσενα προσωπικα δεν σε ενδιαφερουν ειναι δικαιωμα σου και με γεια σου με χαρα σου.Δεν συζηταμε αυτο.

Οταν ομως συγκρινεις 2 panel και λες το Α ειναι καλυτερο απο το Β πως το κρινεις?Εγω το εβγαλα 90-10. Πες και εσυ την αποψη σου στα παραπανω που εγραψα που ειναι καλυτερο το ενα και που καλυτερο το αλλο. 

.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Confused 1
Δημοσ.

Σε λίγες μέρες θα βγει το Cronos, παίξτε το σε IPS να βλέπετε μπλε μαύρα και να λέτε τι εικονάρα βλέπετε..

Το ίδιο και τον Φλεβάρη με το Resident Evil Requiem..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ρε συ Δημο το mini led αν βγαλεις το local dimming  ενα ips ειναι ,πριν το oled  ips ειχα. Μια χαρα αντιλαμβανεσαι τις διαφορες.  Αν εσενα προσωπικα δεν σε ενδιαφερουν ειναι δικαιωμα σου και με γεια σου με χαρα σου.Δεν συζηταμε αυτο.

Οταν ομως συγκρινεις 2 panel και λες το Α ειναι καλυτερο απο το Β πως το κρινεις?Εγω το εβγαλα 90-10. Πες και εσυ την αποψη σου στα παραπανω που εγραψα που ειναι καλυτερο το ενα και που καλυτερο το αλλο. 

Ρε σύ με δουλεύεις ε; Τι να βγάλω το local dimming από το mini led αφού για αυτό το πήρα για να βλέπω και να παίζω το hdr περιεχόμενο μου. Ποιες βλέπεις δηλαδή; Σε ρώτησα βλέπεις τις καλύτερες γωνίες θέασης; Αλήθεια τώρα; Ρώτησα στραβά κάθεσαι; Ρώτησα το texture clarity που είναι για τα πανηγύρια δεν το βλέπεις δηλαδή; Εσένα προσωπικά δεν σε ενδιαφέρει και το κάνεις βαβά.

Σου είπα αναλυτικά σε τι τα είδα και τι μου άρεσε περισσότερο στο mini led. Ο λόγος που πήρα mini led είναι και αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Εντυπωσιάστηκα περισσότερο από τα highlights της mini led παρά από τα σκοτεινά της oled. Στο bg3 στην κλασική σκηνή που βλέπεις σε hdr η oled είναι σαν σβηστή ρε συ δίπλα σε mini led ακόμη και της xiaomi. Εκείνο δεν το είδες; Για αυτό σε ρώτησα τι ακριβώς αντιλήφθηκες.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Ρε σύ με δουλεύεις ε; Τι να βγάλω το local dimming από το mini led αφού για αυτό το πήρα για να βλέπω και να παίζω το hdr περιεχόμενο μου. Ποιες βλέπεις δηλαδή; Σε ρώτησα βλέπεις τις καλύτερες γωνίες θέασης; Αλήθεια τώρα; Ρώτησα στραβά κάθεσαι; Ρώτησα το texture clarity που είναι για τα πανηγύρια δεν το βλέπεις δηλαδή; Εσένα προσωπικά δεν σε ενδιαφέρει και το κάνεις βαβά.

Σου είπα αναλυτικά σε τι τα είδα και τι μου άρεσε περισσότερο στο mini led. Ο λόγος που πήρα mini led είναι και αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Εντυπωσιάστηκα περισσότερο από τα highlights της mini led παρά από τα σκοτεινά της oled. 

Ποιο oled monitor ειχες δοκιμασει?

Το text clarity ειναι για τα πανηγυρια εννοεις. Oχι ειδικα σε συγκριση με το xiaomi δεν ειναι. 

Αποφευγεις να απαντησεις  ομως στα συγκεκριμενα που σε ρωταω και μου λες γιατι πηρες το xiaomi. Δεν με ενδιαφερει να μου δικαιολογησεις την αγορα σου ρε συ.Καλα εκανες και πηρες αυτο που πηρες. 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ποιο oled monitor ειχες δοκιμασει?

Το text clarity ειναι για τα πανιγυρια εννοεις. Oχι ειδικα σε συγκριση με το xiaomi δεν ειναι. 

Αποφευγεις να απαντησεις  ομως στα συγκεκριμενα που σε ρωταω και μου λες γιατι πηρες το xiaomi.

Όχι για τα πανηγύρια εννοώ και ναι είναι και σε σχέση με το xiaomi. Ένα μεγάλο 40 και κάτι ίντσες όχι wide screen νομίζω της asus ή της acer; Κάποια στιγμή έβγαλαν ένα μόνιτορ μπορεί και με τηλεοπτικό δείκτη δεν ξέρω καν, από τα πρώτα πολύ μεγάλα. νομίζω ότι ακόμη και τώρα δεν έχουν πολλά τέτοια ε; Δεν θυμάμαι αλλά θα ρωτήσω το φίλο που πήγα την xiaomi και θα επανέλθω με το μοντέλο. Δύο ίσως και τριών ετών oled είναι.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Αστο ρε Δημο αλλα σου λεω αλλα καταλαβαινεις. Παμε παρακατω

Απάντησα κανονικότατα ρε σύ όλα αυτά που παρατήρησα δίπλα δίπλα.. Και στο hdr και στην φωτεινότητα και στο text clarity αλλά δεν με νοιάζει και η oled ήταν μεγαλύτερη σε μέγεθος. Μια χαρά καταλαβαίνω και μια χαρά καταλαβαίνεις και εσύ και αποφεύγεις ξεκάθαρα να απαντήσεις. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, dimoskoutr said:

Καλά αυτό με το ότι η xiaomi δεν σου υπόσχεται ότι το μόνιτορ δεν θα πεθάνει, για να υποβαθμίσεις την φάση με το burn in δεν παίρνει καν ανάλυση.🙃

Δεν κατάλαβες αδερφέ καν γιατί το είπα. Καλά κάνεις και λες για τα reference monitors, ips δεν είναι αυτά; Γιατί δεν είναι oled; Αφού oled τα σπάει όλα λέμε αφού…😂

ουτε καν παρακολουθείς τι γράφω και απαντάς στον αυτόματο. Τεσπα δεν έχω και άλλο χρόνο για χάσιμο με ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Κατά καιρούς έχουν βγει και βγαίνουν reference monitor από όλες τις τεχνολογίες και από διαφορετικές εταιρείες. To προηγούμενο Sony ήταν oled, το τωρινό είναι dual layer LCD και οι ομοιότητες με ένα κοινό ips είναι ότι ομοιότητα έχει και ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Και τα δύο έχουν μηχανή και σε πάνε στον προορισμό σου.

Επεξ/σία από prefuse
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

https://tftcentral.co.uk/news/gigabyte-mo27q28g-4th-gen-woled-release-date-and-pricing-confirmed

Gigabyte MO27Q28G 4th Gen WOLED Release Date and Pricing

The screen will be released worldwide on 30 September 2025 at a global retail price of $499 USD (before tariffs). That makes it extremely competitively priced for a brand new, 4th Gen Primary RGB Tandem WOLED panel.

Για να δούμε. Ανταγωνιστική τιμή, γιατί η αντίστοιχη Asus θα έρθει στα 699$.

Τα 499$ είναι πολύ καλά, επιτέλους κάτω από 500$ launch και το νέας γενιάς πάνελ.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, prefuse είπε

ουτε καν παρακολουθείς τι γράφω και απαντάς στον αυτόματο. Τεσπα δεν έχω και άλλο χρόνο για χάσιμο με ανούσιες αντιπαραθέσεις.

Κατά καιρούς έχουν βγει και βγαίνουν reference monitor από όλες τις τεχνολογίες και από διαφορετικές εταιρείες. To προηγούμενο Sony ήταν oled, το τωρινό είναι dual layer LCD και οι ομοιότητες με ένα κοινό ips είναι ότι ομοιότητα έχει και ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Και τα δύο έχουν μηχανή και σε πάνε στον προορισμό σου.

Εσύ πετάχτηκες στα ξεκάρφωτα, ούτε καν ασχολήθηκα εγώ με σένα. Μάλλον έχεις άπλετο χρόνο αν κρίνω από τα κατεβατά. 😁

11 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Για να δούμε. Ανταγωνιστική τιμή, γιατί η αντίστοιχη Asus θα έρθει στα 699$.

Τα 499$ είναι πολύ καλά, επιτέλους κάτω από 500$ launch και το νέας γενιάς πάνελ.

Μακάρι αλλά Ελλάδα μπορεί και 600+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, dimoskoutr said:

Εσύ πετάχτηκες στα ξεκάρφωτα, ούτε καν ασχολήθηκα εγώ με σένα. Μάλλον έχεις άπλετο χρόνο αν κρίνω από τα κατεβατά. 😁

Μακάρι αλλά Ελλάδα μπορεί και 600+

Τα κατέβατα τα γράφουν άλλοι για μένα.. και σου απάντησα γιατί εγω πρώτος ανέφερα τα reference monitor και γιατί τα συγκριτικά YouTube video που βλέπατε/βλέπετε ήταν και είναι, στην πλειοψηφία τους παραπληροφόρηση και στην καλύτερη ημιμάθεια.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τα κατέβατα τα γράφουν άλλοι για μένα.. και σου απάντησα γιατί εγω πρώτος ανέφερα τα reference monitor και γιατί τα συγκριτικά YouTube video που βλέπατε/βλέπετε ήταν και είναι, στην πλειοψηφία τους παραπληροφόρηση και στην καλύτερη ημιμάθεια.

Εγώ δεν ασχολήθηκα καν με τα YouTube videos, είπα την εμπειρία μου με δύο οθόνες δίπλα. Και τα reference monitors για άλλο λόγο τα ανέφερα. Οπότε μην σπαταλώ τον χρόνο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...