kostiger Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου After running an OLED monitor for 533 days, seven hours, and 22 minutes straight, MSI claims the effects of burn-in on its displays are 'basically none' | PC Gamer https://share.google/lu1zILUeKluHUb1eJ 5
music_lover Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 3 ώρες πριν, prefuse είπε Ε αν είσαι οπαδός LG , Nvidia whatever, θα φωνάζεις ότι πει το αφεντικό/βιαστής σου ή ο περίγυρος σου, για να νιώθεις ότι ανοίκεις σε μια ομάδα. το άλλο θέλει θάρρος και συνεχή έγκυρη ενημέρωση και ενασχόληση. Γιατί όπως είπε και ο μουσικόφιλος άστοχα βέβαια στο παραπάνω quote, η τεχνολογία τρέχει. Το ότι ήταν κάποτε και οι συνθήκες δεν ήταν μαζί τους ή ότι βγήκε κάτι καλύτερο δεν σημαίνει ότι δεν ήταν αυτοί που οδηγούσαν τις εξελίξεις στον τομέα τους εκείνη την εποχή. Ένας λόγος που οι πρωτοποριακές pionner kuro εξαφανιστηκαν, ήταν η ενεργειακή ετικέτα και η Ευρώπη έχει συγκεκριμένα πρότυπα. Η Panasonic ακόμα ηγείται σε color accuracy και σινεφίλ κοινό, ενώ ήταν reference client monitor στο Hollywood για δεκαετίες αλλα οικονομικοί λόγοι την έκαναν να αποσυρθεί από την Αμερική ενώ από το 2025 επανήλθε. τώρα με τις ταριφες ίσως αποσυρθεί πάλι... Δηλ είναι σαν να λες ότι η Samy που είναι η νούμερο ένα σε πωλήσεις παγκοσμίως, είναι η προτιμότερη και καλύτερη εταιρεία.. γιατί συγκριτικά μπροστά της, η LG είναι μια κλανιά.. Πάρε εσύ LG, θα σε εξυπηρετήσουν πολύ καλά στο support, κρατά και το νούμερο κατά την αγορά, θα στα λένε όμορφα και ωραία. 😛 Καταρχήν Panasonic δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Δεύτερον μπορείς να πάρεις ήδη από τώρα μια G5 65αρα στα 2200€. Τρίτον δεν τρέχει και τίποτα αν δεν έχεις πάντα το καλύτερο. Αν ήταν έτσι όλοι θα οδηγούσαμε super cars.
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, music_lover said: . Τρίτον δεν τρέχει και τίποτα αν δεν έχεις πάντα το καλύτερο. Αν ήταν έτσι όλοι θα οδηγούσαμε super cars. Τα σκέφτεσαι ο ίδιος αυτά που γράφεις ή το αναθέτεις σε γραφείο δημοσίας λήψης ναρκωτικών και αρραβώνων; Τι σχέση έχει η βέλτιστη επιλογή μιας τηλεόρασης, που το κόστος της είναι παρόμοιο και μπορεί να την αγοράσει κάποιος χωρίς να είναι ιδιαίτερα πλούσιος, με τα super cars ρε; Από παιχνίδια ποια ληγμένα παίζεις; Ενημέρωσε μήπως σε βρω και κάνουμε LAN party.. πούμε και τους άλλους... 🥳 🎉 Για Genital Jousting ή Boong-Ga Boong-Ga μας κόβω ή προτιμάς Shower With Your Dad? Spoiler Most Weird: Yume Nikki, Hatoful Boyfriend, Shower With Your Dad. Most Perverse: Hatred, Agony, Lula 3D. Weird + Perverse Blend: Genital Jousting, Boong-Ga Boong-Ga, HuniePop. 3 hours ago, music_lover said: Καταρχήν Panasonic δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Δεύτερον μπορείς να πάρεις ήδη από τώρα μια G5 Τα καλά έτσι είναι. Λίγα και καλά. Αλλιώς πάνε MacDonald, KFC και LG.. Samy, Dell και το κακο συναπάντημα.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από prefuse
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Καλά η G5 δεν είναι άσχημη, αν δεν βρίσκεις Panasonic άνετα πας σε αυτή. Απλά το απόλυτο λόγω custom heatsink το έχει η Z95B. Να βγάλουν κάτι τέτοιο σε 42 ίντσες θέλουμε. 2
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Psycho_Warhead said: Καλά η G5 δεν είναι άσχημη, αν δεν βρίσκεις Panasonic άνετα πας σε αυτή. Απλά το απόλυτο λόγω custom heatsink το έχει η Z95B. Να βγάλουν κάτι τέτοιο σε 42 ίντσες θέλουμε. Δεν πρόκειται να βγει custom heatsink σε 42. Αν ήταν θα το έκαναν ήδη. Θέλουν να το έχουν για τις μεγαλύτερες ή δεν βρίσκουν λόγο να το έχουν οι μικρές. Συχνά γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τη φωτεινότητα των gaming monitors, ιδιαίτερα για το HDR. Πολλοί χρήστες επιμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα nits, θεωρώντας ότι έτσι θα έχουν την καλύτερη εμπειρία. Όμως, η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη. Κατ’ αρχάς, μόνο λίγοι τίτλοι αξιοποιούν πραγματικά το HDR με δυναμικό εύρος φωτεινότητας που κάνει τη διαφορά. Οι περισσότερες παραγωγές είτε έχουν περιορισμένη εφαρμογή HDR είτε βασίζονται σε tone mapping που φέρνει το αποτέλεσμα κοντά στο SDR με ελαφρές διαφοροποιήσεις. Άρα, τα 2-3 “βιτρινάτα” παιχνίδια με εντυπωσιακές φωτεινές σκηνές δεν αρκούν για να δικαιολογούν την «μανία» με τα 1.000+ nits σε κάθε περίπτωση. Επιπλέον, η ανάγκη για πολύ υψηλή φωτεινότητα σχετίζεται κυρίως με το περιβάλλον: σε ένα ηλιόλουστο δωμάτιο, η φωτεινότητα βοηθάει να παραμείνει η εικόνα ευανάγνωστη. Σε σκοτεινότερο χώρο όμως, η υπερβολική ένταση συχνά κουράζει και αλλοιώνει τη χρωματική ισορροπία. Τέλος, πρέπει να θυμόμαστε ότι τα περισσότερα παιχνίδια σχεδιάζονται με βάση τον μέσο όρο χρήστη και οθόνης. Οι developers συχνά προτείνουν μια “default” ρύθμιση φωτεινότητας που είναι αυτή στην οποία έχουν δοκιμάσει και βελτιστοποιήσει το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι οι ακραίες ρυθμίσεις, όσο εντυπωσιακές κι αν φαίνονται, δεν εγγυώνται την καλύτερη εμπειρία. Η υψηλή φωτεινότητα σε gaming monitors έχει αξία, αλλά περισσότερο ως ειδική περίπτωση παρά ως απόλυτο κριτήριο. Για τους περισσότερους τίτλους, το κλειδί βρίσκεται στην σωστή καλιμπραρισμένη ισορροπία SDR/HDR και όχι σε μια εμμονή με τα νούμερα. Τα βιτρινατα games. Εγκεκριμένα κυρίως από δημοσιευμένες αναφορές - Ori and the Will of the Wisps - Horizon Forbidden West - Cyberpunk 2077 - Dead Space (remake) - Alan Wake 2 - Resident Evil Village - Ratchet & Clank: Rift Apart - The Last of Us Part II - Red Dead Redemption 2 - Shadow of the Tomb Raider - Sea of Thieves - Assassin’s Creed Odyssey - Forza Horizon 5 - Gears 5 - Final Fantasy XVI Από κοινοτικές εμπειρίες - Doom Eternal - Horizon Zero Dawn - Mass Effect Andromeda - Hellblade: Senua’s Sacrifice - Tetris Effect - Demon’s Souls - Jedi Fallen Order - Control - Diablo 4 - Guardians of the Galaxy Επεξ/σία 27 Αυγούστου από prefuse 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Ας μην έχει custom heatsink για 2000+ nits, ας είναι στα 1300-1500 για τα highlights και θα 'ναι τζετ.
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Τα 1000 δεν σου φτάνουν; Στην μικρή βέβαια θα φτάσουν γύρω στα 400.. κρατάνε και οι ανάδοχες εταιρείες και adi special intelligence... Υπαρχει με 1000 nits αλλά κοστίζει κοντά στα 2k. σε καμία 5ετια ίσως βγάλουν κάτω από το χιλιάρικο ανάλογα τον ανταγωνισμό.
thanosAIAS Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, prefuse είπε Τα 1000 δεν σου φτάνουν; Στην μικρή βέβαια θα φτάσουν γύρω στα 400.. κρατάνε και οι ανάδοχες εταιρείες και adi special intelligence... Υπαρχει με 1000 nits αλλά κοστίζει κοντά στα 2k. σε καμία 5ετια ίσως βγάλουν κάτω από το χιλιάρικο ανάλογα τον ανταγωνισμό. Σε λίγο θα μας χρεώνουν τις τηλεοράσεις με το nitts....πάρε πάρε, 1000 nits ένα χιλιάρικο! 1
kostiger Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 18 ώρες πριν, prefuse είπε Γαμωτο δεν υπάρχει για κονσόλα αυτό και δεν θέλω να "μολύνω" το PC με games. ελπίζω να το ευχαριστήθηκες! Τα τετραγωνάκια στα texture's τα βλέπουν μόνο οι PC gamer's, αν κάτσεις καναπέ δεν βλέπεις τίποτα από δαυτα. Απλά απολαμβάνεις εικόνα και ήχο, που είναι και παραπάνω σημαντικός για το immersion. άσε που ο πετσινος σας έχει γράψει στα αρχ1δ1@ του και βαράει στο ψαχνό και θέλει 2k+ μόνο για κάρτα γραφικών και άλλα 2-3k για το υπόλοιπο PC/οθόνη. και η πλάκα είναι ότι όσο αγοράζεται Nvidia, τόσο feel the pain θα είναι η φάση. Υπάρχει μια περίεργη έλξη του βιαζμένου, από τον βιαστή και ο πετσινος το λέει και το όνομα, ότι είναι kinky. Νταξ πλάκα κάνω μην αρχίσουμε τα vs. Αλλά η αλήθεια να λέγεται Το Mafia Old Country κυκλοφορησε κανονικα για κονσολες.. 1
Tambas91 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 ώρες πριν, prefuse είπε Τα καλά έτσι είναι. Λίγα και καλά. Αλλιώς πάνε MacDonald, KFC και LG.. Samy, Dell και το κακο συναπάντημα.. Από τη μια πριν μιλάς και γράφεις για οπαδούς, και από την άλλη ακούγεσαι ακριβώς σαν αυτούς… λογικά η g5 είναι kfc και η z95b εστιατόριο μισελεν… έγινε 4
music_lover Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 ώρες πριν, prefuse είπε Τα σκέφτεσαι ο ίδιος αυτά που γράφεις ή το αναθέτεις σε γραφείο δημοσίας λήψης ναρκωτικών και αρραβώνων; Τι σχέση έχει η βέλτιστη επιλογή μιας τηλεόρασης, που το κόστος της είναι παρόμοιο και μπορεί να την αγοράσει κάποιος χωρίς να είναι ιδιαίτερα πλούσιος, με τα super cars ρε; Από παιχνίδια ποια ληγμένα παίζεις; Ενημέρωσε μήπως σε βρω και κάνουμε LAN party.. πούμε και τους άλλους... 🥳 🎉 Για Genital Jousting ή Boong-Ga Boong-Ga μας κόβω ή προτιμάς Shower With Your Dad? Απόκρυψη περιεχομένων Most Weird: Yume Nikki, Hatoful Boyfriend, Shower With Your Dad. Most Perverse: Hatred, Agony, Lula 3D. Weird + Perverse Blend: Genital Jousting, Boong-Ga Boong-Ga, HuniePop. Τα καλά έτσι είναι. Λίγα και καλά. Αλλιώς πάνε MacDonald, KFC και LG.. Samy, Dell και το κακο συναπάντημα.. Τι δεν κατάλαβες από την πρόταση: Panasonic δεν υπάρχει ούτε για δείγμα καρντάσι μου; Και αφού δεν υπάρχει από που συμπέρανες πως έχουν παραπλήσια τιμή; Θέλω και εγώ από αυτό που πίνεις αδελφέ. 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Από τη μια πριν μιλάς και γράφεις για οπαδούς, και από την άλλη ακούγεσαι ακριβώς σαν αυτούς… λογικά η g5 είναι kfc και η z95b εστιατόριο μισελεν… έγινε Θα είχε κάποτε καμία plasma και τον πιάνουν δάκρυα νοσταλγίας 😜 1
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, Tambas91 said: Από τη μια πριν μιλάς και γράφεις για οπαδούς, και από την άλλη ακούγεσαι ακριβώς σαν αυτούς… λογικά η g5 είναι kfc και η z95b εστιατόριο μισελεν… έγινε Οταν κάποιος παίρνει πολύ σοβαρά τον οπαδισμο του, λογικό είναι να τα βλέπει όλα απόλυτα και να μην καταλαβαίνει πότε κάποιος γράφει κάτι για πλάκα ή με κάποια δόση υπερβολής Και LG έχω και pany έχω και dell εχω αλλά όταν είναι κάποιος οπαδός, λες να θέλει να του υποτιμάς την ομάδα του και αυτό που αγόρασε και βάπτισε απόλυτο; Σε κάποια ομάδα δεν πρέπει να ανοίκει και αυτός ο έρμος; είδες πως έπεσες στην παγίδα; Καλημέρα φίλε tambas! 23 minutes ago, music_lover said: Τι δεν κατάλαβες από την πρόταση: Panasonic δεν υπάρχει ούτε για δείγμα καρντάσι μου; Και αφού δεν υπάρχει από που συμπέρανες πως έχουν παραπλήσια τιμή; Θέλω και εγώ από αυτό που πίνεις αδελφέ. Θα είχε κάποτε καμία plasma και τον πιάνουν δάκρυα νοσταλγίας 😜 Ακόμα τις έχω αδελφέ και παίζουν υπέροχα. Έλα να σε κεράσω και να δεις τι έχανες τόσα χρόνια που έπαιρνες δευτερατζες LCD. Υπομονή το καλό το πράγμα αργεί και λογικά θα είναι λίγο πιο ακριβή από την τριτο-τεταρτη G5. Λογικό γιατί παίρνεις και αρκετά καλό ήχο. Γιατί ρε παναθεμα σε, άμα βρείς οποιαδήποτε από τις 2, θα την πάρεις; Αφού πας στα μαγαζιά για το air conditioner και το νερό...εδω καλά καλά ακόμα δεν αποφάσισες για το σεμεδακι. 😛 Με αγάπη ο μπαγιάτης και κωλόπαιδο φίλος σου! Επεξ/σία 27 Αυγούστου από prefuse
Tambas91 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, prefuse είπε Οταν κάποιος παίρνει πολύ σοβαρά τον οπαδισμο του, λογικό είναι να τα βλέπει όλα απόλυτα και να μην καταλαβαίνει πότε κάποιος γράφει κάτι για πλάκα ή με κάποια δόση υπερβολής Και LG έχω και pany έχω και dell εχω αλλά όταν είναι κάποιος οπαδός, λες να θέλει να του υποτιμάς την ομάδα του και αυτό που αγόρασε και βάπτισε απόλυτο; Σε κάποια ομάδα δεν πρέπει να ανοίκει και αυτός ο έρμος; είδες πως έπεσες στην παγίδα; Καλημέρα φίλε tambas! Έτσι ακριβώς είναι με παγίδευσες ρε σατανά Οταν τα γράφουν οι άλλοι δεν είναι για χαβαλέ και να πέφτεις εσυ στη παγίδα, όταν τα γράφεις εσύ είναι για πλάκα … ηδη έχω στείλει μήνυμα στον psycho να του ζητήσω τα ρέστα γιατί είπε την Panasonic καλύτερη… καλημέρα τα φιλιά μου αδερφέ prefuse 2 1
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, Tambas91 said: Έτσι ακριβώς είναι με παγίδευσες ρε σατανά Οταν τα γράφουν οι άλλοι δεν είναι για χαβαλέ και να πέφτεις εσυ στη παγίδα, όταν τα γράφεις εσύ είναι για πλάκα … ηδη έχω στείλει μήνυμα στον psycho να του ζητήσω τα ρέστα γιατί είπε την Panasonic καλύτερη… καλημέρα τα φιλιά μου αδερφέ prefuse Εγώ σε ποια ομάδα είμαι οπαδός και δεν το ξέρω; Γιατί όταν έγραφα για τις LG που έχεις και εσύ, συμφωνούσες και ησουν μια χαρά, τώρα που γράφω για Panasonic άρχισες να διαφωνείς. Τι να κάνουμε που κάθε χρονιά μπορεί να είναι και άλλη μάρκα που είναι η προτιμότερη "καλύτερη" επιλογή.. Κάτι παραπάνω ξέρει από σένα ο φίλος psycho να τον εμπιστεύεσαι που και που. Δες review από αξιόπιστες πηγές δεν είναι κρυφό μυστικό, έχω ανεβάσει ήδη αρκετά σε προηγούμενα ποστ. Λες να τα γράφω όλα αυτά γιατί αυτό το μήνα θα έχουμε ανάδρομο Ερμή στην Αφροδίτη; Επεξ/σία 27 Αυγούστου από prefuse
music_lover Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, prefuse είπε Οταν κάποιος παίρνει πολύ σοβαρά τον οπαδισμο του, λογικό είναι να τα βλέπει όλα απόλυτα και να μην καταλαβαίνει πότε κάποιος γράφει κάτι για πλάκα ή με κάποια δόση υπερβολής Και LG έχω και pany έχω και dell εχω αλλά όταν είναι κάποιος οπαδός, λες να θέλει να του υποτιμάς την ομάδα του και αυτό που αγόρασε και βάπτισε απόλυτο; Σε κάποια ομάδα δεν πρέπει να ανοίκει και αυτός ο έρμος; είδες πως έπεσες στην παγίδα; Καλημέρα φίλε tambas! Ακόμα τις έχω αδελφέ και παίζουν υπέροχα. Έλα να σε κεράσω και να δεις τι έχανες τόσα χρόνια που έπαιρνες δευτερατζες LCD. Υπομονή το καλό το πράγμα αργεί και λογικά θα είναι λίγο πιο ακριβή από την τριτο-τεταρτη G5. Λογικό γιατί παίρνεις και αρκετά καλό ήχο. Γιατί ρε παναθεμα σε, άμα βρείς οποιαδήποτε από τις 2, θα την πάρεις; Αφού πας στα μαγαζιά για το air conditioner και το νερό...εδω καλά καλά ακόμα δεν αποφάσισες για το σεμεδακι. 😛 Με αγάπη ο μπαγιάτης και κωλόπαιδο φίλος σου! Ήμουν απόλυτα σίγουρος πως έχεις, μπάμ κάνεις, χωρίο που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα