kostiger Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, prefuse είπε Αν γνωρίζεις κάνε μια λίστα με ποιους και ποιο είναι περίπου το κόστος. Βάλε και τις πηγές ομως. Θα είχε ενδιαφέρον. Η LG για παραδειγμα εχει τετοια προγραμματα. Αν δεν κανω λαθος στο εξωτερικο και η Dell.
prefuse Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 4 minutes ago, kostiger said: Η LG για παραδειγμα εχει τετοια προγραμματα. Αν δεν κανω λαθος στο εξωτερικο και η Dell. στις τηλεοράσεις το γνωριζω, στα μονιτορ δεν το εχω ψάξει. οποιος εχει χρονο ας κανει τον κοπο να ψαξει και να ενημερωσει εδω ποιες εταιριες προσφέρουν τι και με ποιο κοστος.
aetos1988 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 22 ώρες πριν, Westbaum είπε Aπαράδεκτο factory calibration για τη ναυαρχίδα.H φτηνή Β4 έχει καλύτερο color calibration απ'τη μαμά. https://www.wybierz.tv/telewizory/testy/samsung/samsung-oled-s95f-tandem-oled_AFZ Ωραία ιστοσελίδα αυτή! 1
prefuse Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:07 πμ (επεξεργασμένο) @akoinonitos Νέο dell καντηλι. υπάρχει λόγος να επιλέξει κάποιος αυτό το μακρόστενο καντήλι που την μέρα μωβιζει και το μαύρο πάει περίπατο και να μην προτιμήσει το νέο Asus με true black glossy και με φωτεινότητα που αρκεί ακόμα και για gaming σε παραλία, για πλήρη simulation αγώνων κολύμπι; 🏊 Επεξ/σία Σάββατο στις 04:38 μμ από prefuse
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:11 μμ 14 ώρες πριν, prefuse είπε @akoinonitos Νέο dell καντηλι. υπάρχει λόγος να επιλέξει κάποιος αυτό το μακρόστενο καντήλι που την μέρα μωβιζει και το μαύρο πάρει περίπατο και να μην προτιμήσει το νέο Asus με true black glossy και με φωτεινότητα που αρκεί ακόμα και για gaming σε παραλία, για πλήρη simulation αγώνων κολύμπι; 🏊 https://tsironikou.sites.sch.gr/wp-content/uploads/2020/04/Ντίλι-ντίλι-ντίλι.pdf 3
prefuse Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:27 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, akoinonitos said: https://tsironikou.sites.sch.gr/wp-content/uploads/2020/04/Ντίλι-ντίλι-ντίλι.pdf Άστα Ντίλι ντιλι και πάμε να γίνουμε ρεζίλι με mini quiz. Έχουμε 3 panel απο 3 διαφορετικές τεχνολογίες και με διαφορετικές προδιαγραφές. Μετά από όλους αυτούς τους μήνες γνωριμίας μας (ίσως και χρόνο) με το σπορ και τα σεντόνια που διάβασες.. Τι θα πρότεινες Α) σε gamer με ελεγχόμενο φωτισμό Β) σε gamer με σκοτεινό αλλά και φωτεινό περιβάλλον Γ) σε content creator με ελεγχόμενο φωτισμό Δ) σε τραχανοπλαγια που θέλει να κάνει 4 σε 1, μικτή χρήση λίγο απο όλα, σε φωτεινό αλλά και ελεγχόμενο φωτισμό Αιτιολόγησε με λίγα λόγια τις επιλογές σου. 1) qd-oled με 1000 nits peak brightness 2) woled με 1500 nits peak brightness 3) mini led με 2000-2500 nits peak brightness 4) κάτι άλλο Επεξ/σία Σάββατο στις 10:31 μμ από prefuse
akoinonitos Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:34 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, prefuse είπε Άστα Ντίλι ντιλι και πάμε να γίνουμε ρεζίλι με mini quiz. Έχουμε 3 panel απο 3 διαφορετικές τεχνολογίες και με διαφορετικές προδιαγραφές. Μετά από όλους αυτούς τους μήνες γνωριμίας μας (ίσως και χρόνο) με το σπορ και τα σεντόνια που διάβασες.. Τι θα πρότεινες Α) σε gamer με ελεγχόμενο φωτισμό Β) σε gamer με σκοτεινό αλλά και φωτεινό περιβάλλον Γ) σε content creator με ελεγχόμενο φωτισμό Δ) σε τραχανοπλαγια που θέλει να κάνει 4 σε 1, μικτή χρήση λίγο απο όλα, σε φωτεινό αλλά και ελεγχόμενο φωτισμό Αιτιολόγησε με λίγα λόγια τις επιλογές σου. 1) qd-oled με 1000 nits peak brightness 2) woled με 1500 nits peak brightness 3) mini led με 2000-2500 nits peak brightness 4) κάτι άλλο Μονο qd oled φιλε! Δεν υπαρχει τπτ αλλο ,τσαμπα παιδευστε με σπαζοκεφαλιες ενα ειναι το πανελ, ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για να συμπληρωνουν τις δευτεροτριτες θεσεις!!! Επεξ/σία Σάββατο στις 10:37 μμ από akoinonitos 5
prefuse Δημοσ. Σάββατο στις 11:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:25 μμ 43 minutes ago, akoinonitos said: Μονο qd oled φιλε! Δεν υπαρχει τπτ αλλο ,τσαμπα παιδευστε με σπαζοκεφαλιες ενα ειναι το πανελ, ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για να συμπληρωνουν τις δευτεροτριτες θεσεις!!! Αρε μπαγασα τσάμπα έκαιγε η λάμπα ή Ντίλι ντιλι το καντήλι, πιο σωστά. Σε χαίρομαι τουλάχιστον που έχεις πέρα απο το νούμερο ένα μόνιτορ που είναι πάντως καιρού... μόνιτορ για ήχο και όχι μόνο μίζερα ακουστικά. Ποια είναι; οι βάσεις; 1
thanak96 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:34 μμ Καλησπέρα, έχω ένα ξύσιμο να ανέβω σε οθόνη καθώς έχω το build της υπογραφής χτισμένο τέλη 2024 αλλά οθόνη μία VA 24άρα 1080p curved με 70hz. Είμαι ένας casual gamer, κατά βάση παίζω multiplayer παιχνίδια και Football Manager. Έχω και triple-AAA singleplayer games στη βιβλιοθήκη για όποτε έχω τα ψυχικά αποθέματα, την ηρεμία και το χρόνο αλλά σπανίως. Σε αυτά πετάω ένα DLSS αν χρειαστεί και δεν καταλαβαίνω διαφορά (το λέω για να καταλάβετε το επίπεδο των standards μου). Από την εμπειρία σας θεωρείτε ότι μια 27αρα 1440p IPS οθόνη με τύπου 180 HZ και 1 ms response time θα με κάνει να δω το φως το αληθινό συγκριτικά με αυτό που έχω τώρα; Μπάτζετ μαξ μέχρι τη miniled της Xiaomi (εάν είναι ο δεύτερος ερχομός του Ιησού Χριστού όπως παρουσιάζεται) αλλά ιδανικά γύρω στο 200αρικο σκέφτομαι. Συμπληρωματική ερώτηση, θαρρείτε ότι με την αναβάθμιση θα μου φανεί τραγικά λειψή η 4060 που έχω ή για έναν casual χρήστη σαν και του λόγου μου δε θα έρθει το τέλος του κόσμου;
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 08:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:24 μμ (επεξεργασμένο) On 30/08/2025 at 22:34, akoinonitos said: Μονο qd oled φιλε! Δεν υπαρχει τπτ αλλο ,τσαμπα παιδευστε με σπαζοκεφαλιες ενα ειναι το πανελ, ολα τα υπολοιπα ειναι απλα για να συμπληρωνουν τις δευτεροτριτες θεσεις!!! ποσο δίκιο είχες τελικά ρε τιτανομέγιστε! απολαμβάνω χρώμα, επιτέλους! δάκρυα rec2020, τρέχουν απο τα μάτια μου κάθε πρωί που πέφτει το φως στην οθονη! τέτοιο μωβ μαύρο δεν εχω ξαναδεί!! το βλέπεις και εσύ κάθε μέρα; Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:25 μμ από prefuse
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:06 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, prefuse είπε ποσο δίκιο είχες τελικά ρε τιτανομέγιστε! απολαμβάνω χρώμα, επιτέλους! δάκρυα rec2020, τρέχουν απο τα μάτια μου κάθε πρωί που πέφτει το φως στην οθονη! τέτοιο μωβ μαύρο δεν εχω ξαναδεί!! το βλέπεις και εσύ κάθε μέρα; Κουνα το γραφειο να μην πεφτει το φως στην οθονη αλλιως ελα να σου δωσω μια μασκα ηλεκτροκολλησης Μπορεις να τραβηξεις και την κουρτινα να μην σε παιρνει ματι η γειτονισσα και σε ματιαζει Τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους ,για τους υπολοιπους υπαρχουν τα mate woled να βλεπετε ασπριλα Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:09 μμ από akoinonitos
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:16 μμ 3 minutes ago, akoinonitos said: Κουνα το γραφειο να μην πεφτει το φως στην οθονη αλλιως ελα να σου δωσω μια μασκα ηλεκτροκολλησης Τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους ,για τους υπολοιπους υπαρχουν τα mate woled να βλεπετε ασπριλα τι ειναι το γραφείο ρε για να το κουνήσω, κούνια; ενδιαφέρομαι μόνο για μεταξωτους κώλους, τα κουνιστά γραφεία και τα μεταξωτά βρακιά πάρτα/βάλτα εσύ.. στα χαρίζω μαζί με την woled & qdoled και δώρο μασκα ηλεκτροκολλησης 2
music_lover Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:29 μμ 5 ώρες πριν, thanak96 είπε Καλησπέρα, έχω ένα ξύσιμο να ανέβω σε οθόνη καθώς έχω το build της υπογραφής χτισμένο τέλη 2024 αλλά οθόνη μία VA 24άρα 1080p curved με 70hz. Είμαι ένας casual gamer, κατά βάση παίζω multiplayer παιχνίδια και Football Manager. Έχω και triple-AAA singleplayer games στη βιβλιοθήκη για όποτε έχω τα ψυχικά αποθέματα, την ηρεμία και το χρόνο αλλά σπανίως. Σε αυτά πετάω ένα DLSS αν χρειαστεί και δεν καταλαβαίνω διαφορά (το λέω για να καταλάβετε το επίπεδο των standards μου). Από την εμπειρία σας θεωρείτε ότι μια 27αρα 1440p IPS οθόνη με τύπου 180 HZ και 1 ms response time θα με κάνει να δω το φως το αληθινό συγκριτικά με αυτό που έχω τώρα; Μπάτζετ μαξ μέχρι τη miniled της Xiaomi (εάν είναι ο δεύτερος ερχομός του Ιησού Χριστού όπως παρουσιάζεται) αλλά ιδανικά γύρω στο 200αρικο σκέφτομαι. Συμπληρωματική ερώτηση, θαρρείτε ότι με την αναβάθμιση θα μου φανεί τραγικά λειψή η 4060 που έχω ή για έναν casual χρήστη σαν και του λόγου μου δε θα έρθει το τέλος του κόσμου; RTX 4060 με 8GB VRAM είναι όχι για 1440p οθόνη, θέλεις τουλάχιστον μια με 12GB. Από εκεί και πέρα ναι μια 1440p είναι πολύ καλύτερη από μια 1080p.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/pixel/dolby-vision-2-announced-with-authentic-motion-feature Είμαι περίεργος να δω πόσο καλά θα δουλεύει το ''Authentic Motion'' που θα κάνει λέει de-judder χωρίς το soap opera effect. Το ''Smooth Motion'' του MadVR κάνει πολύ καλή δουλειά στα PC. Κατά τα άλλα δεν είπαν πολλές λεπτομέρειες για ''clarity σε μαύρα'' κλπ που αναφέρει το άρθρο. Ούτε κάτι για support σε τωρινές TVs/Monitors. Η Dolby προχωράει μπροστά, η σαπιο-Samsung ας μείνει κολλημένη με το HDR10/HDR10+. Και η Panasonic η πιο μάγκας που τα υποστηρίζει όλα και τελειώνει το θέμα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Psycho_Warhead 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα