Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Ρε σύ με δουλεύεις ε; Τι να βγάλω το local dimming από το mini led αφού για αυτό το πήρα για να βλέπω και να παίζω το hdr περιεχόμενο μου. Ποιες βλέπεις δηλαδή; Σε ρώτησα βλέπεις τις καλύτερες γωνίες θέασης; Αλήθεια τώρα; Ρώτησα στραβά κάθεσαι; Ρώτησα το texture clarity που είναι για τα πανηγύρια δεν το βλέπεις δηλαδή; Εσένα προσωπικά δεν σε ενδιαφέρει και το κάνεις βαβά.

Σου είπα αναλυτικά σε τι τα είδα και τι μου άρεσε περισσότερο στο mini led. Ο λόγος που πήρα mini led είναι και αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Εντυπωσιάστηκα περισσότερο από τα highlights της mini led παρά από τα σκοτεινά της oled. Στο bg3 στην κλασική σκηνή που βλέπεις σε hdr η oled είναι σαν σβηστή ρε συ δίπλα σε mini led ακόμη και της xiaomi. Εκείνο δεν το είδες; Για αυτό σε ρώτησα τι ακριβώς αντιλήφθηκες.

Δεν κατάλαβα ακριβώς την αντιπαράθεση σας. Δεν χρειάζεται βασικά, απλώς ο καθένας επιλέγει αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο όπως έκανες και εσύ( φωτεινότητα). Εγώ πχ. ήμουν έτοιμος να πάρω την Xiaomi G27i αλλά προτίμησα OLED panel επειδή δεν μ' αρέσει η υπερβολική υψηλή φωτεινότητα! Θα ήταν ένα πλεονέκτημα που δεν το χρειάζομαι.     

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να φτιάξουν άμεσα είναι το VRR flickering στις OLED, στις dark-grey σκηνές γίνεται χαμός από flickering..Δηλαδή εκεί που έχει πλεονέκτημα η OLED, τρώει φάπα απ' το flickering..

WTB RGB Tandem 42 με VRR flicker fix.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αυτά εδώ θέλουν πέτσινο + OLED..Τα υπόλοιπα είναι ανούσια μπλα μπλα..

Δε διαβάζεις τον προφέσορα και με στεναχωρείς!!! πάρε ραντεον και ips να ευχαριστηθείς gaming, αυτά έχει το παιδί αυτά είναι τα καλύτερα αφού στα εξηγεί :P 

Δημοσ.

Εννοείται είναι … όπως είναι μοτοσυκλετιστές και ένας που οδηγάει glx και ένας με hayabusa… τώρα όμως άμα αυτός που οδηγάει glx ισχυρίζεται ότι έχει καλύτερη μηχανή γιατί πάει ποιο γρήγορα ανάμεσα απ τα αμάξια γελάν και τα τσιμέντα 

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Πως φαινεται οτι ενα review ειναι εντελως λαθος ,το κακο ειναι που τα δημοσιευουν

Έλα μάγκα το σωστό εδώ IMG_4508.jpeg.6c16a3b9acda91c847097ed21d8356ed.jpeg

• Haha 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εσυ δλδ βλεποντας αυτο τι λες για την panasonic ?

Ότι γονατίζει μπροστά στην καλύτερη οθόνη τις αγοράς :P… πολύ σωστό διάγραμμα 

• Haha 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Εννοείται είναι … όπως είναι μοτοσυκλετιστές και ένας που οδηγάει glx και ένας με hayabusa… τώρα όμως άμα αυτός που οδηγάει glx ισχυρίζεται ότι έχει καλύτερη μηχανή γιατί πάει ποιο γρήγορα ανάμεσα απ τα αμάξια γελάν και τα τσιμέντα 

Την ισοπέδωση πρέπει να την έχεις στο τσεπάκι. Η μεγάλη πλάκα είναι με αυτόν που δεν οδηγάει hayabusa και σπάει τα μούτρα του γιατί νομίζει ότι οδηγάει. 😂 Πάντως αφού είναι gamer και ένας με amd υπάρχει πρόοδος. Εσύ ας πούμε θα πήγαινες σε 5070 αντί για 9070xt (με 60 έξτρα)…😂 ομιχλώδες τοπίο…

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Την ισοπέδωση πρέπει να την έχεις στο τσεπάκι. Η μεγάλη πλάκα είναι με αυτόν που δεν οδηγάει hayabusa και σπάει τα μούτρα του γιατί νομίζει ότι οδηγάει. 😂 Πάντως αφού είναι gamer και ένας με amd υπάρχει πρόοδος. Εσύ ας πούμε θα πήγαινες σε 5070 αντί για 9070xt (με 60 έξτρα)…😂 ομιχλώδες τοπίο…

Έχεις μπερδέψει τα πράγματα δεν έλεγα εγώ ποτέ για κανέναν ότι δεν είναι gamer… άλλος ήταν αυτός και δύσκολα θα τον βρεις εδώ μέσα γιατί έχει φάει μπαν

7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εσύ ας πούμε θα πήγαινες σε 5070 αντί για 9070xt

Δε σε είδα να αναρωτιέσαι για το ίδιο πράγμα όταν με λίγα παραπάνω μπορούσε κάποιος να πάρει την πολύ καλύτερη 5070ti 😉

• Haha 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Με την καμία δεν ισχύει αυτό, ίσα ίσα που η Panasonic έχει φτιάξει δικό της σύστημα ψύξης και βγάζει παραπάνω φως. Βέβαια έχει μεγαλύτερο πάχος στην πλάτη.

Δημοσ.
2 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Με την καμία δεν ισχύει αυτό, ίσα ίσα που η Panasonic έχει φτιάξει δικό της σύστημα ψύξης και βγάζει παραπάνω φως. Βέβαια έχει μεγαλύτερο πάχος στην πλάτη.

Το εξηγεί παρακάτω
image.png.d8d7aa61417a9361f61a21aade83671b.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Έχεις μπερδέψει τα πράγματα δεν έλεγα εγώ ποτέ για κανέναν ότι δεν είναι gamer… άλλος ήταν αυτός και δύσκολα θα τον βρεις εδώ μέσα γιατί έχει φάει μπαν

Δε σε είδα να αναρωτιέσαι για το ίδιο πράγμα όταν με λίγα παραπάνω μπορούσε κάποιος να πάρει την πολύ καλύτερη 5070ti 😉

Από εκεί που ήμουν υποχρεωμένος να πάρω την κάρτα, την εποχή που αναγκαστικά πήρα γιατί έμεινα χωρίς κάρτα (4070 μας άφησε), έπρεπε να δώσω πάνω από 150 έξτρα για την 5070ti οπότε δεν είχα να αναρωτηθώ κάτι λαμβάνοντας υπόψην και τι παιχνίδια παίζω. Το πολύ καλύτερη είναι από τις γνωστές «κραυγές» σου προσπαθώντας να πείσεις ότι είσαι ο Πάπας. Ο δεύτερος Πάπας έφαγε μπαν αλλά μάλλον άφησε άξιο αντικαταστάτη…😂 Ευλόγησον…

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...