prefuse Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 minute ago, Tambas91 said: Φυσικά και τα αγοράζουμε (εγώ τουλάχιστον) γιατί έτσι πρέπει να γίνετε και να στηρίζεις παιχνίδια που σου αρέσουν και στο pc είναι πιο φθηνά τα ίδια παιχνίδια... Να στηρίζει κάποιος δισεκατομμυριούχους και να λέει και ευχαριστώ είναι τουλάχιστον αστείο. Να είναι κάποια ανεξάρτητη indie μικρή ομάδα/εταιρεία, ναι εννοείται εκεί να στηρίξουμε όλοι, μέχρι και αυτοί να γίνουν μεγάλοι.. Πέρα από το ότι σας γράφουν στα @ρχιδι@ τους και κυκλοφορούν μισοτελειωμένα games με χίλια δυο πρόβληματα και πάντα οι πρώτοι που το αγοράζουν είναι fans που λειτουργούν ως απλήρωτοι δούλοι (με την δική τους συναίνεση) beta tester. Είδες και το σεβασμό που σας έχει η πράσινη. Τα αποφάγια της δίνει σε τιμή ακριβού φιλέτου και κάποιοι λένε και ευχαριστώ. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του δουλοπρεπή ποιος είναι; 17 minutes ago, Tambas91 said: άλλη εμπειρία είχες εσύ που το έπαιξες day one άλλη εγώ ? Εγώ δεν παίζω καν πλέον, οπότε δεν είμαι καλό δείγμα και όταν έπαιζα, στην αρχή τουλάχιστον μέχρι να σκεφτώ ότι η λάμπα του προβολέα είναι ακριβή για gaming... Έπαιζα σε προβολέα με 120" και 5.1 ήχο. Μου έφευγε το σκατό από την κάλτσα όταν πετάγονταν κάνα ζόμπι... Μετά πρυτάνευσε η λογική και το έβαλα στην tv.
Tambas91 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 λεπτό πριν, prefuse είπε Να στηρίζει κάποιος δισεκατομμυριούχους και να λέει και ευχαριστώ είναι τουλάχιστον αστείο. Να είναι κάποια ανεξάρτητη indie μικρή ομάδα/εταιρεία, ναι εννοείται εκεί να στηρίξουμε όλοι, μέχρι και αυτοί να γίνουν μεγάλοι.. Φιλε μου δε σε αναγκάζει κανείς να πας να αγοράσεις.. ελπίζω να καταλαβαίνεις όμως ότι όταν το παίρνεις με "τρόπο" κλέβεις... άμα εσύ θες να στηρίξεις κάποιον συγκεκριμένο creator ή εταιρία μικρή αγόρασε από εκεί, εγώ θα στηρίξω οποια προσπάθεια δω ότι αξίζει άσχετα αν είναι από μεγάλη η μικρή εταιρία 5 λεπτά πριν, prefuse είπε Είδες και το σεβασμό που σας έχει η πράσινη. Τα αποφάγια της δίνει σε τιμή ακριβού φιλέτου και κάποιοι λένε και ευχαριστώ. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του δουλοπρεπή ποιος είναι; Όλες οι εταιρίες κοιτάνε την πάρτυ τους... εγώ θέλω να παίξω παιχνίδια και για το budget και τις ανάγκες που έχω αυτή τη φορα διάλεξα nvidia εσύ πάρε amd που δε σε κοροϊδεύει και δίνει τσάμπα της κάρτες.. ας μη το πάμε στο vs δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα που έλεγες πριν
prefuse Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, Tambas91 said: ούτε g5 θα πάρω ούτε c5 προς το παρών αυτή που έχω εμενα με καλύπτει... άμα δω κάτι που μου κινήσει το ενδιαφέρον στο μέλλον ίσως αλλάξω Και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί σημαντικές διαφορές δεν θα δείς σε κανονικό περιεχόμενο. Με 1500€ πάντως δεν φτιάχνεις PC που να παίζει 4k απροβληματιστα και χωρίς ψεύτικα frame's. Δυστυχώς. 7 minutes ago, Tambas91 said: nvidia εσύ πάρε amd που δε σε κοροϊδεύει και δίνει τσάμπα της κάρτες.. ας μη το πάμε στο vs δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα που έλεγες πριν Δεν είμαι ούτε με την amd. Αλλού είναι το σχόλιο μου αλλά εσύ είδες vs.. Και δυστυχώς αναγκαστικά Nvidia πρέπει να πάρω λόγο συγκεκριμένων προγραμμάτων. Αυτά έχει το μονοπώλιο ολιγοπώλιο. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από prefuse
Tambas91 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 22 λεπτά πριν, prefuse είπε Με 1500€ πάντως δεν φτιάχνεις PC που να παίζει 4k απροβληματιστα και χωρίς ψεύτικα frame's. Δυστυχώς. 800 έχει η 5070ti (με κάτω από 700 βρίσκεις 4080 που είναι πάνω κάτω ίδια κάρτα), με αλλα 700 περίπου φτιάχνεις pc που μπορεί να την υποστηρίζει... όταν το dlss έχει γίνει τόσο καλο που δεν παίρνεις χαμπάρι, το βάζεις και παίζεις χωρίς fg με πάνω από 60 fps σε όλα τα παιχνίδια εκτος από κάνα 2 που έχουν pt σε αυτά ρίχνεις κάνα 2 settings και δε χρειάζεσαι ψεύτικα frames... και στη τελική και εγώ το έχω κράξει το fg πολλές φορες αλλα στα τελευταία games που δοκίμασα άμα έχεις 45-50 fps βάση μια χαρά είναι δε καταλαβαίνεις τίποτα 29 λεπτά πριν, prefuse είπε Δεν είμαι ούτε με την amd. Αλλού είναι το σχόλιο μου αλλά εσύ είδες vs.. ναι αλλα όλο την nvidia αναφέρεις ότι μας κοροϊδεύει, δε βλέπω να λες και για την αγαπημένη του λαου... 32 λεπτά πριν, prefuse είπε Και δυστυχώς αναγκαστικά Nvidia πρέπει να πάρω λόγο συγκεκριμένων προγραμμάτων. Οπότε λοιπόν και εσύ στηρίζεις τον καπιταλισμό και την κακια εταιρία που κοροϊδεύει τον κόσμο άρα ας παραβλέψουμε το video που πόσταρες χωρίς να κολλάει με τα υπόλοιπα
prefuse Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, Tambas91 said: ναι αλλα όλο την nvidia αναφέρεις ότι μας κοροϊδεύει, δε βλέπω να λες και για την αγαπημένη του λαου... Δηλαδή για να σχολιάσω την άπληστη και μονοπωλιακή θέση μιας εταιρείας πρέπει να αναφέρω όλες τις άλλες εταιρείες; Θέλω να πιστεύω ότι δεν το λες σοβαρά γιατί αν το λες υποβιβαζεις μόνος σου την κριτική σου ικανότητα. Δες gamer nexus, είναι από τους ελάχιστους που έχετε με σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα και κριτική στάση. Οι περισσότεροι ή λένε την γνώμη τους, χωρίς καμια σοβαρή έρευνα ή είναι fanboys/haters και λένε τα δικά τους. 31 minutes ago, Tambas91 said: Οπότε λοιπόν και εσύ στηρίζεις τον καπιταλισμό και την κακια εταιρία που κοροϊδεύει τον κόσμο άρα ας παραβλέψουμε το video που πόσταρες χωρίς να κολλάει με τα υπόλοιπα Πραγματικά καμία επαφή. Το αφήνω εδώ γιατί δεν υπάρχουν πολύ βασικά στοιχεία για σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα και κριτική σκέψη αλλά θέλετε την πλήρη υπακοή και να μην μιλάμε για αυτά τα θέματα. Κάτι μου θυμίζει αυτού του είδους η θέση.. Άρα να μην λέμε και για την ακρίβεια που ζούμε, αφού θέλουμε δεν θέλουμε, αγοράσουμε αναγκαστικά από σούπερ μάρκετ, έχουμε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα, καταναλώνουμε ρεύμα κτλ και τους έχουμε ανάγκη. όλα καλά, καλο βράδυ! Δεν το συνεχίζω ότι και να απαντήσεις. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από prefuse
Tambas91 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 10 λεπτά πριν, prefuse είπε Δηλαδή για να σχολιάσω την άπληστη και μονοπωλιακή θέση μιας εταιρείας πρέπει να αναφέρω όλες τις άλλες εταιρείες; Θέλω να πιστεύω ότι δεν το λες σοβαρά. Δες gamer nexus, είναι από τους ελάχιστους που έχετε με σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα και κριτική στάση. Οι περισσότεροι ή λένε την γνώμη τους, χωρίς καμια σοβαρή έρευνα ή είναι fanboys/haters και λένε τα δικά τους. Πραγματικά καμία επαφή. Το αφήνω εδώ γιατί δεν υπάρχουν πολύ βασικά στοιχεία για σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα και κριτική σκέψη αλλά θέλετε την πλήρη υπακοή και να μην μιλάμε για αυτά τα θέματα. Κάτι μου θυμίζει αυτού του είδους η θέση.. Άρα να μην λέμε και για την ακρίβεια που ζούμε, αφού θέλουμε δεν θέλουμε, αγοράσουμε αναγκαστικά από σούπερ μάρκετ, έχουμε λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα, καταναλώνουμε ρεύμα κτλ και τους έχουμε ανάγκη. όλα καλά, καλο βράδυ! Δεν το συνεχίζω ότι και να απαντήσεις. Το αντεπιχείρημα σου στο ότι αγοράζουμε εμείς οι "pc gamers" τα παιχνίδια που μας αρέσουν και θέλουμε να στηρίξουμε ήταν να μου ποστάρεις ένα video με την nvidia και πως μας κοροϊδεύουν οι εταιρίες, λες και εγώ τώρα βγήκα στην αγορά και δε ξέρω τι κάνουν... οποτε άστα αυτά για κριτική σκέψη και τις πονηριές καλύτερα, και αν είναι να μας πεις πες και για τα ωραία τις AMD γιατί τώρα μαζί μιλάμε οποτε καταλαβαίνω που πας τη συζήτηση... εγώ κατά καιρούς τα έχω χώσει σε όλους άσχετα άμα κάνω πλακα και λέω για πέτσινους και δεξιούς... Είμαι σίγουρος ότι εσένα όλες σου οι αγορές και κινήσεις γίνονται με κριτική σκέψη και πολύπλοκο σχεδιασμό σαν τον κώδικα da vinci, εμείς οι υπόλοιποι pc gamers αγοράζουμε σα κουτορνίθια γιατί σε βλέπω πολλές φορες να σχολιάζεις την ενότητα λες και είσαι επιστήμονας που μας μελετάς.. άντε καλο βραδυ έδωσα αρκετό υλικό για τη μελέτη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα